Fauci talar i Vita Husets pressmöte om COVID-19, April 2020, närvarande President Donald Trump (left) och Vice President Mike Pence (right) WIKIPEDIA Public Domain

Anthony Fauci har mer inflytande över Covid-19-politiken än presidenten. En närmare titt på Anthony Faucis karriär ger en mycket alarmerande bild.
Tony Fauci har haft toppositionen vid NIAID (NIH: National Institute of Allergy and Infectious Diseases) motsvarande svenska Smittskyddsinstitutet, i Washington i spektakulära 36 år. Idag är han en bra bit över pensionsåldern 79 år och innehar de finansiella medlen och makten för att avgöra vilka läkemedelsföretag eller universitetsforskare som får statliga medel eller inte från NIAIDs årliga budget på 5 miljarder dollar.

“Coronavirusproven bevisar inte alls att det finns ett dödligt virus hos någon patient … det är kanske det största kriminella bedrägeriet i medicinsk historia.”

The Talented Dr. Fauci

av F. William Engdahl
ÖVERSÄTTNING: Börje Peratt

Låt oss gå tillbaka till 1984 när Fauci utsågs till chef för NIAID under Reagan-eran.

Robert Gallo, 2017, DavidWilliamH – Eget arbete, Wikipedia, CC BY-SA 4.0

Det året höll en AIDS-forskare, Robert Gallo, som arbetade under Fauci, en presskonferens för att meddela att han hade “upptäckt” AIDS-viruset. Han påstod att HIV var ett mänskligt immun-brist-virus. [Enligt virologen och den högt ansedda forskaren Judy Mikovits hade Fauci och Gallo i konspiration stulit hennes forskning. Se Plandemic]

Det chockerande tillkännagivandet [från Gallo] som gick runt om i världen var i strid med vetenskapliga förfaranden för tidigare peer-reviewed publicerade vetenskapliga bevis, inklusive nödvändiga elektronmikroskopanalyser.

Det var ett fall av “vetenskap vid presskonferens” som professor Peter H. Duesberg beskrev det som en kritisk vetenskapsman. Duesberg var en prisbelönt forskare vid Berkeley som isolerade den första cancergenen genom sitt arbete med retrovirus 1970 och kartlade den genetiska strukturen hos dessa virus.

För Gallo och Fauci var det obetydligt eftersom miljontals forskningsmedel flödade in i NIAID för att undersöka det nya viruset, HIV. Fauci och Gallo hävdade att AIDS var mycket smittsamt, också genom sexuell överföring, särskilt bland homosexuella män.

Innan Gallo hävdade att de hittat hiv-aids-viruset hade NIAID forskat om läkemedlets, popparnas eller nitriternas, bevisade immunsuppressiva roll hos de tidigaste aids-patienternas död.

Det släpptes snabbt till förmån för att undersöka ett “botemedel” mot AIDS. Medierna fick höra att AIDS var ”århundradets folkhälsohot.”

Gallo fortsatte med sin linje och tjänade miljoner på sitt patenterade blodprov för HIV, trots att testet ofta gav falska positiva resultat och inte testade direkt för det påstådda viruset utan för aktiva antikroppar, något som immunologipraxis menade var ogiltigt, eftersom antikroppar bara visade på en tidig infektionsrespons och inte nödvändigtvis närvaro av AHIV. Vid denna tid på 1980-talet var Fauci ansvarig för AIDS-forskning vid NIAID, en tjänst som han fortfarande innehar …

Ändå har detta bedrägeri format Tony Faucis karriär i mer än 35 år. Fauci som chef för NIAID har tagit miljoner från Bill & Melinda Gates Foundation samt Clinton Foundation tillsammans med tiotals miljarder från amerikanska skattebetalare för denna falska forskning. Misstänksamt drabbades 2006 års artikel av Giraldo och de Harven plötsligt av tidskriften 2019 strax före coronavirus Wuhan-utbrottet.

Trots det faktum att han kände till de etablerade reglerna för virologi rekommenderade Fauci, som chef för NIAID, kemoterapidrogen Burroughs Wellcome, AZT som ett “förebyggande läkemedel” för HIV-diagnostiserade patienter även utan sjukdomssymtom!

Burroughs Wellcome tilhandahöll NIAID den studie som medvetet var partisk för AZT. Fauci rekommenderade även att AZT skulle ges till gravida kvinnor trots den allvarliga risken för fostret. Ett graviditetskännetecken hos alla kvinnor är en högre nivå av antigener eftersom det naturliga immunsystemet bekämpar alla infektioner för att skydda fostret. AZT eller Retrovir, var en misslyckad leukemidrog, som visade sig vara ett mycket giftigt läkemedel. Det godkändes av Fauci för aids-testning inom rekordperioden 5 dagar och den amerikanska regeringen 1987 . I dag, trots mer än trettio år finansierad forskning och miljarder dollar, finns det inget effektivt vaccin mot hiv / aids ….

FAUCI OCH COVID 19

I oktober 2019 fick Fauci och hans NIAID 100 miljoner dollar från Gates Foundation för att utveckla “genbaserade” terapier för HIV och sicklecellsjukdom. Det betyder att vid tidpunkten för de första påståendena om nytt coronavirus i Wuhan Kina främjade Fauci fortfarande ett 35-årigt bedrägeri kring HIV. Fauci är också en del av Gates Foundation cabal* (*syftar på hemlig gruppering och sammansvärjning som strävar efter makt). År 2012 utnämndes Fauci till en av de fem i ledarskapsrådet för Gates Foundation nyskapade: Global Vaccine Action Plan.

Detta är mycket relevant för hans roll som “påve” i Trump-administrationens coronavirusgrupp. Har hans NIAID eller något annat laboratorium i världen noggrant, med elektronmikroskopi, isolerat och renat prover av patienter testat SARS-CoV-2 positivt för Covid-19? Eller är virusproverna så felaktiga som Fauci och AIDS-klicken åstadkom för HIV?

Dessutom arbetar NIAID med Gilead för att genomföra fas II-studier på Gileads läkemedel, remdesivir, som en potentiell behandling för sjukhusintagna patienter diagnostiserade med COVID-19.

En tillfällighet?

Relevant är också det faktum att alla toppvetenskapliga rådgivare till den amerikanska presidentens arbetsgrupp om COVID-19 sedan årtionden är bundna till den bedrägliga och destruktiva HIV / AIDS-forskningen och dess spridning av falska teorier.

Deborah L. Birx, MD, som arbetade under Tony Fauci vid NIAID från 1983-1986.av Obama utnämnd till USA: s globala AIDS-koordinator Till höger Robert Redfield, nuvarande chef för Centers for Disease Control and Prevention, är i centrum för den senaste testskandalen för coronavirus. Redfield grundade tillsammans med den diskrediterade Robert Gallo, Institute of Human Virology baserad vid University of Maryland. Redfield och Birx författade också många vetenskapliga artiklar om påstådda HIV-vacciner, varav ingen har visat sig vara meningsfull.

Fauci, Birx och Redfield, alla obehagligt delaktiga i hiv / aids-bluffen med dess felbehandlingar, (se filmen “Dallas Buyers Club (2013) om övergrepp mot hälsofrihet) har idag inte bara amerikansk folkhälsa utan också hela världsekonomin i sina händer. Inte en bra situation. Som deras arbete med det bevisade HIV = IDS-bedrägeriet visar, är det också klarlagt att coronavirustest inte alls fungerar och att det inte är bevisat [vid någon obduktion] att det finns ett dödligt virus hos någon patient. Om så är fallet är det kanske det största kriminella svindleriet i medicinsk historia.
——————–

F. William Engdahl är strategisk riskkonsult och föreläsare, han har examen i politik från Princeton University och är en bästsäljande författare om olja och geopolitik, exklusivt för onlinetidningen “New Eastern Outlook”.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.