Carl Gustaf Ekberg. Foto Börje Peratt 2020

Som en vanlig människa utan att på något sätt vara kunnig i sjukvårdsfrågor har jag förvånat mig över vad som händer runt om oss idag.

TEXT: CARL-GUSTAF EKBERG

Det känns som om en överdriven fokusering sker på Coronainfluensan. Den har ju klassats som en pandemi fast den egentligen inte lär vara något annat än en av många – fast kraftig – säsongsinfluensor som drabbat världen de senaste trettio åren. WHO har klassat den som pandemi trots att den hittills ej medfört särskilt stor dödlighet jämfört med tidigare pandemier. För att klassas som pandemi bör dödligheten uppgå till minst 5-10 % av befolkningen. Spanska sjukan på 1910-talet ledde till en dödlighet på ca 20 %. Hittills har dödligheten i Coronaviruset kunnat beräknas till i Sverige 14000 personer vilket utslaget på 9 miljoner invånare utgör minde än 1 %!! Alltså långt ifrån pandemigränsen på 5-10 %!

Är då detta coronavirus verkligen så fruktansvärt oroande och skrämmande? Det verkar sannerligen så. Varje dag matas vi med detaljer om smittspridning och dödsfall i Sverige och andra länder. Ofta anges att idag har 30-40 personer avlidit i “Coronapandemin”. Hur många dör i övrigt varje dag i Sverige. Jo, ca 250 personer. Ingen rapporterar om dem. Det är enbart Coronafall som anges! Varför? Det verkar som om det uppstått en skräck och fokusering enbart på Coronaviruset. Alla andra dödsorsaker nämns inte!

Så är det rapporteringen om mängden smittade. Det förs statistik över frekvensen smittade av Coronan och det pågår smittspårning för att kunna identifiera smittohärdar.
Hur allvarligt är det då att bli smittad av Coronan? Vid tidigare säsongsinfluensor har inte sådana rigorösa studier genomförts vad jag vet. Tvärtom så har strategin varit att gärna låta sig smittas för att därefter bli immun. Endast en liten del av de smittade – runt en procent – har drabbats av allvarliga sjukdomssymptom eller dödsfall. Är det då så angeläget att registrera antalet smittade av Corona? De flesta – mer än 90 % – blir ju inte allvarligt sjuka! Är det kanske tvärtom bara bra att bli smittad och därigenom bli immun för viruset en tid?

Så är det vaccinationerna. Visst är det väl konstigt att man på ett mycket tidigt stadium
fick besked om att detta farliga virus skulle kräva massvaccinering av hela jordens befolkning?! Detta skulle ju innebära en enorm vaccineringsverksamhet med stora kostnader! Varför? Inga säsongsinfluensor hade ju krävt sådana rigorösa åtgärder tidigare! Dessutom skulle det krävas utveckling på orimligt kort tid av ny vaccin, som kanske inte skulle hinna testas för långtidseffekter mm. Redan har rapporter inkommit om allvarliga biverkningar och även dödsfall på grund av vacciner. Kanske till och med fler dödsfall än vad själva viruset orsakar.

Vid tidigare säsongsinfluensor har människor i hög grad litat på sitt eget immunförsvar. Varför har man inte propagerat för detta nu? Dessutom värdet av att ladda med vitaminer och mineraler! I stället har man genom propaganda skrämt upp människorna och genom restriktioner förhindrat att de kan smitta varandra och därigenom bli immuna. Det verkar som om hela världen hamnat i en Coronahysteri, där det enda stora hoppet står till en räddande vaccinering. Tänk om vaccineringen inte är en bra lösning utan i stället en riskabel hasard med mänsklighetens hälsa i vågskålen? Nej, jag tror att det säkraste sättet att parera virusinfektioner är att stärka sitt eget immunförsvar. Varför reagerar inte läkare och experter mot vad som sker i samhället idag? Och vad gör våra politiker för att återställa ordningen? Är WHO:s direktiv så svåra att stå emot?

Carl-Gustaf Ekberg

3 COMMENTS

  1. Det är idag bevisat att COV 19 kommer ifrån biovapen laboratoriet i Wuhan som exploderade. Där hade forskaren Shi Zhengli med bl a forskningsmedel från Antony Fuacis i NIAID i USA under tiotalet år arbetat med dessa rekombinerade virus och även hur de uppträder i fladdermöss. Rekombinerade virus är inte säsongs influensa.

    På Island sommaren 2020 tog de COV 19 tester på alla som kom till flygplatsen i Rekyavik. De fann på 14 dagar 18 st. som hade COV 19. Alla sattes i karantän och en grundlig analys gjordes av alla 18 st., där fann de att 16 av de 18 st hade COV 19 muterat hos, vilket innebär att 87,5% av alla som får COV 19 muterar viruset hos.

    Aktuellt SVT visade ett laboratorium i Australien som ville hjälpa Kina i April 2020 med ett vaccin. De ville ha ett brett spektra på detta vaccin, där försökte de att få det att mutera och lyckades, men blev mycket förvånade för efter några få mutationer hade COV 19 blivit 10 000 gånger starkare. Då Island visade denna höga mutationsgrad på 87,5 % kan vi räkna med att denna mutation kommer så småningom. Den kommer att drabba de som har blivit vaccinerade idag och tror att de är säkra. De kommer att sprida denna mycket mer smittsamma COV 19 i en omfattning vi aldrig hade kunnat drömma om.

    Koloidalt Silver 20ppm är det enda som dödar COV 19 till 100%. 20 ppm är aktivt hela tiden och dödar virus hela tiden. Det är viktigt att man tar en matsked under tungan i 10 minuter och sen sväljer. Det är även viktigt att dricka hela tiden ca 250 ml, en tekopp i timmen för att de döda virus kan komma ur kroppen. Företaget xx (struket reklam ej godkänt) säljer Koloidalt Silver 20 ppm.
    Köp hem så fort som möjligt och ha där en billig livförsäkring, innan du själv råkar få COV 19.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.