Klicka på bilden för Youtubevideo. Skulle den vara borttagen så gå till denna länk: https://www.brighteon.com/4fa8628e-1e3f-4048-9f91-3f34c0c7a7ac

Presidenten för världens mäktigaste nation talar i klartext om för befolkningen att om ni inte vaccinerar er så skickar jag militären på er. Hur mycket behöver Trumpfans för att inse vad denne man är i stånd till?

TEXT Börje Peratt

Trump säger att då man har vaccinet framme så kommer man att genomföra Covid19 vaccinering med militären uppradad. I praktiken har Trump delegerat makten över militären till Dr Anthony Fauci vid NIAID.

Detta vaccin och alla de risker den för med sig till trots så finns en sådan utbredd rädsla bland människor att många hoppas på och kanske tror att ett fulvaccin ska ge skydd när det i själva verket sannolikt är tvärtom.

Det innebär att Fauci får fritt fram att tvångsvaccinera all militär och med militärens hjälp planera en massvaccinering för att säkerställa miljardvinster samtidigt som det av insatta sägs finnas en dold agenda om att minska jordens befolkning.

Man brukar ju prata om insiderbrott när en person har fullständig inblick i ekonomiska faktorer som gör att denna person före alla andra kan satsa rätt och göra stora vinster. I detta fall handlar det om en person som gjort mycket mer än så.  Faucis organisation äger patent på Covid19 vaccinet, NIAID. Anthony Fauci var också initiativtagare till utvecklingen av detta coronavirus och har medverkat till att finansiera det. Fauci har patent på allt som rör smittan, testmätning, behandling och vaccin. När alla indicier pekar på en skyldig hur kommer det sig att detta får pågå utan att världens ledare, företag och organisationer reagerar. Har denna Fauci tillförskansat sig sådan total kontroll över världen att han är oantastlig? Ja enligt filmaren Mikki Willis pekar mycket åt det hållet. Se hans dokumentärfilmer Plandemic.

För att ytterligare förstärka hotbilden har hans organisation under Bill Gates och Statsterroristen Tedros som regerar WHO fått all världens idrott att stänga ned och tvingar sedan aktiva och funktionärer att använda munskydd även fast läktarna är tomma.

Detta munskyddsanvändande har en enda funktion och det är att förstärka rädslan.

Läkaren John Ziegler går i videon nedan till offentlig attack mot skräckpropaganda och lutar sig mot forskare som avfärdar munskyddet.

Sedan detta inslag har John Ziegler fått stort stöd inte minst i den nya folkrörelse i USA

Burn Your Mask’ challenge

Denna kampanj för mänskliga fri och rättigheter sprids nu snabbt i USA. Länk1, Länk2, Länk3, Länk4, Länk5, Länk6, Länk7

Klicka på bilden för att starta videon

Vi vet nu vilka det är som ligger bakom inskränkningarna och vilka som har makten att få hela världen in i ett beteende med avsikt att framkalla rädsla och distansera människor från varandra.

Sättet att bygga upp detta med att bland annat rapportera smitto- och dödssiffror i ett tidigt skede för att dra all uppmärksamhet till sig är ett klassiskt säljtrick som i sammanhanget är absurt då en vanlig säsonginfluensa smittar så många fler än detta påstådda C19. När man konstaterar alla mätfel kommer väl också denna så kallade pandemi att försvinna? Eller?

Ja vi har varje år en säsonginfluensa som smittar uppemot 2-300 tusen och av dessa dör uppemot 2000. Om detta har det varit fullständigt tyst.
Svensk officiell dödsstatistik visar inte på några större avvikelser från tidigare år förutom en överdödlighet i april sannolikt kopplad till vanvård av äldre.

Obducenten fann inget virus i påstådda Covid19-patienter

Det är uppenbart att testmätningar ger fel statistik och att de flesta insjukna har inte drabbats av Covid 19 utan sannolikt har de fått en förkylning, en influensa eller en inflammation som felaktigt diagnosticerats C19. Med detta sagt blir polisstatsageranden mer skrämmande än C19 och tänk om det också i Sverige leder till tvångsvaccinering mot ett virus som internationellt ansedda forskare menar inte är särskilt farligt eller smittsamt med få undantag.

Hur hälsovådligt är då det planerade vaccinet? I Norditalien genomfördes en vaccinationskampanj sommaren/hösten 2019 med ett fulvax (en cocktail av några av de farligaste influensorna) vilket enligt italienska läkare låg bakom det stora antalet döda.
Här en  italiensk läkare som hävdar att Covid19 är en plan för massutrotning, ja det är en konspirationsteori.

En kanadensisk statlig studie har kommit fram till att dessa årliga vaccinationer mot influensa/virus är oprecisa och kan vara kontraproduktiva eftersom de sänker immunförsvaret. En sådan vaccinationskampanj skulle således kunna vara farlig för den äldre sårbara populationen. Denna risk bör de äldre få kännedom om. Särskilt nu då skurkarna i sina scenarior från 2019 har övat in en ny “pandemi” med start hösten 2020.

Börje Peratt

2 COMMENTS

 1. UNESCO SLÅR LARM: FLER POLISATTACKER MOT JOURNALISTER

  Text från Svt.se publiceras 16 sept 2020 av Jakob Runevad Kjellmer:

  Allt fler journalister attackeras av polis och säkerhetsstyrkor när de bevakar demonstrationer runt om i världen, visar en ny rapport från Unesco.

  FN-organet Unesco har undersökt läget för journalister som bevakar demonstrationer i världen och berättar om de vanligaste tillvägagångssätten som används för att försvåra deras arbete.

  Det handlar om övervakning, trakasserier, våld, skjutningar med dödlig eller icke-dödlig ammunition, kvarhållning, bortförande och sabotage av utrustning.

  2015 drabbades journalister av den här typen av hinder vid 15 olika demonstrationer runt om i världen, utförda av poliser och säkerhetsstyrkor.

  2019 var siffran dubbelt så hög. Rapporten visar att journalister hindrades vid 32 olika demonstrationer.

  Förutspår fler attacker
  Den stora mängden demonstrationer under första halvan av 2020 gör att Unesco befarar att siffran kommer att stiga fram över.

  UNESCO: s generaldirektör Audrey Azoulay är oroad över utvecklingen.

  ”Siffrorna visar att det krävs mycket större ansträngningar. Vi uppmanar det internationella samfundet och alla relevanta myndigheter att se till att journalisters grundläggande rättigheter upprätthålls”, säger han i ett pressmeddelande.

  Audrey Azoulay får medhåll av organisationen European federation of journalists (EFJ).

  ”Rapporten indikerar att en ny tröskel har överskridits, där hotet mot press- och yttrandefriheten ökar. En utveckling som pågår i alla delar av världen, även Europa”, skriver man i en kommentar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.