Plandemic

Dokumentären Plandemic finns här översatt på svenska se nedan. Däremot tas den ned från Youtube och Vimeo rödflaggade mitt konto en nanonsekund efter att jag lagt upp den översatta på mitt vimeokonto.

Plandemic är en dokumentär av Mikki Willis där han gör en intervju med forskaren Dr Judy Mikovits. Filmen är av Willis listad Fair Use, för fri spridning och fri användning genom översättning till olika språk. Vi har översatt den till svenska och subtitlat enligt producentens önskemål för denna fria spridning.
Du finner den på dessa länkar nedan.

BitTube Om videon hackar på Chrome eller Firefox. Pröva Safari

Streamio nedstängt pga av för hög trafik. Får fortsätta leta upp andra streamingstjänster.

Plandemic också nu upplagd på Brighteon

https://www.brighteon.com/f4306c2a-1df7-46f4-ae20-ea522bfcc34c

Historien
Plandemic tas ned från alla officiella kanaler och skrivs ned som en konspirationsteori i de flesta större medier där också Judy Mikovis löper gatlopp. Så filmen liksom dokumentärens huvudperson Dr Judy Mikovits attackeras våldsamt. Det innebär att de båda och dokumentären utgör en stor fara för den plan som nu håller på att genomföras via “coronakrisen”.

Dina mänskliga rättigheter, demokratin och ditt fria val håller sakta men säkert på elimineras.

När jag såg videon i maj så bekräftade den det jag redan skrivit om svininfluensan 2009 och sedan skrev om Coronavirusets utbrott i februari 2020. Jag kunde inte förlika mig med vare sig hur utbrottet gick till eller den “statistik” som man levererade över den påstådda pandemins spridning och dödlighet.
Jag är övertygad om att denna plandemi drivs via WHO men har en bakomliggande hydra med intressen som global kontroll och som tjänar miljarder på vaccin.

Se videon och bilda dig en egen uppfattning.

Min uppfattning
Vi är på väg in i en världsdiktatur och de enda som idag kan ändra på utgången är medborgare i alla länder. Politiker, stora medier och dess journalister är del i en global kampanj för att störta in oss i polisstaten dit vi redan är på väg med stora stöveltramp och bakom lurar läkemedelsbolagen med vaccin som är livsfarlig.

Historien överträffar dikten. Vår enda demokratiska utväg är att skapa en ny rörelse som vi kan rösta in för att få en förändring åtminstone i Sverige.

Börje Peratt

Föregående artikelCoronavirusets skamliga historia
Nästa artikelSkolmedicinens historia I
Börje Peratt, filmare, författare, journalist, musikskapare, bildmakare och har verkat som producent på Sveriges Radio och regissör på Sveriges Television. Yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet. Han har också producerat samhällsinformation och utbildningsfilmer inom medicin och sjukvård för landsting, sjukhus samt om doping för Riksidrottsförbundet, Olympiska kommittén och Dopingkommissionen. Peratt har en beteendevetenskaplig akademisk bakgrund med fil mag i pedagogik och fil kand i psykologi. Forskningsintresse- "Om medvetandets uppkomst".

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.