Collage B. Peratt. Fair use Pub domain

Den helt friske amerikanske skoleleven Jacob Michael blev bara 13 år. Han tog sin första Pfizerspruta 24 maj 2021 och den andra dosen 13 juni. Enligt hans faster som önskar se en spridning av denna information avled Jacob Michael oväntat av hjärtstillestånd drygt två dygn efter den andra sprutan.

TEXT: KERSTI WISTRAND

I delstaten Michigan vaccinerar man nu 12–15-åringar mot Covid-19. I en artikel i Detroit Free Press LÄNK https://eu.freep.com/story/news/2021/07/02/jacob-clynick-pfizer-covid-vaccine/5323095001/  berättar fastern i ett twitter att Jacob just gått ut åttonde klassen, var vid god hälsa och såg fram emot att börja i Carrollton High School (i Michigan) till hösten. Hon vill att hennes twitter ska spridas över världen.

Jacob klagade över vanliga vaccinationsbiverkningar under de dagar som gick mellan andra sprutan och hans död. Han hade feber, kände sig matt och hade lite magvärk.

Han fick sin andra Pfizerdos 13 juni. Natten mot den 15 juni gick han till sängs och somnade, men vaknade aldrig:

    “Han avled i sömnen hemma i sin säng mitt i natten! CDC (USA:s Folkhälsomyndighet) måste granska detta! Det finns andra fall där unga män fått myocardit, hjärtmuskelinflammation, efter andra Pfizersprutan, men har de dött av det? Är min brorson den första att dö av det i USA?”

Detroit Free Press har frågat Randy Pfau, chefen för CDC, som bekräftar att man arbetar med fallet men att det kan ta tre till fem månader att fullfölja undersökningen.

CDC har funnit att det förkommer sällsynta fall med hjärtinflammationer bland unga vuxna från 12 år och uppåt som tagit Moderna eller Pfizer. Dessa kan påverka hjärtrytmen och förmågan att pumpa runt blod i kroppen och i allvarliga fall leda till döden. Det är i allmänhet pojkar och män som drabbas mest.

Ingen dödsorsak angavs på Jacobs dödsattest eftersom det inte finns någon ännu, uppger begravningsbyrån.

Obduktionen visade att hjärtat var förstorat och att det fanns vätska runt det. Han hade inga som helst kända hjärtproblem eller mediciner innan detta inträffade”, säger hans faster Tami Burages. ”Hans familj var positiva till vaccinationen. Jag är för vaccin och har själv låtit vaccinera min 14-årige son tidigare utan att något hände honom.  Men nu är Jacob död. Jag tror att vaccinen är ”mostly safe”, ”mestadels säkra”, och räddar miljontals liv men ska oskyldiga barn behöva bli offerlamm i denna strävan? Här finns frågor kring moral, etik och hälsa som måste redas ut och besvaras.

Hjärtmuskelinflammation hos barn som biverkan av Covid-19

I allmänhet drabbats inte barn så hårt av Covid-19, men i sällsynta fall kan de utveckla MIS-C  (”multisystem inflammatory syndrome in children”), dvs inflammtionstillstånd i  kroppens organ, efter insjuknande i Covid-19.

I USA finns närmare 66,6 miljoner barn mellan 0 – 14 år samt drygt 121 miljoner tonåringar (14 – 19 år). [1]

I hela USA visar CDC-rapporter fram till juni 2021 att 3 742 barn i USA har haft MIS-C och att 35 har dött av det, enligt en efterföljande artikel i Detroy Free Press.

De barn som utvecklar denna inflammation i kroppens organ löper större risk att även hjärtat blir angripet och inte orkar pumpa runt blod. Detta visar en ny studie enligt hjärtläkaren G Singh, chef vid barnkardiologen vid Children´s Hospital i Michigan.

Denna nedsättning av hjärtfunktionen kan pågå i veckor fastän man tror att barnet har tillfrisknat. 20 % av de barn som drabbats och undersökts med EKG visade på detta tio veckor efter insjuknandet. En mindre andel av dem som lagts in på sjukhus hade fortsatta symtom upp till fem månader. Med rätt behandling har de flesta tillfrisknat.

Hör vad barnläkaren Angelina Feralla anser om vaccinering av barn: vimeon LÄNK

Så är det lönt att ge barnen sprutan?

13-årige Jacob dog i hjärtmuskelinflammation mindre än tre dygn efter att han fått Pfizerdos nummer två. Ingen sjukvård sattes in eftersom hans anhöriga inte anade vad som var på gång i detta snabba och osynliga förlopp.

Kan det var spikproteinerna i covid-19-viruset och samma spikprotein som finns i mRNA-vaccinerna som ställer till det? Forskningsstudier tyder på att så kan vara fallet [2]

Svår hjärtmuskelinflammation hos barn som följd av Covid-19 utgör procentuellt en mycket liten risk och med rätt behandling överlever de allra flesta. Enligt barnläkaren Angelina Feralla i Texas har 99,997 % av barn en överlevnadsförmåga från covid-19:

         “Vi lever i en mycket skrämmande situation idag och jag talar på denna konferens för att skydda våra barn.

En sak som är extremt oroväckande är vägledningen, särskilt för Pfizervaccin. Rekommendationer för säker användning och hantering av skadliga händelser kommer ut långt efter godkännandet av vaccinet [som ska ske 2023].
Detta är en mycket skrämmande situation! Normalt tar vi reda på säkerhet innan vi utsätter våra patienter för detta!
Vi låter nu barn få detta vaccin och det har aldrig studerats i något försök!”

Vaccinet hjälper inte mot mutationer

Israel är det land i världen som snabbast lät vaccinera sin befolkning, mer eller mindre med tvång. Trots detta är nu insjuknandet stort i deltamutationen av Covid -19. Så stort att amerikanska US Centers for Disease Control nyligen har utfärdat en varning och en uppmaning till alla amerikanare att inte resa till Israel.

Så varför utsätta barnen för ett osäkert och icke utprövat experimentvaccin som inte håller måttet och som i värsta fall ger så svåra biverkningar att det t.o.m. kan leda till döden?

I USA finns speciella hemsidor där offer för covid-vacciner hedras, se nedanstående länkar som ger än mer information.

Kersti Wistrand

Referenser:

1) https://sv.zhujiworld.com/us/
2) https://newsvoice.se/2021/05/forskning-covid-19-blodkarlssjukdom/

Länkar covidvaccinoffer i USA
LÄNK
WWW.COVIDVACCINEVICTIMS.COM

1 COMMENT

  1. Kommentar från Kerstin Unger:

    Observera att de som tar dessa sprutor ingår i fas 3 eller 4 där man fortfarande inväntar statistik om dödsfall och biverkningar av de olika mRNA -covidsprutorna för att kunna göra en riktig utvärdering. Nu när Folkhälsomyndigheten “prövat” detta s.k. Moderna vaccin på allmänheten, finner man ut att man nog bör dra in det för att många fått allvarliga sviter såsom exempelvis myokardit. Men, det är bara ett spel för gallerierna, för istället ska man ta Pfizer sprutan som är lika illa den.

    Till författaren av artikeln vill jag säga att en sådan sjukdom som hjärtmuskelinflammation inte är något som går över utan det blir en kronisk effekt därför att synnerligen viktiga celler i hjärtmuskeln dör och de kan aldrig ersättas. Därför blir pumpkapaciteten hos hjärtat försämrad, du har inte samma möjlighet att sporta och din livskvalitet försämras och därefter har man mindre möjligheter att leva ett fysiskt rörligt liv, och det vill inte säga lite.

    Därför har så många sporteliter varit mer än tveksamma att tvingas ta Covidsprutan och en hel del har redan fått sin karriär förstörd. Vi måste sätta stopp för utpressning, vaccinationspass och annan tyranni som myndigheter vill utsätta oss för. Det är en sådan oerhörd kränkning mot mänskliga rättigheter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.