Socialstyrelsen vilseleder, vinklar och ljuger om Covidvaccinerade

0
1569


Exemplet är från Folkhälsomyndighetens senaste presskonferens (14/10-21) gällande coronaläget. Här rubriceras vaccinerade med första dosen som ovaccinerade.

TEXT: FREDRIK TÄRBY artikel i Jag kan tänka själv på Facebook.

Vilseledandet och lögnerna rakt upp i ansiktet på folket fortsätter oförtrutet från myndigheter och mainstreammedia 😡. Här är bara ett i raden av många exempel på hur de vinklar och ljuger. I detta fall med hjälp av statistik som är ämnad att feltolka.

Det fanns som vanligt ett flertal vinklingar och rena lögner även i denna presskonferens. Just detta exempel gäller dock Socialstyrelsens yttrande gällande coronaläget. Ca 16 min in i presskonferensen visar Socialstyrelsens representant diagrammet på bilden nedan (länk till presskonferensen ligger i kommentarerna). Diagrammen påstås visa fall med covid-19 per 100 000 invånare under augusti månad. Det vänstra diagrammet står att det visar ”ovaccinerade” och det högra visar ”fullt vaccinerade”.

Hennes slutsatser av diagrammen är att betydligt fler i gruppen ”ovaccinerade” har haft de påstådda ”covid-19” än i gruppen ”fullt vaccinerade”. Hon påstår även vidare att betydligt fler i gruppen ”ovaccinerade” har behövt slutenvård och intensivvård.

Det en av de mest bedrägliga slutsatser som Socialstyrelsens drar är att det i gruppen ”ovaccinerade” inte bara ingår ovaccinerade, vilket man ju lätt hade kunnat tro med tanke på namnet 🤔. Det de ”glömmer” nämna är att även samtliga som är delvis vaccinerade ingår i diagrammet för ovaccinerade. Det vill säga att alla de som har fått 1 dos vaccin ingår i diagrammet för de ovaccinerade. Vilket i sin tur betyder att alla som har fått biverkningar av sin första dos vaccin och i samband med det testats positiva för ”covid-19” hamnar i kategorin för ovaccinerade.

För att ytterligare stärka tesen för att de flesta i gruppen [påstådda] ovaccinerade faktiskt till största delen består av just biverkningar efter första dosen vaccin kan nämnas att Lena Hallengren tidigare skrivit följande på sin Facebooksida ”Det enskilt viktigaste just nu är att ännu fler måste vaccinera sig. Det är framförallt ovaccinerade som fortsätter bli allvarligt sjuka.

19 AV 20 DIAGNOSTICERADE INSJUKNADE ÄR OVACCINERADE [?]. DET VANLIGASTE ÄR ATT INSJUKNANDET SKETT EN KORT TID EFTER FÖRSTA DOSEN DÅ VACCINET ÄNNU INTE HUNNIT FÅTT FULL EFFEKT.

Fler än 8 av 10 av de som vårdades på IVA med covid-19 under augusti var ovaccinerade.”
Socialstyrelsen drog även följande slutsats av ovanstående: ”Det viktiga budskapet är ju att risken för att behöva slutenvård och intensivvård är betydligt större i gruppen ovaccinerade”. [Dvs vaccinerade en gång eller två gånger som efter 14 dagar betraktas som ovaccinerade???]

Deras slutsats är med tanke på att just vaccinerade ingår i gruppen för ovaccinerade extremt missvisande. Min slutsats är att de ägnar sig åt medvetet vilseledande och kraftigt vinklad propaganda för att få folket att till varje pris känna sig tvingade att ta injektionen. Detta är även propaganda för att motivera deras planer på ett framtida införande av det mänskliga kontrollinstrumentet de valt att döpa till ”covidbevis”. [Dvs vaccinpass]
Dela eller kopiera gärna texten ni som vill

Fredrik Tärby

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.