WHO medger att mRNA-vaccin kan orsaka MS

0
830

SKÄRMBILD/FOTO
MRNA-vaccin. Några dagar innan World Multiple Sclerosis (MS) Day 30 maj publicerade WHO en studie som visar att covidvaccinen kan utlösa MS. Studien togs bort efter endast ett par dagar men John Campbell har uppmärksammat rapporten och analyserar den i sin kanal. Risken är stor att även denna hans rapport censureras och försvinner från Youtube.

TEXT: KERSTI WISTRAND

MS är en lömsk sjukdom som går i skov, oftast med en långsam försämring där total förlamning kan bli följden. Symtomen kan inkludera synnedsättningar, försvagade lemmar, balansproblem, minnesproblem, depression och stor trötthet.

MS orsakas av inflammation i myelinet, dvs det fetthölje som omger och isolerar nerverna. Förlusten av myelin påverkar nervändarna och därmed de elektriska impulserna till och från hjärnan. Kroppen ”lyder” helt enkelt inte längre.

Det finns idag bromsmediciner men inget totalt botemedel enligt skolmedicinen. Man räknar idag med att drygt 17 000 personer bär på sjukdomen i Sverige och att 2, 8 miljoner människor världen över har MS. De flesta som insjuknar är mellan 20 och 40 år. Sjukdomen är två till tre gånger vanligare bland kvinnor jämfört med män.

Multiple Sclerosis International Federation (MSIF) grundades redan 1967 och den första World MS Day för att uppmärksamma sjukdomen och forskning runt den infördes 2009. LÄNK

WHO medger att mRNA-vaccinen kan orsaka MS

Dr. John Campbell är en välkänd brittisk utbildare av sjukvårdspersonal LÄNK. Han har sedan pandemins början gjort analyser av vetenskapliga artiklar och statistik angående covid och mRNA- vaccinen i sin youtubekanal och har idag 2,79 miljoner följare världen över. Vid två tillfällen har han fått sina program censurerade och har varnats för att hans kanal tas bort helt om han ännu en gång går över gränsen.

I en video upplagd 29 maj 2023 tar Dr Campbell dock upp en artikel som några dagar tidigare publicerades av WHO, men som sedan plötsligt försvann. Campbell hann att kopiera den och hänvisar till att det han säger i videon kommer från WHO och att det gäller en officiell artikel som publicerats på nätet. Studien gäller orsakssamband mellan mRNA-vaccinering och utbrott av MS. Även om studien omfattar få patienter slår den fast att detta förekommer.

Rubriken för artikeln lyder: ”Covid-19 vaccination can induce multiple sclerosis via cross-directed CD4+cells recognizing SARS-CoV- 2 spike protein and myelin peptides.”

Dr Campbell visar upp artikeln och analyserar den. Han förklarar med tydliga teckningar vad som händer.

Spikeglykoproteinet utlöser för mycket aktivitet från immunförsvaret (T-cellerna) som i sin tur vänder sig mot de egna vävnaderna och bryter ned myelinet runt nerverna i det centrala nervsystemet. Därmed utlöses MS. Se hela videon med analysen om vad som händer här nedan. Läs gärna texterna och länkarna under videon, då dessa kan ge ytterligare information.

MRNA-vaccin
Dr John Cambell Vaccination and multiple sclerosis

Kersti Wistrand

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.