Plandemic, dokumentärfilmserie på Vetamera. LÄNK

Plandemic är en dokumentärserie av filmaren Mikki Willis som ifrågasätter coronakampanjen, dess upphov, utbredning och myndigheters direktiv. Första delen (26 min) fokuserar på en intervju med forskaren Dr Judy Mikovits men där finns också intervjuer och inslag med ett stort antal läkare som reagerat negativt på myndigheters direktiv rörande Coronaviruset.

Filmens upphovsmannen Mikki Willis har godkänt filmerna till Fair Use, för fri spridning och fri användning genom översättning till olika språk.

Filmernas innehåll beskriver en coronakonspiration och en maktgrupp som antas ha sådan kontroll över medier och “big tech” (Facebook, Google, Youtube, Wikipedia mm) att de kan omintetgöra mänskliga fri- och rättigheter och därmed även yttrandefrihet. Till stöd för sådana anklagelser har big tech bevisligen bannlyst Plandemicfilmerna från visning på deras plattformar och tagit bort länkar till filmen ofta åtföljda av artiklar med nedgörande kritik så kallad debunking.

Kritik mot big tech

När jag (Börje Peratt) hade översatt Plandemic till svenska och lagt upp den på min professionella Vimeosida som jag således betalar för, stängdes den omedelbart ned vilket visar att Vimeo kodat begreppet Plandemic som ett larm för att omedelbart släcka ned aktuell Vimeosida. Min vimeosida var sedan nedsläckt en vecka med motiveringen att filmen var bannlyst. På denna Vimeokanal ligger alla de filmer som jag producerat de senaste åren. Vimeos polisstatsagerande är mycket skrämmande för varje skapare, författare, filmare som sätter yttrandefriheten högt. Motsvarande polisstatsagerande gäller flera big tech och inte minst Facebook, Youtube och Wikipedia.

Faktagranskare som “Snopes” och “Politifact” tycks ingå i konspirationen och förkastar innehållet i Plandemic som “false” med felaktiga påståenden om att det inte finns några medel mot coronaviruset, vilket de inte heller har medicinsk kompetens till att avgöra, sannolikt är det särintressemotiv bakom deras felaktiga bedöminingar vilket sänker trovärdigheten för dessa faktagranskare. Om man googlar på Plandemic kommer framför allt kritiken mot filmen och kritik mot de inblandade i filmen högst.

Plandemic series

Plandemic första delen är översatt och subtitlad till svenska och kan ses på och laddas ned från plattformar som är oberoende av big tech. Se den till svenska subtitlade versionen här Länk

Judy Mikovits Second Interview. Efter kritik mot första filmens huvudperson Dr Judy Mikovits gjorde Mikki Wallis en uppföljande intervju med Dr Mikovits där hon fick klargöra en rad felaktigheter i de påhopp hon utsatts för. Du kan se den på Brighton här. Du kan ladda ned här.

Plandemic Indoctrination är en långfilm (1 tim 24 minsom beskriver hur coronaviruset uppstod och vilka som ligger bakom.

Vägledd av det noggranna arbetet från Dr. David E. Martin, Plandemic II: Indoctornation, spårar ett tre decennium långt pengarspår som leder direkt till de viktigaste spelarna bakom COVID 19-pandemin. Plandemic II förbinder alla sorters media media, medicinsk industri, politik och finanssektorn för att också uppenbara de stora intressekonflikterna för beslutsfattare som för närvarande hanterar denna kris.[2]

Du kan se Plandemic Indoctrination på Brighton här. Du kan Ladda ned Plandemic Indoctrination här.
Översättning till svenska och subtitling pågår.

Referenser

1) Plandemic the rabbit hole är en pdf som innehåller en rad referenser och filer som ligger till grund för filmerna Plandemic. Ladda ned PDF

2) Plandemic Truth är en kort video (7 min 14 sek) med David E. Martin, PhD NATIONAL INTELLIGENCE ANALYST, FOUNDER OF IQ100 INDEX (NYSE)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.