Akutsköterska: Kollega dör efter covidvaccinering

0
2390
sjuksköterska Jodi O’Malley om skador från covidvaccin Project Verita
Sjuksköterska Jodi O’Malley om skador från covidvaccin. Project Veritas

COVIDVACCINER. Sjuksköterskan Jodi O’Malley avslöjar för Project Veritas att patienter skadas allvarligt av covidvaccinerna. Inne på akutkliniken är vårdanställda upprörda över att dussintals fall inte rapporteras som vaccinskador.

ARTIKEL Akutsköterska: Kollega dör efter covidvaccinering – hemlig inspelning
ÅTERPUBLICERAD FRÅN NEWSVOICE:
VIDEO FRÅN RUMBLE https://rumble.com/vmrpg3-whistleblower-goes-public-covid-vaccines-are-dangerous.html

Läkaren dr Maria Gonzales vid Phoenix Indian Medical Center är mycket upprörd och säger i en dold inspelning att en patient sannolikt just utvecklat hjärtmuskelinflammation på grund av covidvaccinet, men att regeringen inte kommer att skylla på vaccinet. Hon säger att dessa vaccinskador inte rapportera som biverkningar, “de vill sopa allt under mattan”.

Sjuksköterskan Deanna Paris på samma akutklinik säger:

”Det är synd att de [regeringen] inte behandlar människor [med covid] som de ska, som de borde. Jag tror att de vill att människor ska dö.”

HHS-sjuksköterskan Jodi O’Malley, som valt att framträda inför Project Veritas kameror säger att hon har sett dussintals människor komma in med vaccinbiverkningar. Hon frågar retoriskt hur de ska kunna säga till allmänheten att vaccinerna är säkra och tillägger att injicerandet är av ondo på högsta nivå och att allt är ovetenskapligt.

”… vilken typ av människa skulle jag vara om jag visste allt detta – det här är ondska på högsta nivå. Du har FDA, du har CDC (USA motsvarighet till Socialstyrelsen och FHM), som båda ska skydda oss, men de lyder under regeringen, och allt vi har gjort hittills är ovetenskapligt. ”

I slutändan handlar det om din hälsa, och du kan aldrig få tillbaka den – och om din frihet och om att leva i ett fredligt samhälle, och jag säger, nej. Nej. Det här är sluttningen som jag kommer att dö på. ” (översatta citat av BP)

En av hennes kollegor dör efter covidvaccinering, efter den andra injektionen. Hon övertygades under motstånd att acceptera sprutan. Ytterligare avslöjande inspelningar från statliga hälsomyndigheter och läkemedelsföretag kommer att inom kort släppas av Project Veritas.

Text och översättning: NewsVoice

Källa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.