Den nu föreslagna pandemilagen av svensk socialdemokratisk regering kommer att gå till historien som ett av de största svek en demokrati kan begå mot sitt folk.

Videon ovan är producerad av https://enannanvinkel.se/ och det enda namn jag hittat är Carl. Oavsett språk så speglar det frustrationen över hur illa Sveriges regering nu hanterar en påstådd smitta som alldeles oavsett hur den beskrivs bevisligen inte skadar ens 99 % av de smittade och det finns väl beprövad framgångsrik medicin som man ignorerar och istället kör på med industrimedicinens ofta skadliga preparat. I USA ligger felbehandlingar på tredje plats som dödsorsak. Kommande Covid19 vaccin kommer att stärka den positionen.

Vi protesterar mot Pandemilagen och Covid-l9–vaccin

 

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.