Plandemic Indoctornation är uppföljaren till dokumentärfilmen Plandemic, ett spektakulärt journalistiskt gräv som avslöjar bakgrunden till och genomförandet av coronakampanjen och som visar på ett bedrägeri av gigantiska mått.

TEXT BÖRJE PERATT

Plandemic är en dokumentärserie av filmaren Mikki Willis som ifrågasätter coronakampanjen, dess upphov, utbredning och myndigheters direktiv. De jag översatt ligger på videoplattformen Brighton eftersom Youtube sannolikt skulle ha plockat bort dem. Mer om den första och länk här.

Indoctornation är tre gånger så lång som den första filmen således en dokumentärlångfilm. Jag ämnar översätta och subtitla (undertexter) och publicera den i tre delar. Första avsnittet av tre avsnitt namngavs PART 1. Med hjälp av Facebookvänner är nu andra delen översatt och subtitlad “Plandemic Indoctornation PART 2.”

I andra avsnittet beskrivs hur rigida krafter genom CIA tog över medierna och utbildningsinstitutionerna i USA och kunde indoktrinera befolkningen med en osannolik kampanj kallad “Härmfågeln” (Mockingbird).

“I och med tryckpressens uppfinning har det skett en kamp för att kontrollera spridning av information. Oljemagnaten John D. Rockefeller tog på sin tid i början av 1900-talet kontrollen över varenda tidning och nyhetsredaktör. CIA fick i uppdrag att kontrollera informationen i USA genom att infiltrera utbildning, forskning och alla medier.”

– Hur ofta manipulerar CIA media på detta sätt?
– Det övergår din vildaste fantasi. Att inrätta studentorganisationer så att de kunde dra till sig radikala studenter. 5000 universitetsprofessorer samarbetade för att hjälpa CIA att manipulera människors medvetande. Journalister i USA, inklusive stora välkända, valde att arbeta rutinmässigt för att hjälpa CIA att lägga ut historier och fördomar inför välden.

– Som denna CIA-promemoria från 1952 säger, målet är att ”kontrollera en individ till den punkt där han kommer att göra som vi vill mot sin vilja”.

Det är en betydande process att hjärntvätta och förändra uppfattningen om verkligheten hos varje amerikan i en sådan utsträckning att ingen har förmåga att dra förnuftiga slutsatser med intresset av att försvara sig själva, sina familjer, deras samhälle och land.
Idag äger och kontrollerar en handfull företagsimperier det allra mesta av allt du läser, hör och tittar på, från de största filmstudiorna, tv- och radionätverk, tidningar och tidskrifter, till den stora världen av internetnyheter och underhållningssidor.
Det finns en bransch som får betalt för att få tag i och rikta sig mot journalister och visselblåsare genom att översvämma våra medvetanden med föreställningar, försöka ödelägga och förstöra eller förtala den idé som de inte gillar eller den person som framför den.

Du smörjer och påverkar ett antal med lögner och allt det andra. Sedan skriver du om det och de kommer att säga ”Titta, det rapporteras om det i pressen”. Då får de bekräftelse genom pressens rapportering. Det kallas då packeterat förtal. Nu ska jag lansera pressens rapport om falsarierna vi gjorde. Det är en taktik.

Nu finns det en organisation som heter Direktionen för Global Övervakningsberedskap. Denna organisation är en del av Världshälsoorganisationen (WHO) och i denna styrelse ingår Dr. Elias från Gates Foundation och Anthony Fauci från NIAID. Dessa två personer, plus chefen för Center for Disease Control i Kina går ut med en rekommendation som säger att senast i september 2020 måste två globala beredskapsövningar för pandemi vara avslutade, och en av dem måste vara gjord som handlar om utsläpp av en smittsam mikroorganism en så kallad andningspatogen som också var temat vid event 201 i oktober 2019.

Se Plandemic Indoctornation, du kommer kanske att bli upprörd men det viktiga är att förstå att det du idag hör i medierna är inte sanningen och inte fakta utan manipulation och skräckpropaganda för att undergräva din största fiende, rädslan.

Corona är i de flesta fall som en vanlig förkylning möjligen med några undantag eller så är det en influensa som felaktigt diagnostiserats som Covid19 och de som vill åt makten har utnyttjat denna osäkerhet till att skrämma upp hela jordklotet för att tillförskansa sig makt och slå ut alla ekonomier och därmed kapitalismen såsom vi känner den. Oavsett du är motståndare till denna slags ekonomi så innebär nedläggningen av alla företag en katastrof för samhället och många förlorar jobbet. Ovanpå det har polisstatsliknande ageranden inneburit att flertalet har förlorat sina mänskliga fri och rättigheter. Spanien och Latinamerika sägs vara försökskaniner för polisstatens inrättande. När polisstaten är fulländad så tvingas du inte bara till en skadlig vaccinering utan riskerar delta i en massutrotning som enligt insatta röster är en del av Covid19planen. Den planen har redan genomförts i olika stor skala i flera länder. I Sverige har det främst drabbat äldre som vårdats felaktigt och nu ligger i graven. Se gärna filmen Kingsmen: The Secret Service med Samuel L Jackson så kanske får du en aning om vad som är på G.

Det tredje avsnittet av Plandemic Indoctrination kommer sannolikt inom Oktober. Även här får jag hjälp av facebookmedlemmar för översättningen. Tack alla som hjälpt till.

Börje Peratt

Plandemic Indoctornation Part 1 (subtitlad)

Plandemic Indoctornation Part 2 (subtitlad)

Plandemic Indoctornation Part 3 (under subtitling)

3 COMMENTS

  1. […] Man brukar ju prata om insiderbrott när en person har fullständig inblick i ekonomiska faktorer som gör att denna person före alla andra kan satsa rätt och göra stora vinster. I detta fall handlar det om en person som gjort mycket mer än så.  Faucis organisation äger patent på Covid-19-vaccinet, NIAID. Anthony Fauci var också initiativtagare till utvecklingen av detta coronavirus och har medverkat till att finansiera det. Fauci har patent på allt som rör smittan, testmätning, behandling och vaccin. När alla indicier pekar på en skyldig hur kommer det sig att detta får pågå utan att världens ledare, företag och organisationer reagerar. Har denna Fauci tillförskansat sig sådan total kontroll över världen att han är oantastlig? Ja, enligt filmaren Mikki Willis pekar mycket åt det hållet. Se hans dokumentärfilmer Plandemic. […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.