Toppläkare fastslår: Coronaviruskrisen är den största bluff som någonsin har begåtts mot en intet ont anande allmänhet

14
40221
Dr Roger Hodkinson
Dr Roger Hodkinson

Högt ansedda patolog Dr Roger Hodkinson sa till regeringsmän i Alberta under ett zoomkonferenssamtal att den nuvarande:

”coronaviruskrisen är den största bluff som någonsin har begåtts mot en intet ont anande allmänhet.”

ARTIKEL
Top Pathologist Claims Coronavirus is “The Greatest Hoax Ever Perpetrated on an Unsuspecting Public” LÄNK
Publicerad på Summit News 18 November, 2020 av Paul Joseph Watson
ÖVERSATT av Börje Peratt

Hodkinsons kommentarer kom under en diskussion som involverade Community and Public Services Committee och klippet laddades sedan upp på YouTube. Yotube har dock i strid mot yttrandefrihet tagit bort klippet men det finns nu även på Brighton nedan.

LÄNK https://www.brighteon.com/9b44c603-31f7-4edc-ae8b-81d7007b9403

DETTA är ett möte privat inspelat i EDMONTON Alberta Canada förra veckan!

Hodkinson påpekade att han också var expert på virologi och påpekade att hans roll som VD för ett bioteknikföretag som tillverkar COVID-tester betyder: ”Jag kanske vet lite om allt detta.”

”Det finns helt ogrundad offentlig hysteri som drivs av media och politiker, det är upprörande, detta är det största bluff som någonsin har begåtts mot en intet ont anande allmänhet”, säger Hodkinson.

Hodkinson sa att ingenting kunde göras för att stoppa spridningen av viruset förutom att skydda äldre mer utsatta människor och att hela situationen representerade ”politik som spelar med medicin, och det är ett mycket farligt spel.”

Hodkinson påpekade att ”social distansering är värdelös eftersom COVID sprids av aerosoler som färdas 30 meter eller så innan landning”, och han uppmanade samhället att omedelbart öppnas för att förhindra att den försvagande skadan av låsning fortgår.

Hodkinson förkastade också obligatorisk mun-maskanvändning som helt meningslös.

”Masker är helt värdelösa. Det finns ingen evidensbas för deras effektivitet alls, sade han.

”Pappersmasker och tygmasker är helt enkelt ”dygdsignalering”. De bärs inte ens effektivt för det mesta. Det är helt löjligt. Att se dessa olyckliga, outbildade människor – jag säger inte det i en nedslående mening – att se dessa människor gå omkring som fjällämlar som lyder utan någon kunskapsbas för att av [allmän påtryckning] tvingas till att sätta masken på ansiktet.
[KOMMENTAR: påminner om det som jag tidigare relaterat till dvs, Råttfångaren från Hameln]

Läkaren kritiserade också tillförlitligheten hos PCR-tester och noterade att ”positiva testresultat inte, understrukna i neon, betyder en klinisk infektion”, och att alla tester bör avbrytas eftersom de falska siffrorna ”driver allmän hysteri.” [KOMMENTAR: denna Masshysteri beskrev jag i mars 2020 i en Vetamera artikel, om PCR testers otillförlitlighet här.]

Hodkinson sa att risken för dödsfall i provinsen Alberta för personer under 65 år var ”en på trehundra tusen”, och att det helt enkelt var ”upprörande” att stänga samhället för vad läkaren beskrev som ”bara en annan dålig influensa.”

”Jag är mycket upprörd över att detta har nått denna nivå, det borde upphöra imorgon”, avslutade Dr. Hodkinson.

Hodkinsons referenser är utom tvekan, med MedMalDoctors webbplats som bekräftar hans trovärdighet.

”Han tog sin allmänna medicinska examen från Cambridge University i Storbritannien (M.A., M.B., B. Chir.) Där han var forskare vid Corpus Christi College. Efter ett uppehållstillstånd vid University of British Columbia blev han en Royal College-certifierad allmänpatolog (FRCPC) och också en stipendiat vid College of American Pathologists (FCAP). ”

”Han har högsta renommé hos College of Physicians and Surgeons of Alberta, och har erkänts av Court of Queen’s Bench i Alberta som en expert på patologi.”

Om ovanstående video raderas av YouTube finns en säkerhetskopia via Bitchute här.

14 COMMENTS

  1. HK har fått in en kommentar från en Filip och jag väljer att kommentera direkt i hans inlägg. Här hävdas nämligen något som Dr Hodkinson aldrig har påstått sig vara. Men genom att referera till felaktiga påståenden så tycks Filip avse att undergräva Hodkinsons trovärdighet. Vad som är sant är att Royal College of Physicians and Surgeons of Canada hävdar att: ”We can confirm that Dr. Roger Hodkinson was certified by the Royal College of Physicians and Surgeons of Canada as a general pathologist in 1976.” Således konfirmerar Royal College att Dr Hodkinson erhöll erkännande som general pathologist 1976. Möjligen har detta ”general” missförståtts.
    ”We would like to clarify that Dr. Hodkinson is not nor has ever held the position of chairman of the Royal College of Physicians and Surgeons of Canada.” https://newsroom.royalcollege.ca/clarification-on-statements-made-regarding-covid-19-by-dr-roger-hodkinson/

    Dr Hodkinson har aldrig hävdat sig vara ordförande:
    Although Dr. Hodkinson has never made the claim, in some online references,… We would like to clarify that Dr. Hodkinson is not nor has ever held the position of chairman of the Royal College of Physicians and Surgeons of Canada.
    Att HK/BP väljer att kommentera direkt i din kommentar Filip är för att undergräva varje försök till förtal och fejk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.