Att leka Gud ! …

1
1827

Att leka Gud

”Att leka Gud – Om klimatdebatten, geoengineering och en ny världsordning”.
En bok av Pia Hellertz.

TEXT Anders Silverfall

En bred helhetsbild
När det gäller information är fallet ofta att man bara får en smal aspekt av ämnet och att det finns särintressen bakom den sanning som förmedlas. Men om vi vill kunna vaska fram den absoluta Sanningen gäller det att ha tillgång till så mycket information som möjligt som vi kan processa med hjälp av vår intelligens och – inte minst – vår intuition.

9789197643658_200_att-leka-gud-om-klimatdebatten-geoengineering-och-en-ny-varldsordning_haftad

I boken ”Att leka Gud! Om klimatdebatten, geoengineering och en ny världsordning” har Pia Hellertz gjort en sammanställning av en enorm mängd referenser, ca 400 stycken, där många av dem är böcker. Hon sammanställer det som sägs i dessa kort och koncist och varvar med egna analyser och reflexioner. Detta gör att man efter att ha läst boken känner till essensen i alla dessa 400 källor. Denna enorma helhetsbild, denna koncentrerade kartläggning, är ett gott fundament för att effektivt kunna göra egna djupare efterforskningar genom att följa referenserna. Pias bok är som ett Google i miniatyr för ämnet i fråga. Bara att följa länkarna, informera sig och bilda sig sin egen uppfattning om Sanningen med stort S.

Är den globala uppvärmningen bara påhitt? Vad är Romklubben, Bilderberggruppen, Council of Foreign Realtions, Trilaterala kommisionen, Agenda 21 och Earth Charter egentligen? Varför stannar strimmorna kvar efter flygplanen (chemtrails) nuförtiden och sväller upp till stora dimbankar?  Vad är det egentliga syftet med HAARP, LOIS, LOFAR och EISCAT? Och varför står det sedan 1980 fem stora stenblock uppresta i delstaten Georgia med bl.a. följande text: ”Behåll mänskligheten under 500 miljoner i ständig balans med naturen”?

Är Sanningen med stort S att det finns en dold maktelit av psykopater som vill utrota 90% av mänskligheten? Som får nazismens och kommunismens mord på några miljoner människor att framstå som ingenting? Läs Pias bok och gör din egen bedömning. En mer koncentrerad kartläggning av de olika röster som finns får man leta efter.

Anders Silverfall
Fil. Mag. och författare

1 COMMENT

  1. Det är en viktig bok Anders Silverfall tipsar om. Man talar ofta om den ”Nya Världsordningen” som någonting som kan inträffa någon gång i framtiden. Faktum är att den redan är införd och om vi inte blir medvetna och kämpar var och en för frihet och demokrati kommer vår framtid att bli ett slaveri. Rockefeller o.a. har upprepade gånger yttrat att 2 miljarder människor är ”hanterbara”. Vart ska de andra ta vägen?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.