I samband med att 400 belgiska läkare och 700 hundra tyska läkare protesterar mot myndigheters corona-direktiv och mediers skräckpropaganda har jag har bett om att läkare verksamma i Sverige ska kliva fram och ge en annan och faktagrundad bild av coronakrisen jämför med nakenprotesten bland tyska läkare. När så Läkartidningen publicerar en artikel av Johnny Ludvigsson, professor i pediatrik vid Linköpings universitet, om vilseledande covid19-rapportering är det inte utan att man tappar hakan.

TEXT BÖRJE PERATT

I februari–mars 2018 dog 17 774 personer i Sverige. Under samma period 2020 dog 1 687 färre, men med daglig rapportering av antal döda i covid-19. Rapporteringen har fortsatt, trots att Sverige sedan mitten av juni inte har någon överdödlighet jämfört med 2015–2019! Vissa har slutat säga »till följd av covid-19« och övergått till »med covid-19«. Med en medianålder för de som dött på 84 år, de flesta med andra sjukdomar, kan man utgå ifrån att covid-19 i många fall endast har varit en bidragande dödsorsak. En analys i Östergötland visade att endast 15 procent av dödsfall med covid-19 utanför sjukhus kunde anses vara direkt orsakade av covid-19 [1]. Att antalet döda i juli 2020 i Sverige enligt SCB är lägre än genomsnittet för juli 2015–2019 talar för att en del av de som dog i våras med covid-19 annars utan covid-19 skulle ha dött i juli. Läs vidare artikel i Läkartidningen.

Jag har i flera artiklar ifrågasatt statistiken både vad gäller smittade och påstådda covid19-döda. Det har ju sedan visat sig att testerna är opålitliga, att obduktioner inte gett några spår av Covid19 men att personer som gått till olika kliniker/sjukhus och påstått vara covid19 sjuka och sedan dött av någon orsak har klassats som lika många dödsfall som sjukhus/klinikbesök. En person har då dött flera gånger.

På frågan om motivet till dessa upphaussade siffror så finns ett ytligt svar: Skrämselpropaganda i akt och mening att få människor att vaccinera sig. Ja bakom detta finns både ett vinstintresse och ett kontroll och makt-intresse. Läkemedelsbolagen gör på detta sätt miljardvinster. Men bakom detta står WHO Världshälsoorganisationen som bistår andra bakomliggande maktintressen i akt och mening att omvandla demokratier till polisstater.

Bevisen för detta står att finna i de scenarior som föregick utbrottet i Wuhan och där World Economic Forum och Bill Gates Foundation arrangerade Event 201 (video 2 min) med scenarieövningar för hur man skulle få världens politiska ledare och medier att anpassa sig till ett polisstatsagerande i syfte att kväsa befolkningarna till karantän och lydnad. Upplägget följer kända marknadsförings- och propagandametoder för att manipulera och påverka beteenden: social isolering, bär mask, gå i karantän. Samtliga ickehumana beteendeförändringar för att kontroller människor. Det påminner också om sekters inskränkningar av rörelsefrihet.

Börje Peratt
Uppdaterad 17 november 2020
24 mars 2021

Källor: Ten Reasons Why SARS-CoV-2 Is an “Imaginary” and “Theoretical Virus”. “They Never Isolated the Virus” Global Research

2 COMMENTS

  1. Nya hysteriska utrop presenteras nu i PS av Fredrik Elgh, professor i virologi som menar att Sverige ska stängas ned. Samma gäller matematikprofessor Tom Britton. Mitt budskap till de köpta professorerna är att stänga igen hålet nedanför näsan och bygga upp någon slags heder.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.