Coronabedrägeriet Mediernas fejk news collage Börje Peratt

När fyra amerikanska toppforskare inom medicin skriver en artikel “Countering the Second Wave with Facts, not Misconception” (Motverka den andra vågen med fakta, inte missuppfattning) slår de fast att coronakampanjen är ett globalt bedrägeri och att vi kan emotse en andra våg som riskerar att helt sänka befolkningens fri- och rättigheter. Vi måste motsätta oss en sådan nedstängning oavsett i vilken form och storlek. Lars Bern har översatt och kommenterat artikeln i “Det medicinindustriella komplexet har tagit strupgrepp”.

TEXT Börje Peratt

Varför tror ni att de journalister och forskare som försett oss med informationen – “många av dem förmenta ‘experter’ inom sitt område – hade så fel om allt?” Och varför har medier och folkhälsomyndigheter … “inte gjort några ansträngningar för att offentligt rätta till sina missbedömningar när de borde ha insett hur mycket förvirring och ångest de har orsakat?”

Ja varför? Jag gjorde i mars en grundlig research och analys: Coronaviruset – hur rimliga är åtgärderna? – vetenskaplig studie. Nästan 100 000 läsare och i stort sett endast pseudoskeptikernas reaktioner. (Läs VoF)

Anthony Fauci brukar skrodera med att han varit rådgivare åt presidenter under 5 perioder. Sedan januari 2020 har han varit en av smittskydds-“rådgivarna” i Vita husets Coronavirus Task Force som fått uppgift att “hantera” coronavirus i USA.

I själva verket har Fauci drivit en agenda som inneburit vilseledning, propaganda och svek mot inte bara det egna folket utan världens.

Det är som att sätta mördaren att utreda sitt eget brott. Fauci som drivit framtagandet av coronaviruset och som orsakat utbrottet är utsedd som rådgivare vid hantering av konsekvenserna. Han som är del av hydran som gör grova pengar på Covidvax och kringprodukter. Det påminner om hur WHO tog in läkemedelskonsulter (från korrupta GlaxoSmithKlein) för att informera om svininfluensan och det de gjorde var att omvandla en vanlig säsonginfluensa till pandemi och hetsa upp världen till massvaccinering

2016 skrev jag Tillbaka till friheten och inledde den med:

“Som sjuåring blev jag klar över hur det kunde gå om en övermakt förgrep sig på människor som sökte frihet.”

Inte kunde jag då ana hur påstående om ett virus (corona) skulle kunna användas för att skrämma förnuftet ur människor och få dem att acceptera polisstatens övergrepp. Plötsligt uppträder nu antihumanismens hydra i full skala.

  • Raderar mänskliga fri- och rättigheter.
  • Distanserar folk genom att kräva sociala avstånd.
  • Gör demonstrationer och möten olagliga.
  • Undergräver demokratier och staters självständighet.
  • Kidnappar hälsovård och förvandlar sjukvård till läkemedelsindustrin domän med åtföljande tvångsvaccinering och masktvång.
  • Undanröjer människors självförsörjningsförmåga.
  • Skjuter ekonomier och företag i sank.

Men hur har allt detta kunnat gå till?
Jag backar till hur Sverige blev ett EU-protektorat. Jag har undrat över hur svenska politiker kunde nedlåta sig till att utnyttja grundlagen för att avstå Sveriges suveränitet och låta den svenska befolkningen underställa sig ett EU-protektorat och en lagstiftning som inte tagits fram av folkvalda i Sverige utan av tjänstemän i Mellaneuropa. Det är ett landsförräderi! Människor har slagits och dött för frihet och suveränitet och plötsligt har svenska politiker frångått denna heliga förbindelse till sitt folk och offrat vårt ursprung och vårt land. Under alla dessa år som EU-protektorat har Sveriges skattebetalare sett miljarder hamna i EU-länders svarta hål samtidigt som vi inte har haft medel att ta hand om våra egna.

Jag har också funderat över hur EU kunde fridlysa en invasiv fågel (kinesisk mellanskarv) som på kort tid gått från ett par tusen exemplar då jägare kunde jaga den och hålla efter populationen till idag över en miljon genom EU fridlysta skarvar i Östersjön som har spridit sig till våra insjöar och älvar, medverkat till miljökatastrof i Östersjön och reducerat våra fiskepopulationer. Varför strävar EU efter att alla boende runt Östersjön ska få sina överlevnadsmöjligheter reducerade? Hur kan ländernas politiker gå med på denna idioti? Hur kan Sveriges ornitologer och Naturvårdsverket medverka till detta svek mot Nordens natur och befolkning?
Vad är meningen? Så fick jag ett möjligt svar genom Coronan, inte en pandemi utan en plandemi som enligt ansedda forskare och läkare och alltfler fristående journalister tycks gå ut på världsherravälde och att slå ut länders ekonomier och vår enskilda förmåga att överleva och ta hand om oss själva och där politiker tycks ha övergett sin befolkning, mänskliga rättigheter och demokratin till förmån för polisstat och diktatur.

Men jag måste gå vidare med flera frågor. Hur kommer det sig att den mest cyniska och utstuderade formen av kapitalism gör gemensam sak med den mest vedervärdiga formen av kommunismen? Efter flera års forskning kom jag fram till att denna oheliga allians bildar antihumanismens hydra. I Sverige är dess ansikte föreningen Vetenskap och Folkbildning (VoF) och märkligt nog ett förbund som kallar sig Humanisterna. Ja, det är så man gör, kapar begrepp och förvillar folk med ett innehåll som inte alls stämmer med dess grundbetydelse. Och slutligen får människor att stänga av tankeverksamheten.

Mitt upp i att försöka klargöra denna skrämmande sanning blir en våldtäktsman president i USA och det är för mig obegripligt att väljare bortser från de allvarliga mänskliga brister som utgör Trumps karaktär. Ännu mer märkligt blir det att alternativister som anser sig vara kommunister står upp för denna mörkrets furste, rasist och extrema högerextremist. Det sägs att han utgör en kraft mot globalismen och deep state men vänta nu han visar ju i handling att han agerar tvärtom till stöd för globalism och med hjälp av deep state. Jovisst han har kanske insett att WHO bygger på den oheliga kommunistiska alliansen och därför ställt USA utanför det finansiella stödet till WHO. Men istället har det öppnat för Bill Gates och Kina att driva världshälsoorganisationen med deras agenda till världsherravälde via global massvaccinering. Och smartast av allt sociala avstånd som gör alla demonstrationer olagliga. I ett enda svep har denna antihumanism röjt undan mänskliga rättigheter.

Sedan februari 2020 har jag ägnat stor tid till att kritiskt rapportera om denna coronapropaganda vars syfte är kontroll över mänskligheten. Det är många kompetenta forskare och även nobelpristagare som ifrågasatt coronautbrottet som ett bedrägeri och dess åtgärder som absurda och stolliga. Men dessa kritiker kommer inte fram i mainstreammedia, tvärtom riskerar de sina karriärer. Jag skriver nu på ett manus för att klargöra hur detta påstådda coronahot för hälsan kunnat få sådan global utbredning och framgång. Många av mina frågor har besvarats i Mike Willis dokumentärer Plandemic serien men inte alla. Coronan felaktigt benämnd en pandemi kräver en marknadsföringsplan av gigantiska mått där upplägget följer reklamens strategier. Förutom PRföretag som köpt in sig på samtliga medier har man naturligtvis haft en think tankgrupp sannolikt med PRfolk, kommunikatörer, Big Pharma och lobbyingexperter som sett till att världens ledare fått ett manus att läsa till sin befolkning som följer noga utvalda formuleringar. Vi kunde också höra vår statsminister rabbla upp detta likt en papegoja.

Coronaprojektet är finansierat av Big Pharma, Rockefeller foundation och Bill Gates foundation. WHO är bara ett redskap men ett för bedragarna viktigt sådant för att ta över världens folkhälsomyndigheter som genom direktiv om sociala avstånd åsidosätter mänskliga rättigheter och gör demonstrationer olagliga.

Jag har bett om hjälp med att få fram vilka PRbolag som drivit detta operativt och vilka som suttit med i Corona Think tank. Fauci borde vara en av dem. Möjligen har  Bill Gates’ mysterious new “think tank”: bgC3 utnyttjats för detta ändamål.

Sannolikt finns många av dem på bild redan i inledningen av Plandemic3 som jag just nu subtitlar till svenska. Att få fram bevis för deras medverkan vore bra.
Efter Svininfluensan skrev jag ett synopsis för en film/bok om de som låg bakom bedrägeriet då. Det visade sig direkt överförbart på Coronakampanjen och den kan ses som steg 2 i den bedrägligaste av alla kampanjer. Vi dör inte av Covid19 möjligen av den skräck som bedragarna lyckas åstadkomma med denna masspsykos.

Börje Peratt

3 COMMENTS

  1. Monica, Nej man drabbas inte alltid av viruset, flera av dess diagnoser betraktas som ett enda stort bedrägeri. Flera av dem som drabbats illa har haft underliggande sjukdomar. Många som smittats av annat får covidstämpel. De som råkar få en förkylning på ett äldreboende skrämmer sjukvårdspersonal pga av masshysterin förlorar normal vård och dör av missvård och så småningom av det svekfulla covid19 vaccinet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.