Folkets protester mot absurd “olag” sköljde genom hela Europa den 20 mars. I Sverige blev det ett Stockholmståg från Norrmalmstorg. Andra tåg ägde rum i Malmö, Göteborg och Falun. När vaknar resten av Sverige?

TEXT BÖRJE PERATT
Video av BPTV. Bilder olika från folk på plats av matsart.se

Klicka på VIDEO

Stockholmståget blev verkligen ett tågande fram och till och tillbaka från Norrmalmstorg till Kungsan, åter Norrmalmstorg.

Korsningen Kungsträdgårdsgatan-Hamngatan skedde ett olagligt gripande, en äldre man och sedan två yngre killar på Norrmalmstorg enligt uppgift två Djurgårdare som visat civilkurage. Var är alla fotbollsfans i kampen för att återta samhället och arenorna. Tänk alla ungdomar som idag kastats ut i isolering. När kommer de att inse vad som pågår?
Tåget som “upplösts” tågade vidare Biblioteksgatan och via Stureplan till Humlegården där ridande polis aktivt stoppade personer från att ansluta. Och sedan ut på Karlavägen med en gigantisk poliskaravan i följe. Vid korsningen Kungstensgatan-Karlavägen skedde ytterligare ett olagligt gripande och där ställde sig polisen i vägen och tvingade tåget ned mot Birger Jarlsgatan. En stor seger för den uppmärksamhet som tåget fick genom vandringen genom  Stockholm och som tydliggjorde att vi nu har en polisstat.

Matsart.se Utsnitt.

Demonstrationer skedde också i Malmö, Göteborg, Falun.
I Malmö har skett ett olagligt gripande av “arrangör” som strider mot Covid19-pandemilagen då Riksdagen inte har fattat beslut om att förbjuda vistelse på platsen. Hotet om stora böter borde ersättas med skadestånd till de gripna. Samma sak gäller för gripna i Stockholm.

Pandemilagens inskränkningar är ett förräderi mot svensk grundlag och mot yttrandefrihet. Först och främst det är inte och har aldrig varit en pandemi däremot en mediepandemi. Det sorgliga är hur många som fastnat i ett Grupptänk och som hjärntvättade av skrämselpropaganda och “vetskap” om att människor blivit sjuka och dött. Javisst har människor insjuknat och några, relativt få, i sammanhanget har dött av Corona eller influensa men inte fler än tidigare år! Däremot har många tusen dött på äldreboende av vanvård och fulvax.

Folk som vaxar sig smittar och orsakar massdöd. (Se också Israel med rekord av vaccinerad och 40 gånger fler döda efter vaccination Länk). Ändå går många som boskap med på att skjuta in fulvax i sin kropp som kommer att skada och döda många fler än någonsin en säsonginfluensa. Vad som är riktigt hemskt är att man skrämt upp så många barn så de inte vågar krama sina far- och morföräldrar. Inskränkningarna som drabbat, kultur, fritid, idrott och servicenäringar är också katastrofal och helt omotiverad om följer studier av vetenskaplig expertis.

J stämpeln mitt i passet innebär att personen är Jude med åtföljande inskränkningar av resor och andra förbud. Jmfr med planerade Vaccinpass 2021.

Vaccinpass och utegångsförbud för tankarna till Nazismen. Senast utegångsförbud infördes i Europa (Se Danmark) och särskiljande pass (som drabbade oönskade minoriteter) var av Nazist-Tyskland. En dag kommer sanningen att uppenbaras och den stora frågan är då om vi får en ny Nürnbergrättegång som ställer de skyldiga till svars.

Humanism mot antihumanism!

Börje Peratt

5 COMMENTS

 1. Det där med Nurnberg rättegång kan vi nog glömma, då Sveriges regering likväl inte sticker ut för allmänheten. De som demonstrerar kommer att kallas för störande grupp av pressen. Och de lyssnar man inte på. Att allmänheten inte vaknar tycker nog regeringen är bra, för då kan de fortsätta att sprida det de tycker passar dem.
  Vi lever i fel land, för svenskar bryr sig bara om fem olika saker

 2. Vi lever i fel land för svenskar bryr sig bara om fem olika saker: Sport, bilar, brudar, jobb och sprit. Försöker man prata politik är man från en annan planet. Politik är samtalsämne nr 1 i alla länder i EU söder om Östersjön. Vi får nog plaska vidare i vår ankdamm.

  Problemet med svenskar är att de vet ingenting. Många vet inte ens varför man fyller olja på bilmotorn. Svenskarna är helt enkelt för dumma. Det p g a de bara bryr sig om de fem ovanstående punkterna och många bara fyra, de kan inget om bilar.

 3. Man behöver inte vara så pessimistisk. Det går upp för fler och fler vad som sker. Resignera inte. Alla är inte dumma. Vi har t.ex. den tyska advokaten Reiner Fullmich som tillsammans med advokatgrupper runtom i världen jobbar med fakta om brott mot mänskligheten och som jag har förstått saken förbereder åtal mot ansvariga. Såg en intervju där han nämnde en pågående process i Tyskland gällande pcr-testet.

 4. Tyvärr är majoriteten av det nuvarande svenska xxx folket MSM ( Main Stream Media ) manipulerade, och dem är även bland det mest konflikträdda när det gäller att demonstrera mot något. Sveriges befolkning måste ut på gator och torg, för att protestera mot det ökande diktatur samhället! Vi ska våga lika mycket som övriga nationers invånare!

  REVOLUTION – “Fantastisk text och sång. Det är nu dax för den vita armbindeln och marschera mot förrädarna i riksdagshuset.”
  https://www.youtube.com/watch?v=t3B15OEbbj4

  Svensk Ungdom – Sverige har fallit
  https://www.youtube.com/watch?v=ZhY_rsxVRZk

  Frågor till Far
  https://www.youtube.com/watch?v=bnQBon_JdHc&feature=youtu.be

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.