Många har varnat för dessa ofärdiga coronavaccin och ansett att de är rena dödsfällan. Det har nu bekräftats. Efter 2 veckors Pfizer-vaccinering i Norge rapporteras 24 döda, Tyskland rapporterar 10 döda efter fyra dagars vaccinering. Kommer Expressen att mörka också detta?

TEXT BÖRJE PERATT

I mitten av januari 2021 gick Expressen (Hexprocessen) ut med löpsedlar och brett uppslagna artiklar där man menade sig granska svenskar som “sprider falska uppgifter om coronavaccin”. Denna uthängning går i linje med tidigare chefredaktören Thomas Matssons klavertramp. Expressen har fortsatt på inslaget lögnaktig smutskastning och kraftigt understött den vilseförande coronakampanjen. Den enda som kan överträffa Expressen i lögner och ärekränkningar torde vara Trump.
Jag kontaktade Karin Sörbring för att få en förklaring och svar på vad hon vet om dessa vacciner:

“Eftersom jag granskat Expressen och haft intensiv kontakt med Bonnier så vill jag innan jag som du karaktärsmördar fria skribenter, höra dig. Och tills vidare önskar jag din respons på följande artikel. Du skriver att du tillhör grävgruppen. Räcker din tid till att sätta dig in i de gräv jag har utfört?
Hälsningar
Börje

Tack för länken! Ska försöka kika på den vid tillfälle! Nej, min arbetsgivare vill inte att jag lägger tid på att sätta mig in i ditt arbete nu när jag är mitt i ett stort gräv om en coronarelaterad myndighet. Men om jag kommer åt ska jag på min fritid ta del av dina texter!

Trevlig helg önskar Karin

Trots detta trevliga svar väljer jag att använda motsvarande strategi som Expressen och hänga ut de ytterst ansvariga för Expressens angrepp på yttrandefrihet där ju Karin Sörbring står överst och chefredaktören Klas Granström framstår som välbetalda och lydiga. I en artikel klargör jag journalistikens olika kvaliteter. Och Expressen har diskvalificerat sig som: ryktesspridare och desinformatör.

 • Ryktesspridare: Den demoraliserade skvallerpressen som kan hitta på och avsiktligt sprida lögner för att skapa uppmärksamhet och sälja lösnummer det ligger nära köpta forskare och institutioner som finansieras för att presentera “falska sanningar” och sedan använder sina resurser för att presentera “bevis” för vad som i praktiken är lögner.
 • Desinformatörer: “Den stora lögnen” är propagandans viktigaste medel,  vars uppgift är indoktrinering och att försköna uppdragsgivaren, undergräva motstånd och förringa angrepp på egna intressen, vilket naturligtvis kan jämföras med skvallerpressens brist på moral.

För att formulera mig försiktigt så är Expressen och dess desinformatörer en skam för journalistik och press.

Börje Peratt

5 COMMENTS

 1. Tidningen kanske byta namn till Häxpressen?

  Det är märkligt att jag pekas ut för att sprida falsk information om coronavaccinerna – jag har ju inte ens spridit ut någon information alls om något enda coronavaccin!!

 2. Vad menar du ? ”Den enda som kan överträffa Expressen i lögner och ärekränkningar torde vara Trump.”

  Det är antifa blm ( democrats fotsoldater ) som eldar vandaliserar förstör i USA
  ——————-

  • Din plumpa kommentar om mig studsar tillbaka på dig och därför censureras den liksom Trumps ärekränkningar och uppviglingar nu censureras av medierna.
   Ditt påstående om antifa visar bara hur lång vilse du gått i den politiska terrängen. Trump hade kallat det Bullsh-t. För att du ska förstå på din egen nivå. Mängden enfaldiga och enögda Trumpfans sitter inte ens bakom flötet, djup nedgrävda i förnekelsens varggrop oförmögna att acceptera den vedervärdiga sanningen om Trump.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.