Öppet brev till Sveriges Regering, Riksdag och Politiker. Brevet kräver svar och att det diarieförs.

Härmed vill jag uppmana Sveriges regering att omedelbart upphöra med fortsatt planering och införande av vaccinationspassen med tanke på hur det skulle diskriminera olika grupper som av diverse anledningar inte kan eller vill ta vaccin. Jag hänvisar till människor med allergier, tidigare reaktioner på vaccin, ingredienser i vaccinet, psykologiska faktorer, religion, samt livsstil.

Idag är det i Sverige frivilligt att vaccinera sig och vi måste värna om rätten till valfrihet, mänskliga rättigheter och den fria rörligheten. Familjer kommer att splittras till följd av dessa vaccinationspass. Många svenskar lever och bor utomlands och besöker varandra och alla familjemedlemmar kommer kanske inte att kunna eller vilja vaccinera sig.
Människor skulle bli tvungna att visa upp sin medicinska status för att kunna vara med på olika kulturevenemang, gå på restaurang, använda kollektivtrafiken och nyttja diverse samhällstjänster och utan denna handling skulle man nekas tillträde. Det blir ett slags medicinskt apartheid. Med facit i hand vet vi vad som hände i Sydafrika, vi vet vad som pågick under Hitlers styre och vi vet vad som har skett historiskt i USA beträffande behandlingen av mörkhyade och följaktligen vet vi vad sådan diskriminering kan leda till.
Det skall vara frivilligt att vaccinera sig och det är direkt förkastligt att Sveriges folkvalda väljer att gå på denna enormt tunna is och trotsa mänskliga rättigheter samt den fria rörligheten. Avsluta detta vansinne omgående och äventyra inte era medborgares fortsatta förtroende genom att ge sken av att vara handlingskraftiga på vår bekostnad!

Detta vaccinpass för tankarna till Nazi-Tyskland och Andra Världskriget då minoriteter tvingades inneha dylika pass men då i stigmatiserande syfte.[1]

Med vänliga hälsningar
Börje Peratt
24 mars 2021
Stockholm

1)

6 COMMENTS

  1. […] Nåväl vi befinner oss nu i en tid där de insiktsfulla, många av dem ansedda medicinare, anser att befolkningen underkastat sig ett globalt självmord genom att spruta i sig fulvaxet.  Jag har förlikat mig med att det sker. Alltför många följer råttfångarens flöjttoner. Men jag förlikar mig inte med att tvingas på  restriktioner och vaccinpass. Efter andra världskriget så beslöts i Nürnbergrättegången att det skulle vara förbjudet att utsätta människan för medicinska försök. Just nu pågår tvångsvaccineringar med ett oprövat fulvax på människor som motsätter sig att få i sig ”skiten”. Vid Nürnbergrättegången klargjordes också att det för all framtid skulle vara förbjudet att stigmatisera människan med symboler som judestjärnan eller med pass som skulle bestå av medicinsk information som kunde utnyttjas för att begränsa deras fri- och rättigheter. Detta kommer nu att genomföras i full skala och motivet tycks vara en global fascism. Länk […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.