Efter protestmarschen i Berlin som slogs ned och upplöstes, med närmare 30 000 i tåget, samlades en mångtusenhövdad demonstration i London samma dag den 29 aug 2020.

TEXT BÖRJE PERATT

FACEBOOKVIDEO Massprotest mot Coronadirektiv och restriktioner i London 29 aug 2020

Många prominenta talare lade fram argument för att c19 är ett bedrägeri och pekade ut några av bovarna, främst då kriminaliteten inom WHO, världshälsoorganisationen. Här framställs också massmedierna med sin tystnad som ärkebovar i detta världsdrama riktat mot mänskligheten.

VIDEO Massprotest i London mot WHO och Coronarestriktioner

I USA har protesterna mot Coronarestriktionerna pågått sedan april. Men Trump har nu rättat in sig i ledet och utlovat vaccin till befolkningen. Dvs ett vaccin som ett stort antal ledande forskare anser vara inte bara meningslöst utan farligt.

Trump har dock kallat in militär och federal polis för att slå ner varje form av demonstration för mänskliga rättigheter.

Och han har tillsammans med Fauci redan förberett för tvångsvaccinering med militärinsats

Här har Trump använt sig av militär för att öppna leden till en kyrka dit han vandrar med bibeln lyft för att frälsa USA från ondo medan polisen spöar upp demonstranter. Helt i enlighet med Trumps uppmaningar om att hårdhänt hantera de som protesterar i detta fall mot rasism.

Vi som nu insett coronabedrägeriet  står inför ett flerfrontskrig.

Å ena sidan WHO Världshälsoorganisationen och det kriminella gäng (hydra) som ligger bakom coronan. Å andra sidan Trump som utgör en fara för hela världen genom sin minst sagt ödesdigra karaktär. Jag har skrivit en bok som heter Mörkrets Furstar. Trump är huvudpersonen där.

Börje Peratt

1 COMMENT

  1. Här är en diskussion om vaccinations-tvång. Diskussionen innehåller många utdrag från olika nyhetssändningar och andra källor.

    Efter 38 minuter visas ett avsnitt där Trump och Fauci talar om hur allt är förberett för att mängder av människor med hjälp av militären ska vaccineras!

    https://www.youtube.com/watch?v=pu9pxQOooBg
    (Walter Veith & Martin Smith – Vaccines & The Mark – What’s Up Prof? 27)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.