Robert F. Kennedy Jr, höll på FN-dagen 24 oktober ett tal till världens nationer där han uppmanar alla medborgare att kräva svar från sina regeringar om hur Covid-19 uppstått. Talet presenteras här och i en uppföljande artikel kommer en rapport om vad som sker här i Sverige som en uppföljning av Kennedys tal.

TEXT: KERSTI WISTRAND

Robert F. Kennedy Jr, är advokat och brorson till president John F. Kennedy. Han leder idag ”Children´s Health Defence” som verkar för att barn inte ska utsättas för skadliga ämnen.

Den 24 oktober, på FN-dagen, riktade Robert F. Kennedy ett tal till världens nationer där han protesterar mot och varnar för ”Big Data, Big Telecom, Big Tech, Big Oil, kemiska företag och global hälsopolitik [mitt tillägg: och vaccinationsindustri] ledd av Bill Gates kartell och WHO”. Deras mål är att öka sina redan stora ekonomiska tillgångar och ta makten över våra demokratier och våra mänskliga friheter, kontrollera oss, våra liv och våra barns hälsa.

Vi har nobelpristagare som säger att `Vi tror att Covid-19 härstammar från Wuhanlabbet och vi tror att det kan ha uppkommit från forskning som är ekonomiskt stödd av Bill Gates och Toni Fauci.

R.F. Kennedy Jr presenterar sig lite längre fram i programmet genom att säga att han absolut inte är en konspirationsteoretiker utan att allt han säger baseras på fakta. Han vet inte om påståenden om det laboratorieframställda viruset är sanning eller inte, men han vill att världens regeringar ska ta till sig detta, tänka över detta och försöka få frågan besvarad av ovan nämnda män och instanser.

Robert Kennedy Jr ger flera exempel på liknande skeenden i världshistorien, där skrämselpropaganda banat väg för makt.

Nürnbergrättegångarna

Ett sådant exempel är Nürnbergrättegångarna (20 nov 1945 – 1 okt 1946), där de allierade segermakterna ställde 24 militära och politiska ledare från det besegrade Nazityskland inför rätta.

Vid Nürnbergrättegångarna efter andra världskriget fick t.ex. Hermann Göring, chef över Luftvapnet, frågan hur det välutbildade, vakna och toleranta tyska folket kunde bli lydiga slavar under en av de värsta regimerna i världshistorien. Svaret blev: ”Det är enkelt. Det fungerar inte enbart i en fascistregim utan i en demokrati, monarki, kommunistregim – det är bara att få folket att känna fruktan. Om du behåller folket i rädsla och fruktan kommer de att göra allt du önskar. De förvandlas till får i en fårskock.”

I sin bok ”The Shock Doctrine: The Rise of Distaste Capitalism” tar Maomi Klein i kronologisk ordning upp liknande maktövertaganden i världshistorien. Den första mänskliga rättigheten som brukar falla är yttrandefriheten. (Därför blir munskydden symbol för detta, mitt tillägg.)

Detta ovan är en tredjedel av talet så lyssna gärna själv på videon!

Vart är vi på väg? Och hur vill vi att vårt framtida Sverige ska se ut för kommande generation? Det finns skäl att börja tänka självständigt i dessa tider.

I en följande artikel kommer en rapport av vad som sker i Sverige, bl.a. i kölvattnet av Robert F. Kennedy Jrs uppmaning.

Kersti Wistrand

 

 

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.