1 maj, dagen då arbetarrörelsen brukar gå ut och demonstrera för mänskliga rättigheter. Hur ska det gå då deras eget parti är den största faran?

TEXT OCH TAL: BÖRJE PERATT

Istället kanske en ny folkrörelse kommer på benen för att stå upp mot det största politiska sveket i demokratins historia.

  • Aldrig tidigare har samtliga folkvalda frivilligt underordnat sig en yttre makts agenda som innebär att skrämma upp befolkningen för att sedan få den att följa råttfångarens locktoner och vandra mot sin egen undergång.
  • Aldrig tidigare har demokratiskt folkvalda medverkat till en propaganda som orsakat sådan masshysteri som eliminerat sunt förnuft och som fått det egna folket att tro på de stora lögnerna och därefter gå med på att lyda en polisstat och låsa in sig enligt diktaturens restriktioner.
  • Aldrig tidigare har de folkvalda politikerna så mangrant förlorat den moraliska kompassen och begått landsförräderi mot sitt eget folk.

Coronakrisen handlar inte om att skydda människor mot smitta och sjukdom utan om att orsaka en sådan beteendeförändring som gör att människor isolerar sig, blir rädda för varandra och tror att de dör om de inte gör som myndigheterna säger.
Detta trots en smitta som de flesta inte märker av och en sjukdom som är lättbehandlad men som sjukvården inte får behandla på för patienten gynnsamt sätt.

Att sedan acceptera denna försöksverksamhet med ett påstått vaccin som går mot både vetenskapen och patientlagen och mot konventioner om mänskliga rättigheter.
Och som bevisligen skadar och dödar fler än detta virus … utan att befolkningen reagerar.

Det vittnar om att propagandan blivit det fördumningspiller som avsändaren eftersträvat.

Jo jag kan inte se annat än att de allra flesta har skrämts in i en förnekelsebubbla där de inte bryr sig om alla larmsignaler som de med vakna sinnen för länge sedan skulle ha upptäckt och avslöjat.

Trots att det nu står klar att detta försöksvax som tagits fram, skadar och dödar, så fortsätter folk att vaxa sig för att inte drabbas av reseförbud och för att få det ”gröna passet” som ska ge frihet. Frihet från vadå? Det motsvarar ju bara samma slags pass som avkrävdes judarna under andra världskriget för att de skulle få röra sig utanför ghettot.

Vi människor förhindras ett naturligt umgänge, det som bygger upp våra immunförsvar.
Jo det är i umgänget med andra du bygger upp ditt immunförsvar. Isolering orsakar bara ett försämrat immunförsvar något som vaxet sedan ytterligare förvärrar.
Vaxet är en medicinsk försöksverksamhet som orsakar mer skador och död än vad covid19 någonsin kommer att göra.

Tyvärr är det än så länge en majoritet som blivit så uppskrämda av propagandan att de gått in i en masshysteri och ett grupptänk som hindrar dem från att förstå vad denna coronakris har för syften och mål.
Så om vi ska klara av att förändra detta måste vi bedriva en kamp på flera fronter. En mot våra folkvalda politiker, en mot de medier som piskar upp hotbilden med falska siffror om smittade och döda, och en opinions- och upplysningskampanj till det folk som lurats att tro att medmänniskor utgör hotet. Det senaste är en svår nöt att knäcka då de flesta Covidtroende blivit oemottagliga för fakta och kunskapsbildning. När folk som de känner skadas och dör av vaxet kanske det blir ett annat ljud i skällan. Än så länge deltar de flesta förnekarna i propagandisternas kör som hävdar inga samband. Känner vi igen det från svininfluensan vars vax orsakade plötslig död och svåra neurologiska och obotliga skador.

Och nu har Pfizer kanske världen mest kriminella läkemedelsbolag meddelat att man har ett genmanipulerande vax för barn och unga framme till sommaren. Den grupp som minst allt ska vaxas mot ett virus som i stort sett inte drabbar denna målgrupp. Du som förälder jag hoppas att du står emot och inte förstör ditt barns liv för all framtid.

Önskar dig en skön 1:a maj

Börje Peratt

Tidigare artiklar

Länkar till artiklar om demonstrationer för frihet

Referenser

Förlossningsläkaren Gregory Michael avled kort efter att han vaccinerat sig. Länk

Undersköterska Christina, 61, var frisk – dog efter vaccinet. Länk

Astra Zenecas vaccin orsakad blodpropp hos tre sjukvårdsanställda. En av dem dog. Länk1. Länk2

32-åriga kvinna kollapsade och fick krampanfall inom 30 minuter efter injektion. Länk

Allvarliga biverkningar av covid19-vaccin Länk

8000 människor i Sverige döda av Covid19 vaccin till midsommar?

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.