Rädda våra barns liv förbjud dessa kriminella injiceringar!

2
1471
Dr Thomas Sarnes från Videointervju med Team Reiner Fuellmich

…. en sak som jag vill säga här från djupet av mitt hjärta som läkare, far och passionerad farfar: håll händerna borta från barnen. Den ständiga vaccinationskommissionen avråder också starkt från vaccinering av barn. Och om en politiker ställer sig upp och ändå vill driva igenom sin plan är det inte bara oansvarigt dumt, utan det finns också en stark kriminell energi bakom det.

TEXT FRÅN FACEBOOK fd ÖVERLÄKARE THOMAS SARNES”
BILD Youtube Thoms Sarnes intervjuas av Reiner Fuellmich Team

Mitt namn är Thomas Sarnes, jag har en doktorsexamen i medicin och är kirurg inom flera specialiteter: ortopedi och akutmedicinsk praktik, och som förberedelse för ett längre uppdrag i Vietnam har jag fått ytterligare utbildning i infektionsmedicin och tropisk medicin.

Jag gick i pension i december 2019 efter 40 års klinisk verksamhet, varav 22 år som överläkare. Jag hade föreställt mig att tiden efter mitt aktiva och intensiva yrkesliv skulle vara något helt annat än den nu har förverkligat sig som. Jag tillhör den generation läkare som utöver sina föräldrar framför allt vördar sina medicinska lärare. Jag skall inte bedöma de senaste 15 månaderna i detalj här. I mina ögon har man ljugit för oss, och innerst inne vet åtminstone alla läkare det.

För mig var det en indikation på detta att vi fick veta att vi “inte skulle tro på någon annan, utan bara på mig; om så någon säger att han är läkare skall man inte tro honom” – så sade [Christian] Drosten. Eller: “Gör som vi säger. Ställ inga frågor och tänk inte, utan gör som vi säger” – så sade [Lothar H.] Wieler.

För en läkare är det obegripligt att det praktiskt taget har blivit förbjudet att undersöka den avlidne. Att en av den västerländska medicinens största landvinningar, undersökningen av de döda och klargörandet av dödsorsaken, inte var tillåten. Det stod klart för mig att något var fel här.

Det är obegripligt för mig att den tyska och internationella läkarkåren har låtit politiker och falska vetenskapsmän ta deras yrkes höga konst ur deras egna händer. Att läkarkårens representativa organ kan manipuleras politiskt så att det tar avstånd från läkarna, från deras uppdrag men också från sin egen personliga yrkeskunskap. Av människor som absolut inte vet någonting alls om medicin.
Vi har att göra med en händelse som inte hör hemma i epidemiologers händer eller i deras som skulle vilja vara det: matematiker, datormodellerare och bioinformatiker. Vi har i stället varit verksamma inom området för sällsynta sjukdomar från början och där befinner vi oss än.

“Vi” … för det är bara vi läkare som ställer diagnoser, identifierar sjukdomar och sedan behandlar dem. Grunden för vårt arbete är inte rädsla och förvirring orsakad av politiken.
Det politiska resonemanget har varit så oerhört dumt från början att jag undrar hur detta kunde hända. Hur som helst, jag är inte intresserad av vad som redan har hänt, det måste och kommer att behandlas av rättsväsendet, och om tyskarna inte kan eller vill, så kommer det att behandlas på internationell nivå. Det skulle inte vara för första gången.
Jag är läkare och mitt arbete har varit mitt livs centrum. Min princip när jag har umgåtts med sjuka och döende har aldrig varit rädsla, utan alltid uttalandet: Var inte rädd, jag står vid din sida och jag ska befria dig från din nöd. Politiker och experter kan inte göra detta. Särskilt experterna är för mig vår tids besvikelse.

Inte de från förbundsdagen, dessa självutnämnda experter kan bara stamma och upprepa sig. De har sagt allt vid det här laget, så man kan inte ta dem på allvar längre.
Jag är bekymrad över de kolleger som för närvarande vill göra sig ett namn genom att tala väl om dessa vacciner, eller låt oss säga att de vill ställa sig in. De vet precis vad som pågår här. Allt detta är grundläggande medicinsk kunskap. Du kan inte imponera på en läkare med det. Denna kunskap är allmänt tillgänglig, även för lekmän. Och om vuxna inte kan föreställa sig ett liv utan dessa nya och tillfälligt godkända vacciner måste de informeras om att information saknas, om kontamineringen, den osäkra effekten och de okända långsiktiga konsekvenserna – till exempel när det gäller mänsklig fertilitet. Sedan måste man berätta för dem att de inte är immuna efteråt och att de kan bli smittade som andra. Sedan måste man säga till dem att de måste fortsätta att bära denna dumma mask och att allt kommer att förbli som det var förut. Det är bara risken för att de ska drabbas av skada som är större. Och om de har förstått allt detta och fortfarande vill ha vaccinet, låt dem då få det.

Men det finns en sak som jag vill säga här från djupet av mitt hjärta som läkare, far och passionerad farfar: håll händerna borta från barnen. Den ständiga vaccinationskommissionen avråder också starkt från vaccinering av barn. Och om en politiker ställer sig upp och ändå vill driva igenom sin plan är det inte bara oansvarigt dumt, utan det finns också en stark kriminell energi bakom det.

Vi vet inte vad som kommer att hända. Om människor vill utsätta sig för risker i slutet av sitt liv eller halvvägs in i livet – varsågod. Jag kan inte förstå det, utan kan bara acceptera det. Men barn har hela livet framför sig. De vill senare ha egna friska barn. De vill inte ha en genmanipulation, som det ännu bara finns en vag idé om och ingen konkret kunskap om.

Jag uppmanar inte bara föräldrarna att här stå kraftfullt inför sina barn, med all sin biologiska styrka och allt sitt naturens skyddande mod. Och jag uppmanar läkarkåren att inte vaccinera de barn som bevisligen inte blir allvarligt sjuka av SARS-CoV-2, som praktiskt taget inte har några dödliga förlopp om de i stort sett är friska i förväg, och som inte har någon negativ betydelse för själva infektionsprocessen.

Dessa barn håller på att träna upp sitt immunförsvar. Vi bör inte hindra eller till och med förstöra det. Hur absurt är det inte att injicera en frisk person med ett ämne så att kroppen producerar sin egen fiende som den sedan skall bekämpa? I mina ögon är detta en sjuk idé.

Kära kollegor, kom till sans och låt er inte ledas runt i en näsring av politiker. Dessa människor vet inte vad de pratar om och de har aldrig i hela sitt liv för en enda sekund tagit så mycket ansvar för en människa som läkare gör varje dag.
Situationen är rörig och jag är övertygad om att läkarkåren har en avgörande roll att spela för att lösa den. Hur skall ni som överläkare eller universitetslärare i medicin kunna stå med högt huvud inför era unga kollegor eller inför era studenter i föreläsningssalen utan att skämmas för att ni har hållit tyst här?

Se till att det i slutändan inte är ni som står på anklagelsebänken, utan att det är ni som är historiens anklagare. De nödvändiga uppgifterna, den medicinska kunskapen är allmänt tillgänglig för att avgöra vad som är rätt för en läkare att göra.

Världen börjar alltmer komma till ro. Förnuftet och kunskapen tycks återta övertaget. Det är bara här i Europa, särskilt i Tyskland och Österrike, som alla fortfarande är galna. Jag tycker att det räcker nu. Övningen är avslutad. Politikerna har tappat fattningen. Alla uppgifter pekar på en epidemi av nationella proportioner. En pandemi passerar genom världen som en flodvåg vid en översvämning. Den kommer, den stiger, den ebbar ut och allt är över. Det finns ingen tredje och fjärde eller femtielfte våg. Det som är riktigt dåligt är att alla epidemiologer och läkare som verkligen är experter vet det.

Och nu?

Det är politisk feghet, det är opportunism, och det är lika kriminellt som farligt att inte säga ifrån här. Åtminstone som läkare borde vi äntligen göra det rätt!

Thomas Sarnes

pensionerad Överläkare

2 COMMENTS

  1. Tack! Vi måste stoppa offrandet av barn på maktkampens altare. Det bryter mot lagen, Guds lag, som den svenska lagen bygger på sedan 1593. Kriminellt är ordet. Grovt kriminellt. Hippokrates ed? Var är läkarna som tagit den?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.