En ny världsordning – A New World Order (NWO)

0
347

Nytt på Vetamera: A New World Order (NWO) – En ny världsordning

David Rockefeller, (1915-2017) var en stolt medlem av Bilderberggruppen och den kapitalistiska och politiska eliten. 1994 citerades Rockefeller vid en FN-middag där han hade sagt:

“Vi är på väg mot en global transformation. Allt vi behöver är rätt stor kris, och nationerna kommer att acceptera den nya världsordningen.” [1]

David Rockefeller tillstod 2015 att han var chef för “den nya världsordningen” – en icke folkvald grupp av eliter som dikterar världshändelser:

”Vissa tror till och med att vi är en del av en hemlig cabal som arbetar mot Förenta staternas bästa, och karakteriserar min familj och mig som  internationalister [globalister] som konspirerar med andra runt om i världen för att bygga en mer integrerad global politisk och ekonomisk struktur – en enda enad värld, om du vill. Om det är anklagelsen står jag skyldig till den och jag är stolt över det. ” (David Rockefeller) [1]

Coronakaoset som inleddes i Kina 2020 med åtföljande mediepandemi som orsakade masshysteri bland människor, kan ses som starten på denna av Rockefeller efterlängtade “kris” som enligt honom ger förutsättningarna för global diktatur och en ny världsordning. [2][3]

De som driver på den nya världsordningen är samma medlemmar från elitklassen som kontrollerar den amerikanska regeringen, annars kallad ”skuggregeringen”. Många politiker har offentligt diskuterat de människor som i hemlighet styr det amerikanska politiska systemet, skapat lagar och ändrat dem för egna syften. (John F. Hylan, tidigare borgmästare i New York City.)

”Blotta ordet hemlig är motbjudande i ett fritt och öppet samhälle…” …”det finns en internationell konspiration som har stort inflytande på det internationella fältet.” (John F. Kennedy-National Press Club Speech, 1961)

Så här utvecklar John F. Hylan, tankarna om denna osynliga skuggregering:

Vår republiks verkliga hot är den osynliga regeringen, som en jätte bläckfisk sprider den sina slimmiga ben över våra städer, stater och nation. . . Det lilla kotteriet av mäktiga internationella bankirer driver USA: s regering för sina egna själviska syften. De kontrollerar praktiskt taget båda partierna. (Republikanerna och Demokraterna] . . [de] kontrollerar majoriteten av tidningarna och tidskrifterna i detta land. De använder kolumnerna i dessa tidningar för att klubba folket till underkastelse eller driva ut offentliga tjänstemän som vägrar att lyda denna mäktiga korrupta klick som utgör den osynliga regeringen. Den opererar under skydd av en bevakande skärm och övertar våra verkställande tjänstemän, lagstiftande organ, skolor, domstolar, tidningar och alla organisationer som skapats för allmänhetens skydd.[1]

Kritik mot Wikipedia

Wikipedia: Nya världsordningen (engelska: New World Order, förkortat NWO) är ett begrepp med olika betydelser. Dels används begreppet av politiker för att beskriva ett framtida samhälle, dels används det i vissa konspirationsteorier för idén att ett hemligt sällskap planerar global dominans genom en världsregering. Denna regering skulle göra sig av med dagens stater och skapa en världsdiktatur.

Att Wikipedia motsäger det som Rockefeller har tillstått kan ju förefalla något märkligt. Men mycket pekar på att Wikipedia går i antihumanismens ledband. Det som hände 2015 vid arbetet med en artikel om Erik Enby gav bevis för Wikipedias partiska och pseudoskeptiska administratörer: Dr. Erik Enby – originalartikel från Wikipedia (24 maj 2015)

Källor

1) David Rockefeller’s Chilling 1991 Speech At A Bilderberg Meeting Länk
2) Youtube: Rockefeller – New World Order Quotes https://www.youtube.com/watch?v=MZZklPnVs-Y
3) David Rockefeller’s book ‘Memoirs’ admits secretly conspiring for a NWO Länk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.