Ursprungsbild från SVT om smittbarhet manipulerad av Börje Peratt

I augusti skrev jag att om planen för skräckpropaganda ska fullföljas så kommer i oktober/november en ny “uppblåst kris” som kräver inskränkningar av mänskliga rättigheter men som kommer att förklaras med ökad smittspridning. Allt för att motivera till acceptans av polisstatens medel om mötesförbud och till att bejaka framtida vaccinering som i sig är skadlig och dödlig för de mest utsatta.

TEXT BÖRJE PERATT

Denna påstådda ökade smittspridning har inget med verkligheten att göra den är en ren konstruktion men avser att förhindra protestaktioner som den i Kungsträdgården på lördag 31 oktober. De påstådda smittoberäkningarna utgår från test som inte är trovärdiga och som enligt expertis innebär att:

COVID19 PCR-test är vetenskapligt meningslösa

Skulle det vara en smitta så kan det vara fråga om årets säsonginfluensa som man kommer att testa som Covid19. Saken är den att årets Corona inte är i närheten av många andra influensor men rapporteringen är ägnad att sprida masshysteri med siffror som vid ett sunt konstaterande inte är särskilt anmärkningsvärda.

Till detta kommer lierad matematikprofessor som hittar på formler för stigande smittbarhet det som kallas reproduktion (R) av smitta. Formeln är borttagen från Universitets hemsida. där R bör ersättas med Rädsla och för varje rädd person smittas rädslan vidare tills vi får masshysteri.

Att svenska myndigheter, FHM, återigen får ersätta folkvalda riksdagsmän och Sveriges regering är uppseendeväckande men går helt i linje med den plan som tagits fram av WHO och skurkarna (Coronagate) bakom denna hysteri.

Angående munmaskanvändandet kanske Borats tips kan fungera.

Det är dags att sätta ned foten och bryta trenden. Sätt stopp för  vansinnet! Kräv friheten åter!

Börje Peratt

Du har väl läst hur man räknar dödsfall av covid. Besöker den påstådde smittade flera kliniker så räknas varje besök som dödsfall så statistiken fördubblas och tredubblas av mängden besök. Dödsfallstatistiken är fullständigt orimlig.

7 KOMMENTARER

 1. Denna artikel är placerad under debatt. Det är viktigt att påpeka att skribenten skriver just en debattartikel och inte på något vis företräder någon gemensam åsikt för föreningen Humanism och Kunskap.

 2. Bästa Börje. Vill tacka dig för ovanstående artikel. Ditt meddelande redan i augusti om en förnyad ” våg” av pandemi bevisar att du erhåller information från en osynlig värld. Så är det bara. Någon annan förklaring finns inte. Trist att du och föreningen Humanism och Kunskap – enligt Kersti Wistrand – “inte på något vis har samma åsikter “. Konstigt om vi betänker vad Humanism står för och vad Kunskap står för.
  Du och 10.000 läkare på den här planeten kan inte ha fel om att denna “pandemi” är en biologisk krigföring, medan H & K vägrar att inse fakta.

  • Tack Lil för din kommentar, ja möjligen tar jag intryck från olika håll men också den synliga världen. Slutsatser kan hämtas från det som kallas plandemi. Med insikt om hur propagandastrategi fungerar är det inte så långsökt att inse att då en fara tonar ut måste det ganska snart injiceras en ny fara eller en återkomst av ett hot. Min beräkning av detta blev oktober november. Nästa hotbild kan bli förfärlig om polisstaten lyckas upprätta polisiära och militära kontroller något som kan ske om medborgarna reagerar på kommande inskränkningar. Jag tänker på Chile under Pinochet. Må det inte ske.

 3. Min kommentar om en andra våg var redan 9 juli: Inga bevis för att någon har dött av Corona Covid 19 enligt framstående forskare

  Enda skälet till att använda krigsrubriker är för att skrämmas. Bakom detta ligger således andra frågetecken som att en kraschad sjukvård nu kan skylla på coronakrisen för att den inte funkar.

  Under tiden planerar Socialdemokraterna för en andra “våg” och går därmed i WHOs ledband till gagn för Fauci, Gates och läkemedelsindustrin. Vi får räkna med denna “andra våg kring oktober november med krigsrubriker om ökad smitta. Fabricerad statistik naturligtvis.

  Vi kommer varje år att få säsonginfluensor. Det får inte innebära att man stänger ned alla jordens länder. Galet!

  Börje Peratt

 4. Nåja, alla influensor har en tendens att blossa upp igen framåt senhösten då det blir kallare. Det ligger i influensors natur! De sprids lättare i kyla och torrt inomhusklimat. Och så har det väl alltid varit?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.