Vad är det som händer i världen? -Tarot by Izabela

1
1755
Tarot Izabella

Vad är det egentligen som händer i vår värld? Vad sker bakom kulisserna? Lite underhållning under semestern? Tarot by Izabela delar med sig av sina kunskaper och kvinnliga intuition.

TEXT: KERSTI WISTRAND, Skärmdump från LÄNK

För några månader sedan upptäckte jag ”Izabela” och hennes tarotutlägg kring olika nutida världshändelser (på youtube). Jag frapperades av den kloka kvinnokraft och intelligens samt det moderliga lugn hon utstrålar. Hon står för fred och andlighet och undervisar på ett fullständigt unikt sätt samtidigt som hon med glimten i ögat förutspår vad som kan ske. Samtidigt poängterar hon att detta är underhållning och absolut ingen nyhetskanal. Definitivt är hon en opinionsbildare och att det hon förutsäger kanske inte alltid stämmer, är sekundärt.

Förutom olika kortlekar använder Izabela sig av tärningar som hon plockar ur en stormhatt. Ibland kommer olika kristallklot till användning. Hon är professionellt medium sedan 25 år tillbaka och ger sig djärvt i kast med tittarnas frågor avseende världens ledare, skeenden i många olika länder över hela jorden, klimatet, 5G, trafficking, andliga krafter m.m. Och jovisst, hon använder kodord som alla förstår och försäkerhets skull har hon placerat sina videos även på Rumble.

Izabela framför sina videos på engelska, men till min förvåning upptäckte jag plötsligt en rad videos där hon talar svenska och det är då videos som berör politiska händelse i Sverige, t.ex. den nya regeringen och Aurora 2023. Det visar dig att hon bor i södra Sverige. Klicka på ikonen med kugghjulet längst ned till höger på videon och välj det språk du önskar.

För närvarande har Izabela gjort 174 videos och har bortåt 32 000 prenumeranter världen över. Snyggt jobbat med tanke på att hennes kanal fyller ett år om någon vecka!

Här är exempel på några titlar så att du kan förstå bredden: ”Förutsägelser för Europa maj – december 2023”, ”Kravallerna i Frankrike”, ”Hettas jorden upp eller kyls den ned?”, ”Elon Musk and the new CEO for twitter ”, ”Vad kommer att hända med Sleazy Swabi and Billy Boy Goats?”, ”Reiner Fuellmich – Nuremberg 2.0 – holländska bönder”, ”Kanaliserat meddelande från andliga världen”, ”5G”, ”Ska vi äta insekter, äga ingenting och vara lyckliga?”

När jag lyssnar till Izabela kan jag inte låta bli att dra på smilbanden ibland. Hon påminner mig om den heliga Birgitta som levde på 1300-talet och som med sin position delade ut anvisningar och varningar till dåtidens manliga kejsare, kungar och furstar i Europa. Via sina visioner fick hon budskap och drog sig inte för att dela ut en och annan smocka. Hon fick hållas tack vare sin andliga status och en och annan manlig härskare följde t.o.m. hennes råd.

I sin senaste video från 9 juli tar Izabela upp ”BRICS – på gott eller ont?”. Hon undervisar här om vad BRICS står för: en ekonomisk union mellan Brasilien – Ryssland – Indien – Kina – Sydafrika, något som förtigs i main stream media. Därefter tar hon korten och tärningarna till hjälp för att komma åt bakomliggande tankar och planer. Här kan du se videon:

Kersti Wistrand

1 COMMENT

  1. Tack för att du informerat oss om Izabela.
    Det ska bli väldigt spännande att följa henne.
    Gun J

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.