Dolores Cahill inledningstalar i Kungsträdgården 31 okt 2020. Foto och montage Börje Peratt

Framstående professor i immunologi och molekylärbiologi Dolores Cahill, och läkaren Heiko Schöning var två talare på ”World Doctors Alliance” möte om Coronakrisen i Kungsträdgården 31 oktober. H&K var på plats.

TEXTER AV: CARL JOHAN LJUNGBERG OCH KERSTI WISTRAND

Så här sammanfattar Carl Johan sina intryck från Dolores Cahills tal:

Carl Johan Ljungberg Foto BP

Dolores Cahill talade snabbt och engagerat. Hon hade litet svårt att relatera till den svenska situationen och talade istället mycket om läget på Irland, där t o m barn ska bära mask och där man inte får åka mer än fem kilometer från hemmet på grund av coronan.

Dolores sade sig tala främst som mor till en 12-årig dotter och att hon därför som politiker bryr sig särskilt mycket om kommande generationer. När dottern skulle få HPV-vaccin i skolan fick föräldrarna inte någon som helst information, men Dolores som var expert, visste att biverkningarna kunde vara svåra och sa ifrån:

”Vi brukar i mitt hemland begära något som kallas ”legal notices of liability” (troligen ett sätt att utkräva ansvar) av sjukvårdspersonalen. Du har rätt att få informerat samtycke och om du inte får det så vilar det lagliga ansvaret på den som ger vaccinet om biverkningar uppstår!” Vi söker också ge stöd till sådan personal som avskedats för att de sagt som det är. Vi måste visa självförtroende. Vi tänker att: `Kan Bill Gates, så kan vi´!

Vi anser inte att de vacciner som snabbt håller på att utprovas kan anses tillförlitliga. Och kom ihåg: ni äger rätten till era kroppar! Ingen har rätt att tvinga sig på er med något vaccin. Ni får aldrig godta att bli felbehandlade!

I väntan på ett vaccin anser vi inte heller att det finns medicinska skäl för att införa lockdown, nedstängning av samhället, eller andra långtgående åtgärder som hindrar det vanliga livet. Covid-19 är t.ex. en sjukdom som kan botas.” (CJ)

Kersti Wistrand fortsätter nu att berätta:

Kersti Wistrand Foto BP

Vi stod i utkanten av folkmassan, på behörigt avstånd, och mikrofonen var inte riktad mot oss så det var svårt att uppfatta allt som Dolores Cahill sa i sitt tal. Nu har jag emellertid funnit det inlagt på youtube LÄNK och passar på att komplettera Carl Johans anteckningar. Men först vill jag presentera Dolores Cahill och en annan video om hennes arbete med Covid-19 som bakgrund.”

Dolores Cahill, professor inom immunologi och molekylär-biologi, är en världsledande vetenskapsman, känd för sitt arbete inom biomedicin. Som politiker är hon ledare av det Irländska frihetspartiet och har arbetat inom EU. Hon har också varit medlem inom Advisory Science Council, en vetenskapligt rådgivande gruppering, till irländska parlamentet samt innehaft samma funktion på internationellt plan inom The International Science Board. [1]
I juni fick hon avgå från sin plats i en ledande EU- vetenskaplig kommitté p g av privata uttalanden om Covid-19 på nätet, där hon bl.a. motsatte sig vaccinationer. Bl.a. sade hon att ”politiker och media använder sig av Covid-19 som ett ångestskapande propagandaverktyg för att försöka ta bort rättigheter från människor och göra dem mer sjuka och för att tvinga på oss vaccinationer”. Efter dessa uttalanden på nätet fick Cahill även avgå som vice ordförande för den vetenskapliga kommittén IMI (Innovativa medicinska initiativet), ett partnerskap mellan EU och läkemedelsindustrin. [2]

I egenskap av immunologexpert har Dolores Cahill uttalat sig om coronainfluensorna och hur de normalt uppträder. Den 22 september 2020 sände hon ett drygt timslångt tal i ett irländskt TV-program LÄNK  ur vilket jag saxat nedanstående information.

Coronaviruset cirkulerar under fyra år vart tionde år. 40 % av alla influensor består av coronavirus och 30% av vanliga förkylningar utgörs av coronavirus. Dessa influensor är alltid säsongsbundna och brukar pågå som mest januari – mars/april.

Alla har ett mer eller mindre starkt immunförsvar. I allmänhet är det så att 85 – 90 % av oss inte får några symtom alls eftersom de haft denna typ av influensa tidigare och deras immunsystem känner igen det. En del personer kan också känna sig trötta och hängiga med lite feber under någon vecka eftersom de haft influensan tidigare år och immunsystemet jobbar på för att göra sig av med viruset.

Influensor kan förebyggas med vitamin C, D och zink, som stärker immunsystemet. Hydroxiklorokin är en framgångsrik metod mot Covid-19.

En mängd felaktigheter rapporteras under denna Covid-19-influensa. De har sagt att antalet döda i Covid-19 på Irland är 1728, vilket är oerhört överdrivet. Hundratals människor har kontaktat mig att deras äldre inte alls dött av Covid-19 utan att de haft underliggande svåra sjukdomar och att de dött av dessa. När vi gått igenom dödsfallen ser vi att så är fallet och det återstår till slut endast 100 som dött av Covid-19, betydligt färre än de som dör i cancer.

Om antalet nu är så litet rättfärdigar detta inte nedstängningen av samhället eller behovet av att isolera äldre på det sätt som görs hos oss. De obligatoriska maskerna ökar endast sjukdom och självmord. Vi är beredda att gå till domstol med allt detta. [3]

Nedan följer lite mer fakta ur Dolores Cahills tal i Kungsträdgården:

”Detta är en plandemi, inte en pandemi.”

”Detta är en plandemi, en affärsplan, som vi inte går med på längre.

Man ville alltså vaccinera min dotter (mot HPV) utan att lämna ut patientinformation om riskerna. I de irländska skolorna vaccinerar man barn mot andra sjukdomar redan i lågstadiet. Jag har kämpat som politiker under åtta år för att försöka få denna patientinformation obligatorisk och laglig inom EU. Säger någon att de vill göra något med din kropp har du rätt till denna information innan du gör ett viktigt beslut. I annat fall ljuger de och kan betraktas som kriminella.

Ta av skyddsglasögonen inför Covid-19 och viruset. Det här handlar inte om virus eller någon sjukdom! Det här handlar om att göra folk sjuka.

Vi måste stoppa detta beteende nu innan det förvärras och blir för sent. Vi måste bilda grupper och protestera mot detta vilseledande med nya snabbframställda vaccin som kan leda till bidragande död. Vi måste införa folkdomstolar som ställer myndighetspersoner mot väggen och kräver ansvar av dem. De måste bestraffas.”

Dolores Cahill tar speciellt upp kommande vaccinationer mot Covid-19 och tvånget att bära mask. Vad som pågår är en attack mot den ”mänskliga psyket/ anden (`spirit´)”, menar hon. ”Maskerna tystar ned oss och undertrycker oss, gör oss fogliga – särskilt om vi förväntas bära dem i 6–12 månader.

Vi måste stödja doktorer, sjuksköterskor och vetenskapsmän och alla som riskerar att avskedas för att de säger sanningen. ”

De globala mediajättarna censurerar

Dolores Cahill fortsätter:

”Många människor tror att bara för att politiker eller mainstream media säger något så är det sant, men de flesta av dessa är i läkemedels- och vaccinationsindustrins händer. De globala mediajättarna använder propaganda emot oss och gör oss rädda och censurerar bl.a. hälsoinformation. Oinsatta politiker, läkare och mediafolk kan förstöra vår tillvaro som mänskliga fria individer. Försök få media att öppna ögonen.

Se upp med sökmotorerna på nätet. De censurerar eller lämnar uppgifter som främjar vaccinationsindustrin.

En internationell kommitté som undersöker brott mot mänskligheten måste tillsättas och ställa alla dessa kriminella inför rätta och bestraffa dem.”

(Sammanfattning: K Wistrand)

Dr Heiko Schöning “World Doctor Alliance” talar i Kungsträdgården, Stockholm 31 okt 2020. Foto Börje Peratt

Carl Johan Ljungbergs anteckningar om Dr Heiko Schönings tal:

Efter Dolores Cahills framträdande tog Dr Heiko Schöning, ordförande i ”World Doctors Alliance”, plats på scenen. En artikel har tidigare skrivits om hans tal LÄNK

Heiko Schöning är läkare från Hamburg och medgrundare till organisationen ”Ärzte für Aufklärung” (Läkare för sanning). Doktor Schönings tal var väl utformat, sakligt och lätt att höra. Bl.a. sade han: ”Vi som tyskar har växt upp med frågan: Hur kunde detta hända?”
Doktor Schöning syftar på nazismen och de samvetsfrågor som den har väckt hos de efterlevande:

“Vi som nu är i livet ställer frågan också i dag och vårt svar är: Sök inte manipulera oss in i något som inte är för vårt eget och våra barns bästa!
Vi är också skeptiska till de datalösningar som nu presenteras. Vi behöver dem inte, för de möjliggör övervakning och annat. Vi kan faktiskt skapa alternativ som både är säkrare och har bättre kvalitet och service. Därför är vi beredda att bojkotta de produkter som nu erbjuds på marknaden. Vi ger helt enkelt prov på ”tillåten civil olydnad”.

Dr Schöning menar att den pågående epidemin är illusorisk, alltså ingen dödlig epidemi. Den tar dessutom mycket stor andel av världens sjukvårdsresurser i anspråk att på många håll har vården till exempel måst neka nyfödda en viss nödvändig vård med påföljd att flera har avlidit i onödan.

Heiko Schöning påminde också om att den kände donatorn Bill Gates har sagt att han vill låta vaccinera 7 miljarder individer i hela världen. Schöning använde uttrycket ”plandemi” för detta.

Överhuvudtaget såg Schöning tendenser till att de politiska och finansiella storaktörerna har tagit covid-19 som förevändning för att införa helt ny finansiella institutioner. Detta är något som går tvärs emot majoritetens önskan och intressen. Inte minst drabbar det barnen som ännu är sköra och inte har fått de vuxnas stabila hälsa.

“Jag tror inte att läget i Sverige är så olikt det jag nu har beskrivit för Tysklands del. Jag tror att de stora aktörer som ligger bakom denna ”plandemi” tänker ungefär, att det öppna, lugna och medgörliga Sverige är en utmärkt plats att testa nya produkter och metoder, som sedan kan föras vidare till andra länder.”

Carl Johan Ljungberg, Kersti Wistrand

Referenser:
1) https://www.irishfreedom.ie/member/dolores-cahill/
2)https://www.irishtimes.com/news/ireland/irish-news/ucd-professor-asked-to-resign-from-eu-committee-over-covid-19-claims-1.4277698
3)https://www.brighteon.com/5780712c-99fd-469b-accf-01a199af4431

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.