Intervjun med Dr Erik Enby om Pfizer covax och hans mikroskopering har fått stor uppmärksamhet internationellt och uppmärksammats även av covidtroende. Videon har nu kompletterats med den avhoppade chefsforskaren vid Pfizer som i klartext anklagar sin forna arbetsgivare för folkmord genom covax. Mayne Sundevall-Hopkins och David Hopkins har hjälpt till att göra en översättning till engelska som ligger längst ned i artikeln. För att underlätta spridning har titeln på den engelsktextade versionen ändrats till Dr on medicine” på engelska.

ARTIKEL, INTERVJU OCH VIDEO BÖRJE PERATT

I samband med spridningen av videon fick jag ett mail från en som kontaktat Agnes Wold och berättat om Enbyintervjun och ställt frågan “Vad innehåller vaccinet?” Agnes svarade då på följande sätt vilket också blev ett frontalangrepp på Dr Erik Enby:

Absolut ingen. Denna person hittar mikroorganismer (svampar) som simmar omkring i allting – blodprover hos cancerpatienter med mera. Släng genast den videon och DELA DEN ABSOLUT INTE.

KOMMENTAR: Att Agnes Wold som är mikrobiolog inte har koll på så elementära framsteg inom forskningen att hon förnekar svamp i mänsklig organism och blod är uppseendeväckande. Jag har bett Wold om att få förtydligande av sådana synpunkter men hon har avböjt denna medverkan.

Mikroskopierat Pfizervaccin. Filmat av Dr Erik Enby 2021

Wold fortsätter:

Det är nu massor av personer som blivit rädda för vaccinet på grund av sådana här skrämselfilmer. Det är extremt olyckligt, för folk som verkligen behöver vaccinera sig för att vara skyddade, låter bli och utsätter sig själva för fara.

KOMMENTAR:  Att Agnes Wold refererar till filmer som bygger på fakta och blundar för den skrämselpropaganda som MSM levererat sedan början av 2020. Här påstås x antal vara smittade men av dessa kan endast max 1% vara sjuka och 0,1 % mer allvarligt sjuka som skulle kunna behandlas med fungerande metoder. Dessa påstådda smittade saknar också vetenskapliga bevis utan är i princip rena påhitt vilket vi känner igen från svininfluensan då Annika Linde vid dåvarande Smittskyddsinstitutet spred falska siffror om smittade och döda i samverkan med SVT och MSM.

Wold fortsätter:

Främst är det män och utrikes födda som inte vaccinerar sig, vilket förmodligen beror på att de tagit del av sådan här skrämselpropaganda.

KOMMENTAR: Eller män med integritet som lärt sig att inte lita på skrämselpropaganda och lögner från hydran.

Wold fortsätter:

Jag hoppas att du vaccinerar dig och att du aldrig sprider anti-vaxx-videos från nätet. Prata gärna med dina kompisar så att de inte heller går på sådant här.

KOMMENTAR: Agnes Wold har här lierat sig med med kriminella krafter som aktivt bedriver folkmord. Därmed blir hon med sin påverkan på opinionen sannolikt aktuell för åtal på Folkdomstolen. Att hon inte nämner alla äldre som torterats och dräpt i svensk vår är också anmärkningvärt. Augustitalet 2 – Sveket mot våra äldre

Wold fortsätter:

Igår läste jag på Twitter att en amerikansk radiopratare dog i covid. Han hade hela tiden propagerat mot vaccinerna, sagt att de var onödiga och farliga. Han sade också att om han fick covid så skulle han snart vara på benen igen.

Han fick covid i juli. Blev allt sämre och hamnade på IVA. Då sade han till sin bror att han ångrade sig och skulle börja säga till alla att ta vaccinet för att skydda sig. Tyvärr överlevde han inte, utan dog efter flera veckor på IVA.

KOMMENTAR: Det som är ytterligt anmärkningsvärt är att Agnes Wold refererar till en anekdotisk historia om påstådd vaxmotståndare som skulle ha fått covid19, blev sjuk och ångrade att han aldrig vaccinerade sig innan han dog. Denna pseudovetenskapliga referens avslöjar även etisk brist i Agnes argumentering. Denna sorts oidentifierbar ryktesspridning är i linje med den skräckpropaganda som MSM ägnat sig åt.

Wold fortsätter:

Så vaccinera dig och säg till alla du känner att göra det! Vi har alla ett ansvar för att se till att minska risken att folk dör i covid och att sjukvården blir översvämmad av svårt sjuka människor i höst. Hälsningar Agnes

KOMMENTAR: Den eventuellt nya vågen av sjuka kommer från de som fulvaxat sig vilket idag är säkerställt i en rad fall och vetenskapliga studier. Vad som är riktigt hemskt är morden på barn via covax. Länk 1. Flera barn dog och skadades direkt vid tvångsvax på en idrottsarena i Australien där föräldrar inte fick delta. Data visar att vaxet är skadligare än smitta i Australien. Augustital – Rädda våra barn

 • Wold nämner inget om att covaxet är ett oprövat experimentvax (en snäll beskrivning av rävgiftet).
 • Wold nämner inget om alla lagar som bryts i samband med vaccinkampanjen; från informerat samtycke till inköp av vaccin från kriminellt svårt belastade bolag.
 • Wold nämner inget om att det finns vetenskapligt beprövade metoder som svensk sjukvård vägrat använda och därmed orsakat tusentals dödsfall bland äldre och vårdsökande. Folkdomstolen har anklagat svensk vård och inblandade för dråp.
 • Wold nämner heller inget om alla som skadats och dött av “experimentvaxet”.

Erik Enby fick också ta del av Agnes Wolds påhopp på honom och hur Erik svarade Wold på följande sätt:

Agnes Wold,
Det är nog bäst att du ligger lite lågt när du uttalar dig om “den där personen”.
Man vet ju aldrig vad det är som jag hållit på med i många år… Märk att jag redan på 80-talet, när jag var etablerad – hade legitimation – efter ett stort möte på virologen fick mitt projekt godkänt av den etiska kommittén vid medicinska fakulteten i Göteborg. Projektet stoppades sedermera och handledare fick jag inte men förlorade i stället legitimationen.
Kan detta ha berott på krafter som du representerar?
Erik Enby

Javisst representerar Agnes Wold idag antihumanismens krafter och vi får se hur anklagelsen formuleras och hur folket dömer henne i Folkdomstolen. Anklagelse punkt 6.4 lades upp på Folkdomstolen tisdag 26 aug och har idag 30 aug resulterat i 745 röster och av dessa anser 690 röster (92,62%) att Agnes Wold är ensamt skyldig “till vilseledning av svenska folket och förräderi genom sina råd och påståenden om att var och en bör injicera covid19vaccin”.

Det handlar om humanism mot antihumanism.

Börje Peratt
Uppdaterad 30 aug 2021

Se gärna mina långfilmsdokumentärer om Dr Erik Enby här:
Läkaren som vägrade ge upp (Se på Vimeo)
Sista striden (Se på Vimeo)

Den engelska versionen Dr on medicine: https://vimeo.com/591730259

 

 

1 COMMENT

 1. Kan det vara så att det möjligen tillsatta innehållet till mRNA-vaccinerna varierar för olika geografiska platser? Vissa ursprungsbefolkningar i Kanada och Sydamerika tycks ha drabbats av snabba och mer svåra biverkningar med dödlig utgång enligt vad jag noterat i pressen under coronans gång.

  I en SVT-rapportering idag 26 augusti har man i Japan upptäckt främmande partiklar i Moderna som därför stoppas. Dr Enby är alltså inte ensam om att finna sådana:

  JAPAN STOPPAR 1,6 MILJONER DOSER MODERNA

  JAPANSKA LÄKEMEDELSBOLAGET TAKEDA STOPPAR 1,6 MILJONER DOSER AV MODERNA, RAPPORTERAR BLOOMBERG.
  ‘´
  STOPPET GÖRS EFTER ATT FRÄMMANDE PARTIKLAR HAR UPPTÄCKTS I FLASKORNA PÅ FLERA VACCINATIONSSTÄLLEN.

  DET HAR INTE FUNNITS NÅGRA SÄKERHETSPROBLEM RELATERADE TILL DE AKTUELLA FLASKORNA OCH VACCINERINGEN MED ANDRA DOSEN AV MODERNA KOMMER ATT FORTSÄTTA I LANDET.

  TAKEDA HAR BETT MODERNA ATT UNDERSÖKA VAD DET KAN HANDLA OM.

  SVT: JENNY TORESSON

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.