2483 stycken har möjligen avlidit i Sverige AV Covid 19 sedan starten av denna ”pandemi”, inte 10 979 st, räknat till 16/1 -21. DETTA VISAR STATISTIKEN av siffror från flera regioner där de har gått in och granskat sina journaler.

TEXT HELENA MATTSSON
[Tidigare Sjuksköterska vid Landstinget]

I veckan berättade överläkare Johan Bratt (Stockholms region) att de nu har gått igenom 228 journaler noggrant för att se orsaken till dödsfallen. [SvD Coronans verkliga dödstal börjar bli synligt]

Resultatet av avlidna på sjukhus i Stockholms region, 228st:
17% (39 st) konstaterades ha dött av och inte med Covid 19
75% (171st) av de som dog har dött av ålderdom och var mestadels svårt multisjuka med diabetes och hjärtsjukdomar och klarade därför inte av en infektion.
8% (18 st) hade inte covid.

Nu har jag fått reda på siffrorna från andra regioner också så nu vill jag se om det är liknande.
Östergötland och Småland hade liknande siffror.
Resultat avlidna på sjukhus i Östergötland, 123 st:
35% (43 st) dog [möjligen] av och inte med Covid 19
50% (61 st) dog av sin/sina grundsjukdomar med C har ansetts var bidragande.
15% (19 st) hade inte Covid
——————————-
Resultat avlidna på särskilt boende eller i egna hem i Östergötland 122 st:
15% (18 st) dog [möjligen] av och inte med Covid 19
70% (86 st) dog av sin/sina grundsjukdomar med C var bidragande.
15% (18 st) hade inte Covid
———————————-
Resultat avlidna på sjukhus i Region Kronoberg 49 st:
45% (22 st) dog [möjligen] av och inte med Covid 19
41% (20 st) dog av sin/sina grundsjukdomar med C var bidragande.
14% (7 st) hade inte Covid
————————————
Så vad kan vi dra för slutsats av detta:
522st sammanlagt på sjukhus och i hemmet (mestadels på sjukhus) avled och av dessa har jag räknat ut ett genomsnitt.
23% (122 st) dog [möjligen] AV Covid 19
65% (338 st) dog [möjligen] MED Covid 19
12% (62 st) dog inte av Covid 19

SÅ SLUTSATSEN OM MAN ANTAR ATT DESSA SIFFROR GÄLLER ÖVER HELA LANDET:
I Sverige [påstås] till dags datum 21 Januari att 10 797 personer avlidit av/med Covid 19 det innebär att:
2483 st [möjligen] har avlidit AV Covid 19 i Sverige sedan starten av ”pandemin” [som inte är och aldrig varit en pandemi]
7018 st har avlidit av sin/sina grundsjukdomar men Covid kan ha varit bidragande.
1296 st har dött av andra orsaker än Covid 19

Jag beklagar djupt dödsfallen men det var inte Covid 19 som var dödsorsaken till 77% av de som dog. Det är ändå bra att det visat sig att de flesta dött av de sjukdomar de redan hade även om det är sorgligt och att covid kan ha varit bidragande (droppen så att säga).

Men utan att veta säkert tror jag att de flesta äldre människor som är multisjuka i stor grad dör av en förkylning eller liknande, när man börjar närma sig slutet.

Till regeringen + ledamöter: Sluta skrämma människor det är väldigt dåligt för immunförsvaret! Kom med sanningen. Hota inte folk om de inte tar vaccinet. Tala också om sanningen om vacciner! Det är inte bara bra med vaccin…. Propaganda kallas det när man bara säger det som är bra och döljer annat. Faktagranskningen tycks ni se till att den försvinner. Ja jag vet det är inte ni som håller i det men det är väl en demokrati, ditt folk har rätt att säga sin mening? Ja, kanske inte eftersom man inte längre får demonstrera! Men med de låga dödstalen så är det bara att tillåta oss demonstrera, äta ute och umgås och kramas. Det ni håller på med nu är att närma er diktatur.
Stefan Löven är det att vara Socialdemokrat? Skäms…

Sedan Vaccin!! Ge ett vaccin som inte är testat, det är bara tillfälligt godkänt i väntan på fler resultat från den pågående studien (där de nu vaccinerat placebo gruppen så man inte kan jämföra!!!). Det är inte testat på djur (möss) för de dog. 40% var över 55 år, alltså en. liten grupp…. inget säger att det är testat på någon i riskgrupperna!. Naturligtvis vill någon ha vaccinet är de upp till dem men visa då på riskerna också så de kan göra ett bra beslut. Skrota Pandemilagen NU du har ingen grund för den!!

Och Moderat ledaren Kristoffersen som hotar personal inom vården att de borde säga upp sig om de inte tar vaccinet DU KAN SÄGA UPP DIG!!!. Tror du att du vet bättre och mer om detta? Din okunskap är tyvärr lika stor som resten av alla i Riksdagen.

Förutom detta resultat ovan som ändå är glädjande att det inte är 10 979 st som dött av detta utan ca 2483 st (23% av 10 979 st)

Ja förutom detta så har PCR testen bevisats ha en felmarginal som är enorm. Det har även visats sig att den rapport som visar att man kan använda PCR test inte är pre reviewed. Hela testningen av hela jordens befolkning är felaktig och visar inte på pågående infektion.

Ja detta är världens största scam av makthavare och media någonsin.

MEDIA: Media är det sorgligaste av allt. Hur kan media låta bli att vara grävande journalister? Varför visas och skrivs det inte om de massiva demonstationerna i alla länder i världen som sker nu? Varför Rapporterade endast SD om när vi demonstrerade utanför Riksdagen när Pandemilagen klubbades igenom? Skäms resterande partier!. Men skäms media för att om media rapporterade och ställde de rätta frågorna hade inget av detta skett.
POLISEN: Det är våran rätt att demonstrera och ni vet det. Ni vet också att våra demonstrationer varit fredliga. Varför kör ni bort oss samt ibland tar i ordentligt. Varför har ni helt plötsligt råd att skicka massor av polisbilar så ni nästan blir fler än oss! Är det som med Covid 19 att både influensa och cancer och hjärtsjukdomar försvunnit? Inga riktiga brott finns nu när covid är här???? Kom istället när allmänheten blir hotad och ringer efter er. Vi är inte ert hot. Vi demonstrerar för allas framtida frihet i detta samhälle. Till ert försvar så generellt sätt så har ni varit förstående och lugna.

Så VARFÖR SKER DETTA tror ni? FÖLJ PENGARNA!! Vem tjänar på det!! Hitta psykopaterna!

För skoj skull ska jag räkna ut dödligheten på denna ”plandemi”.
Dödligheten av de som blivit smittade 2483 st delat med 538 000 st (smittade) blir 0.46%
Dödligheten av hur många som smittats av Sveriges befolkning är 2483 st smittade delat med Sveriges befolkning 10 352 000 st (juni 2020) dog 0,023%
[som vid en vanlig säsonginfluensa, och då lamslår man Sverige med en pandemilag]

DETTA ÄR ETT SKÄMT

För skoj skull kan vi ju räkna ut hur många som har dött om vi anser att alla 10 979 st dött AV Covid då blir det 0,1%
Länkar och bilder till statistiken etc finns i kommentarsfältet.
Kolla mig gärna så att jag inte missat någon siffra. Rätt ska vara rätt.

Helena Mattsson

Jämför med artikel: Toppläkare fastslår: Coronaviruskrisen är den största bluff som någonsin har begåtts mot en intet ont anande allmänhet

1 COMMENT

  1. Vi är alla skapta av skaparen & han var smart ! Mycket kan våra kroppar självläka .
    Annars hade vi fötts med vaccin i blodet om detta varit normalt .Hörde en bra läkare tala
    minns inte hans namn nu ,men för att få in ett virus i kroppen så måste det sprutas in i blodet .Vi har en annan läkare i Kalifornien som är privat läkare .Han testade 1500 för covid .Han ringde till CDC & bad om ett Corona exempel ,men de hade inget ! Han kikade närmre & såg att alla coronafall var inget annant än influensa A & B ! Han säger att kan man inte bevisa att Corona existerar ,då ogiltigförklaras det enligt honom .
    Han & hans team har också anmält CDC

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.