Gott Nytt År

0
339

Humanism & Kunskap Gott Nytt År

Hellre än förbanna mörkret – Tänd ett ljus
Tavlan är Katrin Öhlins i garn och akryl som hon skänkt till vår förening att fritt använda.

Humanism är medmänsklighet, empati, öppenhet, frihet och ansvar

Humanism & Kunskap bildades 2011 som motkraft till antihumanismen för att stärka rätten till vars och ens livsåskådning, din vetskap och beprövade erfarenhet.
På hemsidan publicerar vi artiklar om ämnen mellan himlen och jord såsom andlighet hos naturfolk med holistisk syn på helande och naturmedicin. 2015 tog vi initiativ till dokumentärfilmen ”Läkaren som vägrade ge upp”

Vi hotas dagligen av antihumanismens trångsynthet och förtryck. Därför är kunskapsbildning så viktig. Din vetskap och egen beprövade erfarenhet ger dig möjlighet att upptäcka dig själv och världen. Livet ger också möjlighet till andlighet som berikar och förenar. Vi är beroende av medmänniskor men ska inte tvingas att underkasta oss. Oavsett vilka kort livet gett är det upp till oss hur vi använder dem. Humanism inbjuder till att utveckla lyhördhet, tacksamhet och generositet.

Humanism & Kunskap önskar ett Gott Nytt år!
Vi är tacksamma för våra medlemmar och alla goda krafter som verkar för kärlek, öppenhet och frihet. Tänd ett ljus.
Gilla Humanism & Kunskap på Facebook

Genom styrelsen
Börje Peratt

HK dekal kärlek kamp HK

Föregående artikelHumanism & Kunskap – Bokslut för 2015
Nästa artikelNättroll
Börje Peratt, filmare, författare, journalist, musikskapare, bildmakare och har verkat som producent på Sveriges Radio och regissör på Sveriges Television. Yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet. Han har också producerat samhällsinformation och utbildningsfilmer inom medicin och sjukvård för landsting, sjukhus samt om doping för Riksidrottsförbundet, Olympiska kommittén och Dopingkommissionen. Peratt har en beteendevetenskaplig akademisk bakgrund med fil mag i pedagogik och fil kand i psykologi. Forskningsintresse- "Om medvetandets uppkomst".

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.