Fungerande botemedel mot coronasmitta motarbetas.

6
11101
Mikael Nordfors om lösningen på Coronakrisen

YouTube 5:54 in i videon

Läkaren Mikael Nordfors visar på hur billiga och naturliga botemedel för Covid-19 används med framgång i många andra länder. Han visar också på hur läkemedelsindustrin kan ligga bakom utbrottet av Covid-19.

TEXT: KERSTI WISTRAND

-Hej, jag heter Mikael Nordfors och är läkare. Jag har en massa goda nyheter till er i dessa coronatider. Lösningen på coronakrisen är nära. Vi kan öppna upp Sverige och världen igen om vi bara är lite förnuftiga!

Så inleder läkaren Mikael Nordfors en av sina youtubevideos den 1 maj. Han vänder sig till alla läkare för att ge medicinska fakta från andra länder som med god framgång prövat andra metoder än  Sverige för covid-19.

Dr Nordfors är upprörd. Han har själv behandlat sina patienter med hydrodoxychloquine med gott resultat tills detta förbjöds 2 april, berättar han.

Läkemedlet som både är virus- och inflammationshämmande har använts mot malaria under 70 års tid och tillverkas i stor skala i Indien. På ett tidigt stadium beskrevs metoder med hydro-doxychloquine i Kina. Där har man även gjort vetenskapliga tester som gett positivt utslag för dess användning i samband med Covid-19.

Flera Mellanösternländer samt nordafrikanska länder som Algeriet, Marocko och Tunisien har infört hydroxiklorokin i sin behandling av covid-19. https://www.bbc.com/news/51980731

President Trump har i början av april kontaktat Indiens primiärminister Mudi om att importera det till USA, men detta har stoppats eftersom medicinen inte är tillräckligt testad och utvärderad för Covid-19: https://www.bbc.com/news/world-asia-india-52180660 .

Och härmed överlämnar jag ordet till dr Nordfors som via sina videos får komma till tals i resten av artikeln.

Mikael Nordfors om lösningen på Coronakrisen

YouTube 2:29 in i videon

Billig hydroxychloroquine gör patienter i Indien friska

I en artikel i den medicinska tidskriften Lancet från 17 april i år (skriven 8 april) visar man en prognos på att det skulle bli en galopperande ökning av Covid-19 i Indien med dess dåliga hygien, slum och nära boende vilket skulle vara en fantastisk grogrund för coronaviruset. Man förutspådde det värsta krisscenariot med 10 miljoner insjuknade bara i Delhi, berättar dr Nordfors. Så vad hände?- Inte detta i alla fall, utan tvärtom!

Den sista april hade Indien 33 610 bekräftat insjuknade och 1075 avlidna. Sverige hade då 21 092 insjuknade och 2586 döda. (Mikael Nordfors ger sig inte tid att diskutera bakomliggande faktorer till mätningen.) Indien har alltså betydligt mindre än hälften av antalet döda än Sverige och med en 135 gånger större befolkning som lever mycket mer ohygieniskt och tätt inpå varandra. Vad kan det bero på?

Jo, i Indien med sina 1,35 miljarder invånare har regeringen beslutat att använda hydrodoxychloquine för att få stopp på Covid-19 och de har möjlighet att genomföra det här för de har en så framstående läkemedelsindustri, säger Mikael Nordfors:

 – Indien är världens största producent av detta medel, som också benämns plaquniel och har 70% av världsmarknaden. Detta är en medicin, ett malariaprofylax, som använts i över 70 år och rätt använt inte uppvisar några större biverkningar. Den är dessutom billig och något som indierna har råd med. En behandling kostar 20-30 kronor. Till detta kommer profylaxen som kostar några kronor.

Ryssland, USA och Frankrike

I Ryssland har man precis ingått ett avtal med Indien (i april) att köpa in hydrodoxychloquine och inför nu liknande behandlingsmetoder med gott resultat.

I ett sjukhus i New York använder läkaren Vladimir Zelenko samma medicin till sina covid-patienter. Förutom hydrodoxychloquine använde han azithromin och zink. Ingen har avlidit av de mer än 500 patienter som behandlats. Talar man om detta i media? Nej, det är fullkomligt nedtystat och beskrivs det, så är det i skandaliserande former.

I Marseilles har professor Raoult behandlat 2 600 patienter med hydrodoxychloquine och endast haft tio dödsfall. Förväntade dödsfall i liknande material med ”vanlig” behandling ligger på 15 – 20 %.

Här kan du lyssna på videon: LÄNK  

Mikael Nordfors om lösningen på Coronakrisen

YouTube 6:07 in i videon

Hydrodoxychloquine skandaliserat – varför?

I Kina har vetenskapliga studier visat positiva resultat för hydrodoxychloquine, säger dr Nordfors, medan det i Västvärlden har förekommit en desinformationskampanj för vanliga läkare som inte är speciellt insatta och kunniga i frågan.

Ett mindre antal kritiska rapporter har skrivits om hydrodoxychloquine. Dessa är baserade på en fel insatt behandling av preparatet. Man satte in det alldeles för sent i patientens sjukdomsbild, nämligen då denne redan låg i respirator. Denna sena behandling leder till dödsfall – det vet man sedan tidigare. För att denna medicin ska ge effekt måste den sättas in så tidigt som möjligt, redan i primärvården. Som vi sett ovan har inga eller mycket få dödsfall inträffat på de båda sjukhusen i New York och Marseilles där man tidigt satt in hydrodoxychloquine.

Läkemedelsverket och socialstyrelsen i Sverige beslöt den 2 april att förbjuda utskrivning av hydrodoxychloquine i primärvården. Den finns inte heller i tillräcklig mängd i Sverige och förbehålls i stort sett patienter med reumatiska sjukdomar samt klinisk forskning.

Läkemedelsbolagens vaccinationskampanjer

Mikael Nordfors om lösningen på Coronakrisen

YouTube 1:44 in i videon

-Man kan ju misstänka att det finns en annan agenda bakom allt detta. Det är inte att rädda liv i första hand utan att sälja in vaccin, menar Mikael Nordfors.

Den 8 maj gick han via videon ut med vad han kallar en ”civil olydnadskampanj” att jämföra med Mahatma Gandhis då denne bidrog till att göra Indien självständigt under 1930- och 40-talet. Han riktar sig på engelska till all världens läkare: LÄNK 

Dr Nordfors visar med en artikel från tidskriften Newsweek 28/4 2020 hur amerikansk forskning i USA försökte ändra DNA på coronavirus i syfte att studera framtida medicinsk utveckling av vaccin. 200 vetenskapsmän gick slutligen ut i en gemensam protest och stoppade forskningen som istället överflyttades till Wuhan i Kina 2019.

Officiellt heter det att det nya viruset uppstått på en djurmarknad via fladdermöss.

Nu framträder ett annat scenario, nämligen att viruset härstammar från Wuhans biosafety Lab, dit den amerikanska forskningen överfördes. Fram till nyligen har västerländska medier påstått att detta är en konspirationsteori, men allt fler belägg för att viruset kommer från detta lab dyker upp enligt dr Nordfors. När pandemin utbröt, tystades den ned. Cirka fem miljoner kineser tilläts lämna Wuhan sedan viruset bekräftats och spred på så vis sjukdomen över hela världen.

Nu pågår forskning och lansering av vaccin för fullt. Det kommer att säljas för mycket dyra pengar samtidigt som alla länder går in i lågkonjunktur och läkemedelsmarknaden växer sig allt starkare. Lyssna på Mikael Nordfors här: LÄNK 

Min reflektion

Jag lägger slutligen till en brasklapp och vill meddela att jag själv inte är tillräckligt insatt i ämnet för att komma med eget uttalande utan i likhet med en journalist endast vidarerapporterat det jag tyckt vara intressant. Det gäller i synnerhet de goda resultaten med hydrodoxychloquine.

Det finns nu endast sammanlagt två studier utförda i Västvärlden, vilka enligt dr Nordfors har utförts på svårt sjuka, vilket han anser vara ett felaktigt förfarande, se: https://www.lakemedelsvarlden.se/ingen-forbattring-med-hydroxiklorokin/ och https://www.lakemedelsvarlden.se/tveksam-effekt-med-hydroxiklorokin-vid-covid-19/ Medicinen är inte ofarlig enligt dessa studier: biverkningar i form av hjärteurytmi kan förekomma. Om det beror på att den satts in i ett sent skede eller inte, kan jag inte uttala mig om.

Alla påstående om Covid-19 samt den amerikanska forskningen som förlagts till Wuhan och sedan kan ha spritts från ett lab står för Mikael Nordfors och är enbart hans uttalanden, inte mina.

Framtiden sägs kunna påvisa hur viruset uppstått och hur den första spridningen skett. Dock har covid-19-patienter påträffats i Frankrike redan i mitten av december, dvs ett par veckor innan den första rapporteringen kom från Kina. Statsepidemiologen Anders Tegnell ser det som troligt att enstaka coronafall förekommit i Sverige så tidigt som i november och då ha kommit in med Wuhanresenärer. Källa: https://www.svt.se/nyheter/inrikes/viruset-kan-ha-funnits-i-sverige-i-november

Kersti Wistrand

6 COMMENTS

 1. Intressant med läkaren Mikael Nordfors och hydrodoxychloquine. Det är märkligt att detta överhuvudtaget inte talas om i tidningar, radio och TV utan bara avfärdas som ovetenskapligt och osanning. Aldrig nånsin en öppen debatt. Tack för intressant artikel.

 2. Den 3 juni meddelar TT att WHO återupptar studiet av hydrodoxychloquine i sin forskning efter The Lancets påpekanden om brister i tidigare dokumenterad forskning.

  Frågan är om det ligger i WHO:s intresse att över huvud taget släppa fram detta medel då de är så starkt kopplade till läkemedelsindustrin, se artikeln ”Skolmedicinens historia del III”.

  https://www.sydsvenskan.se/2020-06-03/who-aterupptar-studier-av-malariamedicin

 3. Klickade på länkarna som lagts in i denna artikel… men samtliga videos hade tagits bort från Youtube.
  Artikeln tycker jag är bra och balanserad… bra journalistik.
  Vad har Youtube för rätt att ta bort inlägg på det här sättet?
  Det verkar bli mer och mer vanligt… att någon(?) övervakar och beslutar att bara ta bort inlägg.
  Det börjar likna mer och mer kommunism/fascism(samma sak)…
  Covid 19 är förhållandevis litet jämfört med detta hot… frihet och rätten till yttrandefrihet… på lika villkor.

  • Tack Peter för din kommentar. Youtube har sedan början av 2020 agerat censur särskilt när det gäller kritik mot Corona eller andra perspektiv som makten som nu styr sociala medier inte accepterar.Detta är i sann mening en mörkrets tid och därför blir det så angeläget att fler upptäcker det och reagerar. Annars blir polisstat och diktatur verklighet. Det tog ryssarna över ett halvt sekel att rasera östblockets murar. Vi måste göra allt för att inte låta antihumansimen ta över världen vilket de nästan redan har gjort genom Fauci, Gates, WHO, Rockefellers industrimedicin. /BP

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.