Teslas grundare Elon Musk totalsågar coronatester och kallar Bill Gates dumskalle

0
4560
1024px-Elon_Musk,_Tesla_Factory,_Fremont_(CA,_USA)_(8765031426)
Musk vid Tesla Model S 2011. Maurizio Pesce from Milan, Italia Public Domain Wikipedia CC BY 2.0

Elon Musk avfärdar corona test. ”Något är extremt skumt”, twittrar den världsberömda entreprenören. Dagens PS rapporterar

Elon Musk besökte Sverige i mitten av november 2020 och tillbaka i USA testades han flera gångare samtidigt både positivt och negativt för covid-19-smitta.
Elon Musk gjorde fyra tester med samma maskin och samma sjuksyster. Två av testerna var positiva och de andra två negativa.

Om Elon Musk verkligen har fått coronaviruset är oklart men han uppvisade allmänna förkylningssymptom.

Paniken kring coronapandemin är ”korkad”
Teslas vd och grundare har tidigare under året hamnat i blåsväder för sina utspel om coronaviruset. Han har bland annat sagt att paniken kring pandemin är ”korkad”.
Musk ifrågasätter också dödssiffrorna och anser att de är avsevärt lägre än rapporterade.

Inte alls särskilt överraskande håller han med om att vanlig hygien är bra alldeles oavsett. Samtidigt tar han upp att sjukhusen inte har tillräckligt med patienter och går ekonomiskt på knäna för att man har för få patienter.  Därför blir Coronakrisen en räddning. Underförstått så är Musk kritisk till bristen på trovärdiga data.

Elon Musk säger att han inte kommer att ta coronavirusvaccin,och kallar Bill Gates “tjockskalle” (dumskalle).
Naturligtvis ifrågasätts Musk av MSM och kritiseras för sin “oansvariga” hållning. Men mycket av det han framför stämmer med internationell forskning och vad allianser av läkare i Tyskland och Belgien nu ger uttryck för i alltmer högljudda protester mor “korkade” beslut att stänga ned hela länder.

Börje Peratt

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.