Resa 2018

1
303

Jag har bett om att få lite underlag om Rumänien då en filmkontakt med djup andlig närvaro välkomnat mig dit. Hon berättar så här.

BREV FRÅN: Ruxandra Cernat

“Vi har mycket speciella platser och i Rumänien finns det massor av föreningar som gör program för allt nästan, reiki, yoga, shamanism, theta healing, i nära kontakt med naturen, “vad som än finns är det redan gjort här”.

Platserna varierar i sina uttryck, lera, vulkaner, berg, källor, städer, villor med fruktträdgårdar runt, gamla Tracik ruiner, energiska virvlar kopplade till geografiska punkter. Ge mig era önskemål så jag kan bättre veta vad jag ska rekommendera. Jag har bifogat några bilder för att ge er en idé om naturen som kanske kan bidra till att överväga era intressen när ni svarar.”

Jag kommer att fråga Ruxandra efter arrangerade sammankomster, Spaan-läggning, seminarier kring andlighet och hälsa.

Vänder mig till föreningens medlemmar. Låt oss på HK gärna få flera förslag och intresseinriktningar.

Börje Peratt

Se bildspel nedan

Föregående artikelKinas planer – ett hot?
Nästa artikelRita Schwarz seminarium – Naomi Feils Validationsmetod
Börje Peratt, filmare, författare, journalist, musikskapare, bildmakare och har verkat som producent på Sveriges Radio och regissör på Sveriges Television. Yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet. Han har också producerat samhällsinformation och utbildningsfilmer inom medicin och sjukvård för landsting, sjukhus samt om doping för Riksidrottsförbundet, Olympiska kommittén och Dopingkommissionen. Peratt har en beteendevetenskaplig akademisk bakgrund med fil mag i pedagogik och fil kand i psykologi. Forskningsintresse- "Om medvetandets uppkomst".

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.