Människans existens och fredens möjlighet

0
626

worldpeace_ulfenhoerning_hk
Föreningen Kreaprenör® bjuder tillsammans med nätverket Brobygge & Dialog in till konferensen om vår osynliga verklighet, som blir alltmer synlig och påtaglig. LÄNK

“I vårt materialistiska samhälle bortser vi alltför ofta från människors emotionella och andliga behov. Konferensen vill bidra till att ändra detta mönster med ett program som blandar konst och musik med psykologi och kvantfysik. Konferensen speglar hur religion, sekularisering, andlighet och vetenskap påverkar vår existens. Föredragen handlar den nya mystiken, om spiritualiteten i världens religiösa traditioner, om förhållandet kropp och själ, om antroposofi och kosmologi samt om hur individuell och kollektiv medvetandeutveckling kan vara en väg till inre frid och yttre fred. “

TID: 19 och 20 september 2015, lördag kl. 9-17, söndag kl. 9-16
PLATS: Zäta-salen i ABF-huset på Sveavägen i Stockholm
PRIS: 1500 kr – med frukost, frukt- och fikapauser båda dagarna samt bokbord, foto- och konstutställning

Medverkar gör;

Antoon Geels, religionshistorikern som vill ”laga världen” med ickevåld och medkänsla, Kajsa Ingemarsson, författaren som beskriver dolda vägar till inre klarhet, Rune Östensson, mikrobiologen som talar om medvetandefält och livets gåta, Bengt Wadensjö, biskop emeritus, som på senare år skriver och berättar om nya insikter, Leah Allén, skribenten som har en andlig kompass mot inre frid för yttre fred, Anders Liljas, professorn i biokemi som kallar sitt föredrag ”mot bättre vetande”, Rita Borenstein, leg. sjuksköterska och akupunktör som berättar om minnen av livet mellan liven.

Dessutom Anna-Lena Vikström, diakon, och Ingrid Krianon, brobyggare och initiativtagare till konferensen, vilka redogör för sina respektive visioner om att förverkliga fred på jorden. Och till sist artisterna Thomas Wiehe och Hanna Isaksson samt konferensens båda presentatörer Ingalill Wener och LO Landin, som inleder, fyller ut, rundar av och sätter punkt.

•    Det finns fortfarande platser kvar. Betala senast 5/9 konferensavgiften 1500 kronor till föreningen Kreaprenörs pg 231666-9.
•    Ange namn och ”Människans existens” vid betalning. Maila samtidigt en anmälan till med namn och telefonnummer.
•    Har Du frågor är Du välkommen att ringa Ingalill Wener på tel: 0702-75 8804

Välkommen!

Lars-Olof (LO) Landin Mobil:0708-125 467
Ordf Kreaprenör®, kunskapsallians och moderator i Medvetandeeran
Till hemsidan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.