Konferens om lag och rättvisa

0
1743
Casssels Grängesberg
Cassels Grängesberg

Skandinavien Common Law Court of Justice (LLC & Common Law) inbjuder till konferens i Grängesberg den 11-12 december om Synen på lag och särskilt Natural Law. Detta begrepp är formulerat i Vetamera. Ambitionen är att utveckla nya kunskaper om denna jurisdiktion på konferensen.

Uppdaterad med citerad text 2021-11-17

En del av seminariet kommer att handlägga synen på lagar med en specifik inriktning på Natural Law. Det innebär att klargöra hur staten med skatter och restriktioner inskränker människors rörelsefrihet. 

EVENT-RESIST 202 är ett separat seminarium som spelas in på söndagen den 12 december. Den syftar till att klargöra hur demokratier kan förvandlas till polisstater genom att iscensätta en pandemi och ett klimathot vars syfte är att skapa en masspsykos.

EVENT 201 i regi av World Economic Forum genomfördes under hösten 2019 som en påstådd fiktiv övning att bemöta en pandemi. I själva verket var det en förövning för att indoktrinera världens ledare i hur de skulle agera. I detta ingår att skapa kaos och orsaka handlingsförlamning och bevisa att demokratier inte kan klara av påstådda klimat- och hälso-hot.

Kan vi i EVENT och RESIST 202 använda motsvarande metod för att förklara hur världen förvandlats till global diktatur. Kan vi därigenom bekämpa den makt som nu dominerar för att återvinna vårt land? 

Experter och engagerade konferensdeltagare medverkar med infallsvinklar och fakta. Vi vill informera om att konferensen spelas in på video i syfte att utbilda, informera och väcka den svenska befolkningen. Arrangören LLC med dess många samarbetspartners och journalister verkar för ett nationellt genomslag. Målet är att skapa en aktiv folkrörelse, med en förhoppning om att engagera minst 10 % av de svenska medborgarna och genomföra nödvändiga förändringar.

Humanism & Kunskaps plan för den den 11 december var att fira tioårsjubileum men jubileet är nu flyttat till den 18 december och det blir samtidigt vår jullunch. Konferensen i Grängesberg har utvecklats till ett samarbete med LLC där undertecknad kommer att hålla ett föredrag om Humanism & Kunskap och de aktiviteter som initierades 2020 och som ligger utanför HK såsom Värna Svea och Svenska Folkdomstolen.

Inför denna LLC-konferens har vi tillsammans med arrangören kommit överens om att genomföra ett manusbundet EVENT202. Således en replik på den ”fiktiva” Event 201 som var en förövning för att rätta in medier, politiker och myndigheter som lydiga propagandister till coronakampanjen (plandemin) med dess tyranniska välde i släptåg.

EVENT 202 är i detta en förövning för att klargöra hur demokratier förvandlats till polisstater och hur en fientlig makt kunnat ockupera flera demokratier i världen med stöd av landsförrädare och medlöpare. Genom Folkdomstolen har vi lyckats ge en bild av hur denna ockupationsliknade intervention har gått till i Sverige och vilka som möjliggjort införanden av olagliga restriktioner. Över 15 000 har deltagit med förslag på skyldiga och omröstningen till domslut. Detta är en opinionsbildande process.

Medverkande i inspelningen av EVENT-RESIST 202 är experter och intresserade konferensdeltagare som kan beskriva och kommentera olika fenomen om hur Sverige förvandlades från demokrati till styrt av en krigsdelegation. I mars 2020 hemförlovades större delen av riksdagens folkvalda och en ny pandemilag infördes. Detta strider mot svensk lag. Dels får inte en krigsdelegation stifta nya lagar, dels strider lagen mot konventioner om mänskliga fri- och rättigheter. Den fientliga strategin avser att skrämma befolkningen med ständiga påstående om smittor och död som saknar stöd i fakta. Dessa falska hot följer en sedan länge uppgjord plan (Lockstep) om att förvilla och förleda och mana fram stöd för restriktioner, orimlig vaccin som bryter mot vetenskap och beprövad erfarenhet. Detta följs upp med vaccinpass som kränker vår mötes- och rörelsefrihet.

Seminariet EVENT 202 (-RESIST 202) kommer att dokumenteras av professionellt TV-team som också kommer att göra reportage om hela konferensen.

Börje Peratt

INBJUDAN PDF Fil

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.