Acceptera inte “det nya normala”. Doktorers världsallians – Berlin 10 okt 2020 Videon är bortagen av Youtube. Vill man säkra sina filmer kan man lägga upp dem på https://www.brighteon.com/

HK kan med stolthet presentera en rapport skriven av en stödmedlem till HK som deltog aktivt i World Doctors Alliance mot Coronabedrägeriet som hölls i Berlin den 10 okt 2020. Organisatören lade upp en video på Youtube som dokumenterade detta historiska tillfälle. Youtube har skamligen tagit bort videon som påstås strida mot deras policy.

TEXT BORIS DRAGIN

I samband med en stor demonstration mot Plandemin, masker och andra galenskaper på Alexanderplatsen i Berlin den 10. okt 2020 hölls även ett internationellt möte där läkare, forskare, advokater och andra professioner deltog. Sverige representerades av läkaren Mikael Nordfors, hans dotter Maneka Helleberg och undertecknad.
För att inte riskera att fastna i något virusnät någonstans på vägen valde vi att köra dit genom Danmark.
Resan gick smidigt. Inga gränskontroller fanns, men på färjorna var vi tvungna att ha de dumma maskerna på oss för att inte starta nya krig på andra fronter.

Tyskarna är långt mera vakna än svenskarna, men visst finns det många där som har blivit ordentligt skrämda av Gammelmedia. En del håller avståndet och kan faktiskt påtala om någon går utan mask i ett caffe. Och på vissa ställen är det så illa att det inte hjälper att ha läkarintyg som visar att personen inte tål mask p.g.a. astma eller andra andningssvårigheter.
Det var retfullt att se att en del människor har blivit uppskrämda till den raden.

Jag är i skrivande stund osäker på hur många demonstranter som deltog i denna demonstration, men Alexanderplatsen var väl fylld av taggade och arga berlinare och tyskar från andra delar av landet.
Dagen innan var vädret inte det bästa, vilket kan ha påverkat en del.

Dr. Mikael Nordfors höll ett tal även på denna demonstration, och hade ett och annat att säga om både ‘avstånd’, masker och Covid-bluffen i allmänhet. (länk till demonstrationen kan ev. tas fram om jag får tid på mig).

Syftet med resan var att vi, tillsammans med den tyska läkargruppen Ärtzte für Aufklärung i skuggan av demonstrationen skulle organisera oss och förbereda motdrag för att krossa den stora pandemilögnen och befria världen från den rädslan som den välorganiserade propagandan har resulterat i.

Ärtzte für Aufklärung – fritt översatt: Läkare för Upplysning, med ordföranden Dr. Heiko Schöning (Dr. Schöning reste till Londondemonstrationen för att där hålla tal, men blev arresterad på lösa grunder och hindrades).

Det var redan förra helgen över ettusen tyska läkare som öppet hade gått ut och tagit ställning mot hela Covid-cirkusen/bluffen.
Vi får hoppas att detta kommer att ha någon effekt på den svenska läkarprofessionen. Att vara rädd om sitt arbete och vända blicken bort när den offentliga vården ser till att våra gamla som är 65 år eller äldre flyttas till den s.k. “palliativa vården” där de sedan mer eller mindre systematiskt tas av daga är samma som att man stödjer brottet.
Det som våra politiker har satt igång, och som en stor del läkare i ledande position har gjort sig skyldiga till är ett förrädiskt drag och det värsta brottet mot den egna befolkningen någonsin. Det måste bli juridiska konsekvenser, kanske typ Nürnberg 2.0.

Gruppen som konstituerades i Berlin, The World Doctors Alliance förväntas snabbt få nya medlemmar och därmed sprida sitt budskap globalt.

En del punkter som allmänheten bör känna till:

– Det finns ingen pandemi, men det har framkommit att det uppenbarligen finns en Plandemi (den kallades helt öppet så av deltagarna). Ingen pardon.

– Det finns ingen överdödlighet. Tvärtom. (Kanske beroende på att färre människor söker sig till sjukhusen.

– Vad det än är, det är INTE farligt och det krävs varken masker, avstånd, täta handtvätt, utegångsförbud eller annat. Se bara till att det egna immunförsvaret stöds så klarar Du smittan.

Tänk på detta, eftersom det inte alls är osannolikt att “en ny [påstådd] våg, ännu farligare virus är på väg”. De som har kokat ihop allt har ljugit förr, och de kan göra det igen. Var vaksamma och låt er inte dras in i skrämsel-fällan. En rädd/skrämd människas immunförsvar sjunker!!

Denna hittade jag idag – Ett dokument där självaste amerikanska CDC, visserligen väl dolt i ett ordhav, erkänner att det inte finns något objektivt, vetenskapligt fynd som påvisar virusisolat (se sid. 39).

Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available, assays designed
for detection of the 2019-nCoV RNA were tested with characterized stocks of in vitro transcribed full length RNA …

Jaha. Men – om det inte finns något klart definierat att detektera – vad i hela friden ska dessa, redan tidigare sågade PCR-testerna egentligen visa?? Har jag missat något? Testerna säljs för dyra pengar, men ingen får något vettigt testresultat. De är inte bara opålitliga, utan även värdelösa. I Tanzania har både mango och get befunnits vara bärare av CoVi-19!! Och ändå är dessa tester på många håll obligatoriska.
“Bill Gates-vetenskap” har tagit över spelet och det sunda förnuftet och vetenskapen har fått maka på sig.

Boris Dragin, dipl. akupunktör

Länkar: (OBS dessa länkar kan ha blivit borttagna av Youtube, Facebook eller Google)
1) WORLD DOCTORS ALLIANCE – World Doctors Alliance
2) World Doctors Alliance Announces Lawsuit Against COVID-19
3) HEIKO SCHÖNING introduces the WORLD DOCTORS ALLIANCE in Berlin, Germany 10.10.2020

4) WORLD DOCTORS ALLIANCE HEARING PART 1 IN BERLIN, GERMANY 10.10.2020

5) WORLD DOCTORS ALLIANCE HEARING PART 2 IN BERLIN, GERMANY 10.10.2020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.