Exit WHO – Manifestation för Sveriges suveränitet 1 okt

1
631
manifestation WHO

Startplats: Tjurbergspaken, Södermalm, Stockholm
Tid: 1 oktober 2023 kl 15.00
Slutdestination: Medborgarplatsen, Södermalm
Frivillig klädkod: Gult som symbol för Sveriges suveränitet

Om manifestationen

Vi står idag på en historisk skiljeväg. Världshälsoorganisationen, WHO, som en gång bildades för att främja global hälsa, står inför genomgripande förändringar som kan komma att påverka inte bara Sverige, utan hela världens framtid som suveräna nationer.

När en organisation som vi litar på för att ge oss råd om vår hälsa föreslås att bli en överstatlig organisation med juridiskt bindande makt, måste vi fråga oss själva – vad inne- bär detta för oss? Vad innebär detta för vår framtid, våra rättigheter och vår suveränitet (självständighet)?

Förändringarna i WHO:s författning hotar att inskränka de mänskliga rättigheterna som vi har kämpat för, riskerar att påtvinga oss mediciner vi inte samtyckt till och begränsa vår yttrandefrihet. Det är inte bara en fråga om hälsa längre. Det är en fråga om demokrati, om frihet, om vad vi är som nation.

Vi manifesterar idag inte av avsky för internationellt samarbete, utan av en kärlek och tro på vår nationella suveränitet och våra rättigheter. Vi måste ta ställning för vad vi tror på. För om vi inte gör det nu, när kommer vi då att göra det?

Sverige har alltid varit känt för att vara en föregångare, ett land som värnar om demokrati och mänskliga rättigheter. Nu är det dags att vi visar världen att vi fortfarande tror på dessa principer. Speciellt viktigt är detta med tanke på att Sverige som ett av få länder i början stod upp mot ovetenskapliga restriktioner, munskydd och vaccinimmunitet som enda acceptabla väg.

Vi som driver ExitWHO.se är engagerade medborgare. läkare och sjuksköterskor från hela Sverige.

Stå upp tillsammans med oss, för Sverige, för vår suveränitet, för våra mänskliga rättigheter.

Den 1 oktober kl 15.00 i Stockholm. låt oss tillsammans visa världen att vi är beredda att stå upp för vad vi tror på!

(Text: ExitWHO.se)

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.