Sing and songwriter Eric Amarillo hade en monsterhitt med ”om sanningen ska fram” 2011 som tio år senare i en nyinspelning fått ny text. Tack Eric fantastisk låt och fantastisk text.

KOMMENTAR BÖRJE PERATT

Alldeles nyligen har också författare Stefan Whilde kommit med en ny bok ”Vaccinpandemin-Om sanningen ska fram”

Jag har inte läst boken och kan därför inte kommentera innehållet eller göra en recension. Däremot har Stefan själv skrivit på Facebook idag:

Tack till alla som förhandsbeställt boken ”Vaccinpandemin – om sanningen skall fram”. Första upplagan har nu sålt slut – 15 dagar före release!
Men andraupplagan är redan i tryck och kommer att ligga klar i god tid till releasedagen den 23 juli.
Så fortsätt att beställa till er själva, till familj och släktingar, till vänner och bekanta. Boken behövs som dokument över det brott mot mänskligheten som pågår och den kommer att vara serumet mot vaccinindustri, myndigheter och media när tredje och fjärde dosen ska säljas in samt när misshandeln av barn och tonåringar inleds i Sverige efter sommaren.
”Vaccinpandemin – om sanningen skall fram” kan förhandsbeställas direkt i Recito förlags egen webbshop. Se länk i kommentarsfältet.
Den kan också beställas/bokas i handeln hos till exempel Bokus.
Till läsare i Finland: Booky.fi
Till läsare i Norge: Adlibris.no
Till läsare i Danmark: CDON.dk
Till er som vill gilla och följa bokens Facebook-sida: FB tillät inte namnet ”Vaccinpandemin” så sidan heter istället ”Censurerad bok”. Länk FB

Lycka till Stefan och återigen tack Eric Amarillo. Vi närmar oss nu en opinion som är beredd att ta till sig den hemska sanningen.

Börje Peratt

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.