Marsha Blackburn är en republikansk senator och Trumpvän som lyckats ena senatens republikaner att ta upp striden mot Big Tech: Youtube, Facebook och Twitter. De menar att Dr Anthony Fauci legat i maskopi med Big Tech och medvetet förhindrat världen från sanningen om Coronavirusets upphov. De anser att spridningen via en avsiktlig eller slumpmässig läcka från ett säkerhetslabb i Wuhan har dolts av Kinesiska kommunistpartiet och WHO i samverkan vilket ödelagt hundratusentals liv.

TEXT BÖRJE PERATT
VIDEO (klicka på bilden) “BAT GATES” översatt och subtitlad (Fladdermus Gates)

Videon ovan är från en presskonferens (10 juni 2021) då framträdande republikanska senatorer yttrat sig om hur världsmedborgares liv har drabbats av Faucis spel under täcket med Big Tech. Robert F Kennedys artikel om Fauci för ett år sedan pekade åt samma håll. [1]

Uppmaningen att sparka Fauci är ändå kontroversiell. Blackburns rykte som Teapartyrörelsens Jean Dárc  och Trumptrogen gör henne till måltavla. Alla som läst mina skriverier och för all del min bok, Mörkrets Furstar, vet att jag hyser kraftfull kritik mot Donald Trump. Men en sak hade han rätt:

Coronaviruset spreds över världen via en läcka i säkerhetslabbet i Wuhan. Det var en planerad attack mot världens befolkning i akt och mening att via det kommuniststyrda WHO generera en globalistisk diktatur.

Problemet med Trump var hans allvarliga brister i karaktär och moral. Antihumanisterna med Fauci, Gates och Schwab i spetsen var för väloljade för att Trump skulle ha en chans. De hade redan lyckats orsaka skräckens masspsykos och masshysteri som fick Trump att framstå som oansvarig vid rådande coronasmitta.

I den aktuella presskonferensen (10 juni 2021) fick han dock stöd av en senator som menade att det var fel att kasta ut Trump från sociala konton. I Trumps fall kan Big Tech luta sig mot de regler som förnekar uppvigling så det försvagar senatorns försvar för yttrandefrihet och den amerikanska konstitutionen. Där blev det punktering.

Blackburns pressrelease som uppmanar president Biden att sparka Dr Anthony Fauci som hälsorådgivare och som ansåg att Fauci skulle kliva av som ordförande för NIAID skulle utifrån alla omständigheter i övrigt vara fullt försvarbara. Beskrivningen av Fauci stämmer väl överens med såväl Robert F Kennedys som mina egna uppfattningar om Faucis undergrävande av världens hälsa under dessa 18 månader som coronakrisen belamrat världsscenen.

Huruvida president Biden kommer att sparka Fauci är väl ändå en fråga man bör ställa sig. [2] Hur långt sträcker sig uthålligheten för att försvara denna svårt belastade ledare över NIAID? Är antihumanismen tillräckligt stark? Svar sannolikt ja. Men belastningen har sitt pris. [3][4]

Så under tiden får man se Blackburns insats som en möjlig start på en rättsprocess. Hon har sannerligen utmanat. Och hon har gjort det med klarläggande fakta som rört upp grunden för antihumanismen och coronabedrägeriet.
Sedan återstår Bill Gates [5], Klaus Schwab [6,7,8]  och Rockefeller Foundations LOCK STEP. Har Blackburn med flera förstått deras roll? [9][10]

Med detta sagt kan jag fortfarande förundras över hur människor kan vända sig till en självgod psykopat och våldtäktsman som frälsare. Frihetens hotas av både den oheliga alliansen mellan fascismens monopolkapitalism och kommunism som Fauci representerar vilken är antihumanismens bas och den rasism och det bedrägeri som Trump manifesterade. Vill man verkligen kämpa för frihet måste man finna andra ideal.

Än så länge är det bara en politisk vilde i finska riksdagen som tagit modet till sig och deklarerat sanningen. Finsk politiker kallar i riksdagen covid19vaccin folkmord

Svenska politiker har jag fullständigt gett upp hoppet om. Och regeringen …

När kommer tuvan som välter hela lasset?

Mikki Willis och Judy Mikowits hade rätt från början. Om du inte sett Plandemic så finns denna serie förträffliga dokumentärer här:

Oavsett kravet på Big Tech att upphöra med sin censur fortsätter jag att lägga kritiska videos mot coronabedrägeriet på säker plattform.

Börje Peratt

Referenser

1) 20 april 2020. Robert F. Kennedy Jr. warns that Anthony Fauci is a fraud, and has “poisoned an entire generation of Americans” Länk

2) 5 juni 2021 Will Anthony Fauci be fired? Not ‘under any circumstance’ says Jen Psaki Länk

3) 6 juni 2021 Top House Republican Kevin McCarthy calls on Dr. Anthony Fauci to resign or be fired Länk

4) 12 juni Gregg Jarrett: Dr. Anthony Fauci should be criminally investigated Länk

5) ”Corona Gates” – attack mot människan

6) WEF globalist Klaus Schwab declares unvaccinated people to be a threat to humanity LÄNK

7) Is Klaus Schwab the Most Dangerous Man in the World? LÄNK

8) Ernst Stavro Blohfeld…Er… Klaus Schwab: A Family History LÄNK

9) Corona en gigantisk bluff? – Åtgärderna är extremt skadliga! (vetenskaplig studie) LÄNK

10) Vad kallas landsförräderi då jordens folk grundluras?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.