Grand Rapids USA en medvetandeexpedition

1
836

Ojibwe, native Americans Grand Rapids
Ojibwe, native Americans Grand Rapids

På min blogg “Om medvetandets Uppkomst” rapporterar jag nu om en resa till en konferens i Grand Rapids USA inbjuden av Larry Dossey.

Dear B
I will be speaking at the Universal Health Solutions Medicine Beyond Medication Conference, focused on #integrativemedicine, October 24-25. The conference will be held in #GrandRapids, Michigan. I would love to have you join me!
.

Låt mig först berätta varför denna ort fick betydelse för mitt intresse. Hemvägen från TSC (Toward a Science of Consciousness) i april gick via Tucson Airport och med gott om tid satte jag mig i en av restaurangerna. Efter en stund slog sig ett par ned vid bordet intill. Jag registrerade direkt den positiva atmosfären kring dem. Tog fram min Laptop och började skriva ned tankarna kring hur en konferens skulle utformas som jag skulle kunna finna en mening i. Jag hade också i minnet mötet med filmaren Magdalena som var på väg att göra en dokumentär utifrån olika teorier om medvetande.

Där satt nu ett par bredvid mig och vi kom att prata om vad som fått mig att besöka Tucson. Jag berättade om Magdalenas dokumentärprojekt och om min idé till en ny slags konferens. De visade intresse för båda dessa ämnen och bjöd mig till deras lilla hemstad Grand Rapids i Michigan som de ansåg skulle vara perfekt för en sådan konferens. Det är mycket man kan säga och lova i sådana möten men det fanns något här som väckte nyfikenhet. Ett halvår senare sitter jag med dem i Grand Rapids och påbörjar en ny upptäcktsfärd i medvetandets oändliga värld.

I morgon ska vi hälsa på en shaman och andlig ledare för Ojibwe stammen i Michigan.

Läs mer från denna artikel Spektakulär sammankomst i Grand Rapids USA.

Om mötet med den andliga ledaren i kommande artikel.

Börje Peratt
Börje Peratt officiell hemsida

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.