Klicka på bilden för att starta Youtubevideon. Skulle videon tas bort från Youtube så finns den här: Länk https://www.brighteon.com/d2453af0-4576-40c0-a5c9-96210bbc471e/

En uppseendeväckande video på youtube visar en TV4 intervju med patologen Elisabet Englund, adjungerad professor vid Lunds universitet. Det handlar om att hon inte har funnit något virus i sju påstådda Covid19 patienter.

TEXT BÖRJE PERATT

Jag har kontaktat TV4 för att få tillgång till denna intervju och även gjort en intervju med Englund för att kontrollera hur hon upplever att hon har citerats på youtube och kollat med TV4 hur de ser på detta (inslaget är av en anonym presentatör och inte särskilt professionellt då han inte anger källor eller namn). Eftersom jag endast får tillgång till TV4inslaget via länk så får vi hoppas att den inte tas bort. Här gäller således citaträtten.

Inslaget på TV4 är namngivet “Var det Coronan som dödade?”

TV4 inslag 11 juli 2020. Klicka på bilden så kommer du till TV4sidan där du finner länken till videon. https://www.tv4.se/nyheterna/klipp/l%C3%A4karen-vill-att-fler-coronad%C3%B6dsfall-obduceras-vi-hoppas-kunna-f%C3%B6rebygga-och-behandla-kritiskt-sjuka-13282478

Det framkommer att professor Englund vid obduktion av 7 patienter som i förväg diagnosticerats Covid19 dödsfall, inte har funnit något coronavirus i någon vävnad. Hon nämner i en intervju med mig att lungorna ser ut som att de drabbats av en infektion. På min fråga om de kan se ut så vid andra infektioner eller influensor eller virus svarar hon ja. Samtidigt förnekar hon inte att det kan finnas Covid19 smitta i kroppen fastän hon inte har hittat något sådant.

Hon nämner i TV4 intervjun även cytokiner och här har MrX på Youtube en poäng då han lyfter fram att en så kallad cytokinstorm eller möjligen en infusionsstorm efter en tveksam eller direkt felaktig “läkemedelsadministration”. Dvs den medicinska behandlingen har sannolikt orsakat dödsfallet. Det är inte ovanligt. I USA visar statistiken på att vart tredje dödsfall inom vården beror på medicinsk felbehandling. Det är också klarlagt att ett stort antal äldre har felbehandlats och dött vid svensk äldrevård under påståendet att dessa varit covid19 smittade. Såväl internationella som svenska studier pekar på att mätfelen är ansenliga. En västsvensk studie visar att av de som testats positivt för covid19 indikeras att 85% är mer eller mindre osäkra positiva diagnoser och av dem förekom i 15% av de påstådda positiva diagnoserna inget virus alls. Sådana artiklar försvinner snabbt från Google. Men det är hälsovårdsmyndigheter i sydvästra Sverige som slagit larm.

Tusentals felaktigt positiva covid19 test DN. Folkhälsomyndigheten slå larm om felaktigt positiva test

“Felet har lett till att cirka 3 900 personer provtagna i nio olika regioner har sannolikt fått falska positiva svar. De har alltså felaktigt fått veta att de har en covid-19-infektion. Proven togs mellan 24 april och 18 augusti.”

Det har i min närhet funnits äldre personer som stängts in på vårdinrättningar där de smittats av något således osäkert vad och fått palliativa vård för minsta lilla förkylning. I flera sådana fall har paniken och vanvården orsakat för tidig död.
Ta gärna del av artikeln som även berör hur våra gamla vårdats och dött i Sverige.

Professor Englund anser att man kan säkra huruvida någon smittats av covid19 via RNA-test eller blodprov som kan visa på antikroppar. Men även här visar andra forskare att det begåtts omfattande fel vid provtagning och diagnos vilket sänker förtroendet för alla sådana test.

Det är uppseendeväckande att flera forskare och läkare kommit fram till att det är omöjligt att säkerställa detta virus eftersom man helt enkelt bara finner sånt som redan finns i kroppen och med en felaktig diagnos omvandlas det till smitta. “Gigo” (garbage in garbage out) samma som gäller för datateknisk analys. Internationella forskare som vid Bulgarian Pathology Association anser att Ingen har dött av Covid 19.

Vi som noga följde rapporterna och studierna efter Wuhanutbrottet kunde också dra slutsatser att det var något som inte stämde. Det behövs ingen konspirationsteori för det. Vi kunde ifrågasätta åtgärderna med den hysteriska omedelbara statistiken för antal smittade och döda varje dag. Detta utbrott kom aldrig i närheten av en pandemi. Ändå stängdes hela länder ned. Coronaviruset – hur rimliga är åtgärderna? – vetenskaplig studie. Denna artikel fick drygt 95 000 läsare.

När det gäller diagnoser har flera forskare även i Sverige kommit fram till att dessa COVID19 PCR-test är tveksamma ja till och med vetenskapligt meningslösa.

En internationell studie som fått stor spridning visar att upp till 90 % av alla påstådda Covid19 positiva test är feldiagnoser. (Up to 90% of those who tested ‘positive’ for COVID-19 wrongly diagnosed)

New York Times rapporterar att en större del av testen är inkorrekta som visar på smitta fast det inte är det. “That alone would drive epidemics practically to zero.” Tänker här på alla de dem som känt sig helt friska men som inte fått delta på evenemang för att testet har påstått att de varit smittade. Dagen efter visar nytt test att de är friska!

De flesta dödsfall har inte obducerats ändå har man slentrianmässigt på dödsattesten antecknat covid19 vilket är ett yrkesmässigt förkastligt agerande. I vissa fall utfaller en bonus om dödsattesten påstår Covid19 som dödsorsak oavett någon dött i ett fallskärmshopp eller en trafikolycka Länk. Alltfler visselblåsande läkare och patologer kritiserar nu sådana förfaranden.

Slutsats: Testen är opålitliga och obduktionerna som inte visar på virus gör att vi måste allvarligt ifrågasätta denna påstådda pandemi och undra över vilka som ligger bakom och vad de har för syften. Att denna mediepandemi sprider rädsla och oro och orsakar isolering och de fakto för tidig död är ju klarlagt. Är då nästa steg att göra miljardvinster på ett vaccin som bevisligen inte ger tillräckligt skydd. Möjligen är det tvärtom så att ett vaccin bidrar till skador och för tidig död? Inget skydd om covid-vaccin ger biverkningar (Svd)

Börje Peratt

 

10 COMMENTS

 1. Hej Börje!

  Jag vill bara säga att MrX heter Daniel och jag har följt honom sedan ”terroristattentatet” 7/4 2017 på Drottninggatan i Stockholm som också var en psykologisk operation(Psyop) för att skrämma befolkningen för att komma närmare en polisstat. Precis som alla ”terroristattacker” som har utförts runt om i Europa har de alltid varit i samband med övningar.

  I Stockholm övade man på och runt Drottninggatan onsdag den 5 och torsdag den 6 april, och på fredagen den 7 april utför en ”muslimsk” attentatsman en ”terroristattack”. Som vanligt är allt en bluff, lögn och skrämselpropaganda. Det var ingen som dog på Drottninggatan.

  • Michael, tack för beskedet om namnet men sedan spårar det ut betänkligt. Jag har vänner som med knappt nöd undvek att bli överkörda på Drottninggatan och som med egna ögon såg döda och lemlästade. Så Michael din förnekelse av terrorattentatet på Drottninggatan är en kränkning mot alla som drabbats. Någonstans måste sådana vansinniga konspirationsdumheter sluta, dumhet ja för det ska definitivt inte upphöjas till teori. /Börje

 2. Tack för intressant artikel, efterforskning och allt arbete du lägger ned, Börje!

  Jag vill även tacka Daniel för den video han har skapat. Utan denna hade inte denna artikel i H&K blivit till.
  Jag har funnit Daniels videos på nätet och har tittat på några. Daniel tycks mig tillhöra den karismatiska kristna rörelsen, har en kristen värdegrund och en stor skara kristna följare. Han får sin inspiration ”direkt genom Skaparen” som han uttrycker det. Han uppmärksammas på eller blir ledd till länkar och material som han bearbetar genom sitt starkt analytiska sinne och lägger ut på ett mycket pedagogiskt sätt.

  En annan av hans videos som gäller denna debatt finns på länken https://www.youtube.com/watch?v=-0b1uaQrVes Där visar han med anvisningar till olika vetenskapliga rapporter och klipp ur intervjuer hur det första Covid-19-testet framställs av Mr Drosten efter endast någon vecka och godkänns av WHO utan att ha blivit vederbörligt validerat.

  Vill även hälsa Daniel att vi inte företräder ”det kidnappade begreppet humanism”, alltså den humanism som andra krafter håller på att ta över och som ni behandlade i en av era videos och citerade från SO-rummet där de tydligen tagit sig in. Denna video upplever jag lite mer som en talkshow, med brister i efterforskning och faktaunderlag.

 3. Kersti, tack för ditt förtydligande om denne Daniel. I mars 2020 publicerade jag också en artikel om hur Drosten fick internationell kritik av medicinska kollegor för sin framtagning av olika bristande mätinstrument och vaccin “Otillförlitlig coronarapportering – Vad händer om människor upptäcker att de blivit lurade?” LÄNK

 4. Komplikationen kring detta har inneburit att man använder Fejknews för att uppmärksamnma problematiken. Ett sådant är: “Laboratorier i USA kan inte hitta Covid-19 i ett enda av 1500 positiva tester ,. Vid 7 universitet upptäcktes inte ett enda COVID”

  ”När vi skickade resten av proverna till Stanford, Cornell och ett par laboratorier vid University of California, kom de fram till samma resultat: INGET COVID. De hittade influensa A och B. Sedan bad vi alla CDC om genomförbara prover av Covid. CDC sa att de inte kan ge dem, för de har inte dessa prover.

  Så vi kom till den hårda slutsatsen genom allt vårt forsknings- och laboratoriearbete att Covid-19 var imaginärt och fiktivt. Influensan kallades bara ”Covid”, och de flesta av de 225 000 dödsfallen var från co-morbiditeter såsom hjärtsjukdomar, cancer, diabetes, lungemfysem osv. De fick influensa som ytterligare försvagade deras immunförsvar, och de dog.”

  https://bakomkulisserna.biz/2021/05/01/laboratorier-i-usa-kan-inte-hitta-covid-19-i-ett-enda-av-1500-positiva-tester/?fbclid=IwAR1RTJYyf1ssCClVD-kdEdxD-JfrH3KWvUua6H-0LIQ-jQbq1Iq4L_5VCcA

 5. Finns det möjlighet att få klippet upplagt på Bitchute istället?
  Det är borttaget från YouTube och TV4 har klippt bort nästan en minut så det hon sa om att ej funnit viruset är ej längre med i deras klipp.
  Vill kunna dela det samt också då kunna påvisa än en gång hur det censureras.
  Tack!.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.