Frihet Sverige – stå upp för sanningen! Manifestation för sanning, hälsa och individuell frihet

2
4911
Robert Kennedy
Robert Kennedy

Robert Kennedy

Robert F. Kennedy Jr uppmanar till agerande. Läkare och forskare inom World Freedom Alliance har sammanställt internationella forskningsrapporter kring covid-19 och protester mot den politik som förs. Den 30 november överlämnade Maneka Helleberg dessa rapporter till regeringen i en manifestation under parollen ”Frihet Sverige – stå upp för sanningen”.

TEXT: KERSTI WISTRAND

Robert F Kennedy Jr avslutade sitt tal till nationerna på FN-dagen den 24 oktober LÄNK:  på följande vis:

– Vi står på frontlinjen till den viktigaste striden i historien och det är slaget att rädda demokratin, frihet och mänskliga rättigheter och mänsklig värdighet från denna totalitära kartell [Bill Gates, Mark Zuckerberg, Jeff Bezoz, de stora Silicon valley-företagen m.fl.] som i alla jordens stater försöker beröva oss de rättigheter som varje mänsklig varelse är född med. Så tack för ert mod, tack för ert engagemang och tack för ert broderskap! Och jag kan lova er att jag kommer att dö med kängorna på och kämpa sida vid sida med er alla för att säkra att vi återfår våra rättigheter och kan bevara dem för våra barn. Jag vill se er på barrikaderna. Tack ska ni ha!

Så behöver vi i Sverige vara oroliga för en demokrati i sönderfall? Ja, under hela 2000-talet har en alltmer tydlig tendens visats upp. Vår folkvalda regering har mörkat både inskrivningen av EU-medlemskapet i vår grundlag och det faktum att Nato allt mer får fotfäste i Sverige med början i värdlandsavtalet som skedde i hemlighet utan folkets vetskap eller folkomröstning. Andra färska exempel är 5G-nätet och Amazon som lanserats i Sverige utan öppna och sakliga debatter.

Man kan faktiskt börja undra vilka politiker som mottagit mutor under bordet.

Och hur är det med nya vaccinet som så snabbt tagits fram och med nya metoder som påverkar vårt DNA-RNA?

Det finns alltså skäl att uppmärksamma Robert F. Kennedys åsikter och stå upp för demokratin även i vårt land. Nedan presenteras manifestationen ”Frihet Sverige – stå upp för sanningen”, där dokument från World Freedom Alliance överlämnades till regeringen.

Frihet Sverige – stå upp för sanningen

Affisch för Frihet Sverige samt skärmdump från LÄNK  Fotocollage: K. Wistrand’

World Freedom Alliance är en världsomfattande sammanslutning av läkare, professorer, immunologer, företrädare för funktionell medicin med flera. De har gått samman i protest mot den covid-19-politik med bl.a. lock-downs, masker, vaccinindustri, som förs ut från WHO, Bill Gates och dr Fauci genom våra makthavare och vår media, se tidigare artiklar om detta: LÄNK  och LÄNK

Dr Mikael Nordfors är en av initiativtagarna till World Freedom Alliance och verksam i Sverige – Danmark. Medlemmar är också Mikaels dotter Maneka Helleberg samt H&K-medlemmen akupunktören Boris Dragin. Maneka arbetar sedan många år med New Earth Project, ett nätverk av cirka en halv miljon människor över hela världen, där man helt enkelt tar tillbaka sin kraft och säger: ”Nu skapar vi det vi vill ha. Vi tänker inte be om lov någonstans.” (Jag återkommer till detta i en senare artikel.)

Måndagen den 30 november samlades 90 personer under Maneka Hellebergs ledning utanför Årstabergs station för att överlämna en kartong med dokument till regeringens inlämningscentral vid Årstaberg. Kartongen var fylld med vetenskapliga studier och dokument framtagna av läkarna i World Freedom Alliance. Dessa dokument visar att det nu finns tillräckligt med erfarenhet för att ge de allra flesta covid-19-smittade människor en adekvat och effektiv behandling utan vacciner som kan leda till biverkningar. Läs vidare LÄNK  Videon där dokumenten överlämnas kan ses här (musikvalet har inget med manifestationen att göra utan är tillsatt av videons redigerare):

Kersti Wistrand

2 COMMENTS

  1. Hej! Har en stor önskan om att detta budskap ska fortast möjligt nå hela finska folket! Nu är det verkligen bråttom! Känner mig så ensam i min åsikt då ingen vill tro sanningen! Men ändå vill att alla ska få läsa detta budskap!

    • Marja-Leena, Finland liksom Norge och i någon mån Danmark har alla drabbats av ”Galna Co[19]sjukan”. Att vända på dessa indoktrinerade folk är nog svårare än i Sverige där relativt många har insett bedrägeriet. /BP

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.