Plandemic Indoctornation är uppföljaren till dokumentärfilmen Plandemic, ett spektakulärt journalistiskt gräv som avslöjar bakgrunden till och genomförandet av coronakampanjen och som visar på ett bedrägeri av gigantiska mått. För att säkerställa filmen är den upplagd på en plattform som inte tar bort den. Det krävdes dock att dela upp den långfilmlånga dokumentären i tre delar om 25 minuter vardera. Detta är den tredje och sista delen. LÄNK

TEXT BÖRJE PERATT
För hjälp med översättning av dialog. Tack till: Gösta Singstrand, Marie Uhrbom, Marina Papazian

Plandemic är en dokumentärserie av filmaren Mikki Willis som ifrågasätter coronakampanjen, dess upphov, utbredning och myndigheters direktiv. Filmen översatt i tre delar ligger på videoplattformen Brighton eftersom Youtube sannolikt skulle plocka bort dem. Mer om den första och länk här.

Indoctornation är tre gånger så lång som den första filmen således en dokumentärlångfilm. Med hjälp av Facebookkontakter har jag nu översatt och subtitlat (undertexter) och således publicerat den i tre delar. Första avsnittet av tre avsnitt namngavs PART 1. Med hjälp av Facebookvänner är  andra delen översatt och subtitlad “Plandemic Indoctornation PART 2.”

I andra avsnittet beskrivs hur rigida krafter genom CIA tog över medierna och utbildningsinstitutionerna i USA och kunde indoktrinera befolkningen med en osannolik kampanj kallad “Härmfågeln” (Mockingbird).

Den tredje delen börjar med att fastslå att ingen man har mer makt än Bill Gates att påverka och kontrollera alla människors hälsa och medicinska frihet. Här berättas även om hur Bill & Melinda Gates Foundation var inblandad i vaccinering av oskuldsfulla flickor från en folkstam i Indien.

Människorna som genomförde dessa vaccineringar ljög för de här flickornas vårdnadshavare och sa till flickorna: “Åh, det här kommer att bota cancer. Du kommer aldrig att få cancer,” och dessa flickor blev allvarligt skadade och flera dog. 2018 släpptes en vetenskaplig studie från International Journal of Environmental Research and Public Health, som drog slutsatsen att över 490 000 barn i Indien utvecklade förlamning som ett resultat av ett Gates-stött oralt poliovaccin.

Med all tillgängliga medel skyndade sig USA-baserade medier och dess “faktakontrollanter” att begrava historien. Men tack vare det noggranna arbetet från ett team av indiska forskare och läkare lever den obekväma sanningen på webbplatsen nih.gov. [Avvaktar direktlänk från Plandemic.com]

Det är näst intill chockerande att ta del av påståendet om hur utstuderad den medvetna befolkningsminskningen skulle vara upplagd av Dr Kissinger och planerad av Carteradministrationen där vaccin skulle vara ett vapen i syfte att reducera Afrikas befolkning med motiv att kunna säkerställa naturtillgångar, en metod som också skulle användas i andra världsdelar. Man kan ifrågasätta detta då det inte förekommer några starka bevis för påståendet.

Ett annat oroväckande inslag handlar om hur Bill Gates ligger bakom en ny teknik som gör det möjligt att injicera vacciner under din hud, tillsammans med din vårdjournal. Denna ”Quantum dot tattoo” skulle då enligt uppgift ge ett osynligt intyg som kan skannas av myndigheter med hjälp av en mobilapp och infrarött ljus. Metoden innebär att kunna följa varje individ och under en polisstat använda det som ett kontrollinstrument.

Det framkommer även besvärande uppgifter om Bill Gates relation och gemensamma intressen med den pedofildömda och i häktet avlidna miljardären Jeffrey Epstein.

En särskilt märkvärdig scen är då Bill och Melinda gates sitter i en intervjusituation och mycket självsäkert förebådar en kommande pandemi “som kommer att få mycket uppmärksamhet.” Kan vi här ana att de är helt insatta i förberedelserna och genomförandet av coronakrisen. Kan vi här ana att det är rent av så att Gates delvis eller helt har finansierat propagandakampanjen. Tänk om dessa listor finns, av namn, organisationer, länder och summor med utbetalda mutor till världsledande politiker, hälsovårdsmyndigheter och medier.

Video: Klicka på bilden eller kopiera in länken https://www.brighteon.com/e32e1258-f2d2-48d2-a357-bbea4640a9f4

Gates är delägare i patent som gäller corona, test, vacciner mm. Nog verkar det som att paret Bill och Melinda Gates är mer än nöjda över att de vet mycket mer än alla andra. Nöjda över en kampanj som kommer att leda till massvaccineringar i hela världen och royalties för alla intäkter rakt ner i deras redan gigantiska förmögenheter.

Det står också klart att Gates och “generalen” för USAs smitt- och hälsovårdsmyndighet (NIAID) Anthony Fauci har en gemensam agenda att mycket snabbt få fram ett covid19 vaccin vilket enligt fria forskare och läkare innebär ett mycket osäkert vaccin men där vaccinframställarna numer genom en ny lag kommer att gå säkra från åtal och skadestånd om vaccinet orsakar skada och död. Tredje delen av filmen visar också besvärande bilder på hur våldsamt och integritetskränkande enskilda människor behandlas i de regioner som omvandlats till polisstater.

Det är mycket sorgligt att kunna konstatera att mänskliga fri- och rättigheter har krossats och demokratier ersatts av auktoritära despoter, småpåvar och poliser som helt tappat fattningen.  Vi lever i en mycket farlig tid och det är upp till var och en när man är redo att säga att nu räcker det.

Börje Peratt

Hela Plandemicserien med svenska undertexter här: BPTV

3 COMMENTS

  1. Under de år som jag skrivit för Humanism och Kunskap har jag sett många dokumentärer om bl.a. amerikansk vapenhistoria och läkemedels/vaccinationsprogram utförda i andra världsdelar. De har alla varit gjorda av amerikaner och visats i Svt 1 eller Kunskapskanalen. I varje sådan dokumentär har i kortare inslag påvisats vad som försiggår bland de alla rikaste amerikanska affärsmännen som Rockefeller- och Billy Gatesfamiljen samt en hel del bankirer och hur de planlagt och mycket negativt påverkar runt om i alla världsdelar.

    Kanske har detta gått spårlöst förbi bland de flesta tittare, men med min noggrannhet vid skrivandet om dessa dokumentärer har jag kunnat lägga pussel och kommit fram till slutsatser som stöder Börje Peratts grävande.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.