Resa 2018

1
1644

Jag har bett om att få lite underlag om Rumänien då en filmkontakt med djup andlig närvaro välkomnat mig dit. Hon berättar så här.

BREV FRÅN: Ruxandra Cernat

”Vi har mycket speciella platser och i Rumänien finns det massor av föreningar som gör program för allt nästan, reiki, yoga, shamanism, theta healing, i nära kontakt med naturen, ”vad som än finns är det redan gjort här”.

Platserna varierar i sina uttryck, lera, vulkaner, berg, källor, städer, villor med fruktträdgårdar runt, gamla Tracik ruiner, energiska virvlar kopplade till geografiska punkter. Ge mig era önskemål så jag kan bättre veta vad jag ska rekommendera. Jag har bifogat några bilder för att ge er en idé om naturen som kanske kan bidra till att överväga era intressen när ni svarar.”

Jag kommer att fråga Ruxandra efter arrangerade sammankomster, Spaan-läggning, seminarier kring andlighet och hälsa.

Vänder mig till föreningens medlemmar. Låt oss på HK gärna få flera förslag och intresseinriktningar.

Börje Peratt

Se bildspel nedan

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.