Dr Judy Mikovits är en framstående läkare och forskare som blev uppmärksammad för sin forskning och sina artiklar om sambandet mellan HIV och AIDS. Hon kom att utmana några ur det amerikanska etablissemanget bland annat Dr Anthony Fauci som krävde en kopia på hennes avhandling för att sedan stoppa den och låta en kompis, Robert Gallo [NOT 1] få skriva om den och ta äran.

TEXT BÖRJE PERATT

Boken som Mikovits skrivit med Hickenlively kallas Plague of Corruption vilket skulle kunna översättas med “Korruptionspest” i brist på bättre. Här beskrivs hur Mikovits förföljdes och bestraffades av Fauci som hade makten att få polisen att göra en husrannsakan hos Mikovits och kasta henne i fängelse. (Känner vi igen behandlingen av Erik Enby och Dan Larhammars agerande för att försöka via husrannsakan få Enby i fängelse?).
Utan en enda giltig åtalspunkt kastades Mikovits i fängelse och för att få komma ut belades hon med en 5-årig munkavle för att inte avslöja bakgrunden till de övergrepp hon utsatts för.

Plandemics

Filmaren Mikki Willis har gjort en dokumentär, Plandemics, där han intervjuar Dr Mikovits. Den är bannlyst men sprids ändå över världen via alla möjliga kanaler. En här

Jag har nu lagt upp den till svenska översatta videon här

När jag översatte och subtitlade den till svenska och lade upp den på mitt konto på Vimeo RÖDFLAGGADES den på en nanosekund och mitt konto med internationellt prisbelönta filmer och Vimeo on Demands för Enbyfilmerna släcktes ned direkt. Mitt Vimeokonto har nu åter öppnats, efter att man raderat Plandemicfilmen, med hot om att Vimeo helt tar bort kontot om jag gör om försöket att lägga upp den igen. Så jag letar nu efter alternativ streamingkälla till den svensksubtitlade Plandemic. Alla mina övriga filmer finns kvar på Vimeo. Så du även filmerna om Enby här:
Läkaren som vägrade ge upp
Sista striden

Tills jag har en streamingkälla, för den till svenska översatta Plandemics, vill jag tydliggöra att min hållning sedan svininfluensan 2009 inte har ändrats. Tvärtom förstärkts. Antihumanismen har nu demonstrerat sin makt och visat sitt fula tryne trots att de allra flesta inte tycks inse det och jag tänker osökt på Hitlertyskland. Människorna såg inte heller där vansinnet förrän det var för sent. Vi ser redan nu en annalkande tvångsvaccinering och har upplevt polisstatens instängning av människor där man över hela världen redan kört över mänskliga rättigheter: vår rörelsefrihet, vår rätt till att umgås och vår rätt till att uttrycka oss.

Mörkermännen

Dr Anthony Fauci är idag president Trumps “närmaste man” i “kampen” mot coronasmittan.  I själva verket är det för dessa mörkermän en framgång att sprida skräck så att det blir lättare att introducera vaccinet och tvångsvaccinera befolkningen. Vi kan ana att Trump inte är helt förtjust över denna situation.

Trump är underlägsen Fauci dennes nätverk uppbyggt under fem presidentperioder. Men allt talar för en klasch mellan dessa båda så snart Trump har tillägnat sig tillräckligt med arsenal. Eller så tvingas den opportunistiska Trump att underordna sig och bli delaktig i bedrägeriet mot den egna befolkningen som då kommer att drabbas av fascismens pest och kolera. Dvs tvångsmedel, tvångsvaccinering med stöd av militär och polisinsatser. Min prognos för detta är vintern 2021.

När det gäller denne Dr Fauci och det myndighetsmissbruk han och hans kumpaner utövade under AIDS-krisen rekommenderar jag långfilmen “Dallas Buyers Club“. Streama på HBO

Den mycket påkostade globala propagandakampanjen för coronaviruset är finansierad av ett konglomerat av intressen som jag kallar antihumanisternas hydra.

Dr Mikovits visar i sin bok och i videon Plandemics upp hur amerikanska läkemedelsmyndigheten Food and Drug Administration (FDA), folkhälsomyndigheten, Nationella Hälsoinstitutet och Dr Faucis eget National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) agerat med starka egenintressen. Bland annat äger flera av dessa mörkermän patenten för både vaccin och sjukdomar som de ska skydda människor från. Jo coronaviruset är tillverkat i labbet i Fort Detrick i USA under överinseende av Dr Fauci.

Anthony Fauci talar till pressen i Vita huset om COVID-19 Mars 2020 (Official White House Photo by Andrea Hanks) Wikipedia. Public Domain

Tänk om folk fick reda på att den som iscensatt coronaviruset, Dr Anthony Fauci, också fixat patent på coronavaccin flera år innan det bröt ut. Fauci samarbetade också flera år innan utbrottet både med labbet i Fort Detrick USA och det högrisk-lab i Wuhan i Kina varifrån smittan spreds.

Wuhanlabbet fick år 2019 ytterligare 3,7 miljoner dollar. Enligt uppgift kom dessa miljoner från Faucis institut i syfte att manipulera viruset. Och idag är denna Fauci president Trumps högra hand då smittan ska bekämpas. Denne Fauci som redan 2017 i en stor portion narcissistisk självgodhet förvarnade för utbrottet. Ja han visste ju.

Men trots alla fakta bestrider Fauci att Wuhanlabbet skulle vara inblandat. LÄNK Problemet för Fauci blir ju att om detta visar sig vara sant så går spåret tillbaka till honom.

I propagandakampanjen, där WHO har en viktig roll, ingår att rädda det skolmedicinska monopolet och försvara den etablerade sjukvårdens mycket svåra situation. Här ingår också att försvara och stärka medlöpande myndigheter och politiker. Vi såg detta spel redan under svininfluensan men nu har det utvecklats till fulländning.

Mediernas mörkläggning

Mediernas larmrapporter från sjukhusens arbete med den så kallade “pandemin” är outtömliga. Sällan har väl så få sjuka fått så mycket uppmärksamhet. Och det är ju fint att sjuka och sjukvård får positiv uppmärksamhet. Men vi kan också se att detta är ett spel för gallerierna. Istället för att staten blir kritiserad för år av försummelser och långa vänteköer har man nu som genom ett trollslag vänt på steken och vinner sympati för vården av påstådda coronasjuka som i praktiken gör det ännu svårare för dem som länge väntat på sin operation.

Denna felaktigt påstådda pandemi kommer sannolikt genom mängden av vansinniga åtgärder att slå tillbaka och de som drivit detta kan ha gjort detta med full insikt om risken för annalkande katastrof på grund av deras åtgärder, isolering, munskydd, handskar mm som på sikt sänker immunförsvaret. Obs! Visst du kan bli sjuk men från Coronaviruset Covid 19 är risken väldigt liten att du blir allvarligt sjuk någonstans 1-5%, snarare tvärtom 90% märker knappast mer än möjligen en förkylning och den vägen får du en ofarlig förhöjning av immunförsvaret avsevärt ofarligare än vaccin. Enligt läkarna, som uttalar sig i Mikkis Willis dokumentär Plandemic, kommer dagens smitta inte att kunna jämföras med då vi åter öppnar samhället och immunförsvaret har sjunkit på grund av denna kontraproduktiva isolering. Jämför med Indien där man påstod att miljoner skulle dö men det skedde inte för att dessa människor utbyter ständigt bakterier och virus och får därigenom ett starkt immunskydd som coronan inte biter på.

Däremot de som följt direktiven om isolering riskerar att på sikt med sänkt immunförsvar bli sjuka av en mängd olika virus och influensor och annat. Men då står patentägarna som lystna vargar och tillhandahåller inte värdelös utan hälsofarlig vaccin som kan fortsätta decimera befolkningen. Vaccinet kommer nämligen inte att skydda mot den mängd av smittor som vi nu saknar immunförsvar mot. Rent av tvärtom göra den vaccinerade än mer sårbar. (se kanadensiska regeringens rapport)

Medspelande eller oförstående politiker står för finansieringen av dessa vaccin. Ja egentligen är det ju folkets skattemedel som går nästan rakt ned i fickan på läkemedelsindustrin. Naturligtvis spiller det över en del till myndigheters lydiga statstjänstemän. Läkare i USA som spelar med får 13 000 dollar om de diagnostiserar en död som covid 19 och 39 000 dollar om denne hamnar i respirator (en kontraproduktiv åtgärd) och det ger rubriker. Så du kändis ligger illa till om du hamnar på sjukhus oavsett sjukdom.

WHO – direktiv som dödar

Världshälsoorganisationen WHO fälldes för korruption redan 2009. WHO har nu med sina direktiv orsakat skräck och masshysteri för ett virus som i jämförelse med andra inte är särskilt farligt.

Dödlighet?
Statistik visar att dödligheten är lägre än för andra influensor. Att Italien och Sverige visar på motsatsen, i Sverige 12% dödlighet, är mycket märkligt men kan förklaras av att man som i Italien låter alla som dör diagnostiseras covid 19. Om det i Sverige på samma sätt som i USA finns en incentive (belöning/muta) för en förfalskad dödsattest återstår att se. Var är du visselblåsare när du behövs?

Bill Gates utalar sin om hur hela världen ska vaccinera sig mot Corona och han har varit med om att ta fram vaccin och patent för det.

Risken finns också att Bill Gates lyckas tvinga på världen detta för folkhälsan skadliga vaccin och de inblandade profitörerna tjänar miljarder emedan lydiga stater och deras befolkning förlorar både pengar och hälsa. Ska man se en dold agenda med detta så är det en global världsdiktatur med kontroll över världens befolkning som inte tillåts att umgås. En allvarlig inskränkning av mänskliga rättigheter och sabotage mot människors immunförsvar och där lösningen, vaccin, enbart berikar dessa ledare och saboterar människor hälsa och förmåga.

Detta får vi inte berätta om på Youtube och Vimeo och i medierna.

Mikki Willis dokumentärfilm Plandemic är fokuserat på USA men har innehåll som kan gälla för hela världen.

Jag säger som läkarna i Plandemic. Det är dags att vakna innan det är försent.

Börje Peratt

PS återkommer med svensk subtitlad Plandemic då jag hittar en streamingtjänst för det.

NOT
1) Robert Gallo är också känd för att vara en av grundarna samt direktör för Institute of Human Virology vid University of Maryland School of Medicine i Baltimore, Maryland. Positionen har han innehaft sedan 1996 då organisationen skapades. Gallo är även en av skaparna av det biokemiinriktade teknikföretaget Profectus BioScience.

Världen protesterar mot lockdown.

3 COMMENTS

 1. NIAID och Fauci äger runt 3500 patent. Fauci är Co-founder till Moderna. Det företag som nu fått en order från DARPA på 500 miljoner doser Covid-19 vaccin. En order på 9 miljarder dollar. Hur fick Moderna den ordern?

  En delägare i Moderna är Bill Gates stiftelse.

  Ett annat företag de båda har ägarintressen i är Gilead. Företaget bakom Remdesivir.

  Total korruption från början till slut.

  Fördjupning i Fauci.

  Han blev klar läkare 1969. Han har aldrig arbetat med patienter. Han började direkt vid NIAID. Han blev chef för NIAID 1984. Han ligger bakom hela HIV / AIDS bluffen. Han låg bakom att Dr. Judy Mikovitz karriär slogs sönder när hon såg att HIV / AIDS spreds via blodtransfusioner och vaccin. 100 miljoner amerikaner smittades.

  Fauci har under närmare 50 år jobbat för 6 presidenter i rad.

  NIAID har finansierat 1300 företag och organisation som utvecklat ”läkemedel” och vacciner. När en del av de här företagen fått fram en kommersiell produkt som godkänts av FDA så sluter NIAID avtal med något Big Pharma företag och tar del av kommande licensavgifter. Mellan 2006-2009 så kom 100 ”läkemedel” som godkändes av FDA direkt från något av de 1300 kopplingar som NIAID finansierat.

  Dr. Anthony S Fauci är en 100% kriminell person:

  1. Han personligen står på patent som han personligen tjänar stora pengar på.
  2. Hans organisation NIAID finansierar 1300 företag eller institutioner som nyttjar de patenten för att utveckla produkter för globala marknaden.
  3. Han väljer ut vilka Företag som skall leverera produkter till amerikanska staten. Nu senast vaccin gällande Covid -19.
  4. Hans organisation NIAID sätter priset på produkterna.
  5. Hans företag Moderna får beställningar av DARPA på 500 miljoner doser vaccin för ett order värde på 9 miljarder dollar.
  6. W.H.O som finansieras av Bill gates stiftelse rek sina medlemsländer att nyttja bl.a remdesivir utan några bevisade resultat isf andra produkter med 60 års bevisad effekt på människors liv.
  7. Det tillåts Fauci göra utan något som helst personligt ansvar.
  8. När amerikanska staten deklarerar ”State of emergency” så är ALLA som jobbar med Covid-19 immuna mot åtal om det INTE kan bevisas att de gjort skadorna med uppsåt.

  Då är frågan vad Bill Gates TED talk 2010 när han föklarar att om vi gör ett bra arbete med vacciner så kan vi minska jordens befolkning med 10-15%. Är inte det ett klart och tydligt uppsåt så vet inte jag vad ett klart och tydligt uppsåt är.

  Notera att Moderna inte tidigare producerat något vaccin eller annan medicinsk produkt som godkänts av FDA öht.

  Moderna började 2009 som ett företag som skulle producera läkemedel mot Cancer. Det gick inte så bra så då bytte man inriktning och satsade på vacciner eftersom vacciner kan utvecklas med immunitet mot åtal och vacciner inte går under FDA:s kontroll utan lagar gällande biologisk krigsföring och nationell säkerhet alltså militära lagar och regler.

  Moderna har en årlig finansiering från DARPA på 1.7 miljarder dollar.

  Moderna har idag 140 patent eller s.k patent pending.

  Moderna har precis fått en order om 500 miljoner doser av ett vaccin som påstås vara mot Covid-19 viruset SARS-Cov-2 till ett order värde på 9 miljarder dollar.

  Det gällande ett virus, nCov numera SARS-Cov-2, som ännu inte isolerats, d.v.s ännu inte existerar.

  Som testas / påstås verifieras med ett testkit: Real Time RT PCR framtaget av en tysk professor vid namn Prof. Drosten.

  Ett testkit som inte kan diagnosticera infektioner öht.

  Ett testkit som inte kan skilja på virus eller bakterier.

  Ett testkit som inte kan skilja på ett test från frukten papaya eller från en människa.

  Det testkitet som W.H.O bestämde att alla medlemsländer skulle nyttja har satt oss i den situation vi idag befinner oss i.

  Skandalöst att vårt samhälle tillåtits bli så sårbart.

  Korrupta politikers arbete, som vi som befolkning valt att företräda oss, är orsaken att det kunnat ske.

  Källa:
  Prof. Andrew Kaufman
  Dr. David E Martin
  Robert F. Kennedy jr.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.