Profetia om åskvarelser

1
1134

thunderbeing_HK

Nyss hemkommen från USA och betydelsefulla möten med ledare såväl inom västs skolmedicin som inom indiansk andlig medicin.

TEXT: Börje Peratt

Efter två dagars samvaro med en ledare för en stam av nordamerikansk ursprungsbefolkning fick jag höra en indiansk profetia om åskvarelser, onda och goda. Jag kunde relatera profetian till senare års mission att beskriva och utmana antihumanismen.

Jag kunde också se dessa sammanhang i ett nytt perspektiv. Återkommer om resan i en eller flera artiklar.

Lästipset till artikeln om Åskvarelser på min Utforskarblogg är mer för att berättelsen om profetian kanske kan få ett sammanhang där missionen om humanismens upprättelse får en bekräftelse.
Just nu väljer jag i alla fall att se alla dessa år av kamp som ett berättigande.

Börje Peratt
Börje Peratt officiell hemsida
Börje Peratt Blogg

1 COMMENT

  1. Hur kan man få de vilseledda att inse att de är vilseledda? Jag skulle kunna nämna flera exempel där t.ex. medlemmar i en urgammal världsomfattande organisation tror att den är god men de tas aldrig upp i den inre kretsen så de själva förstår vad den går ut på. Och då talar jag om välutbildade människor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.