Augustitalet del 1 – heter “Rädda våra barn” men kan lika gärna heta “Vi är i krig för våra barn.”

Jag gjorde först ett mer omfattande tal men märkte sedan att det blev för mycket och för långt. Del 1 blev nu knappa nio minuter. Rädda våra barn här med inslag från den tyska tidningen BILDs redaktionschef Julian Reichelt som ber barnen om förlåtelse för Tysklands oförlåtliga svek rörande covid-bedrägeriet. [1] [2]

”Jag skulle vilja säga till miljoner barn vad vår regering inte säger:
Jag ber er om förlåtelse.” ”Vi vuxna ska skydda er inte ni oss.”

Nu väntar svåra risker för barn som reagerar negativt på fulvaxet. Mängden friska barn och vältränade ungdomar som dör i USA är överraskande stor. I Sverige har en liten men kraftfull 1:a Maj demonstration hindrats av polis.
Eric Amarillos sång Om Sanningen ska fram har fått en ny text: För sanningen ska fram!

Var och en som utsätter sitt barn eller propagerar för detta fulvax till barn begår förräderi och kan dömas enligt Romstadgan som står över svensk lag. Hur tillåts Sveriges framtid att utsättas för ett medicinskt försök som bevisligen är skadligt och dödligt.

Pfizer är världens mest kriminella läkemedelsbolag som enligt vår lag inte ska få sälja sina produkter till Sverige… Nu ska de förgifta våra barn och ungdomar.

Vi är många pensionerade journalister som har väntat på att dagens verksamma journalister ska inse sveket och ha modet att vända sig mot sina korrupta arbetsgivare. Tack Julian Reichelt.

Kampen gäller Humanism mot antihumanism.

Börje Peratt

Kommande inslag
Augustital del 2 Sveket mot våra äldre

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.