Världen ett ”Absurdistan ” – En vitskrift om den så kallade pandemin

1
1404
Gunnar Söderberg (privat)
Gunnar Söderberg (privat)

Sedan det utropades en pandemi i början av 2020 har världen kraftigt förvandlats. Etablerade sanningar har övergivits liksom etik, moral och juridik. Någon egentlig pandemi existerar inte.

TEXT GUNNAR SÖDERBERG 2021-11-19.
Tidigare artikel på temat: Fd statstjänsteman: “Återta friheten – stoppa plandemin!” Newsvoice 29 mars 2021

Vitbok

”Pandemin” mäts via tester som visar just ingenting men som påstås ge många ”fall”.

Vi har en ”PCRtestpandemi”

Syftet med påstått ökade smittsiffror är att skrämma människor till att injicera sig. I detta har olika mantran använts under måttot – ju värre lögn, desto svårare att tro att det är en lögn.
Det nu aktuella mantrat är att smittan ökar och att det därför måste till ytterligare restriktioner och nya sprutor. Detta trots att det är de personer som tagit sprutan som i ökande grad fyller sjukhusen! Betydligt fler dör av injektionerna än av Covid 19 och även vältränade idrottare drabbas.

Kritik har riktats särskilt mot injiceringar av barn och gravida. På andra håll i världen injiceras nu barn ända ner till 3 års ålder.
Direkt osmakligt är att mutor används för att få fler att ta sprutorna.
Massinjiceringarna sker med preparat som inte är vacciner utan genetiska medicinska experiment.
Vilka dessutom, eftersom tillgängliga botemedel finns, är illegala. Och de kryper allt längre ner i åldrarna trots att barn blir mindre sjuka av aktuellt virus än av ett vanligt influensavirus. Svåra insjuknanden breder nu ut sig bland de som tagit sprutan, också bland yngre. Det omfattande injicerandet hotar också att sprida smitta i sådan omfattning att hela mänsklighetens existens kan vara hotad. Det finns inget korrekt godkännande av just någonting under”pandemin”.

Världen befinner sig idag på ett tilltagande gungfly. På andra håll i världen liksom i Sverige har utvecklingen under 2021 varit dramatisk. Parallellt med att fri- och rättigheter beskurits samt förtrycket av befolkningen ökat, är det i Sverige 100 år sedan rösträtten för kvinnor infördes och rösträtten blev så gott som allmän (vissa grupper var fortfarande undantagna). Detta jubileum har fastnat i halsen på den, som förstått vad som egentligen pågår.

Åberopande det litterära verket ”Processen” av Franz Kafka, skulle tillståndet i världen nu kunna betecknas som ett ”Absurdistan”. Som ett område där:

  • friskt kallas sjukt
  • kriminellt påstås vara lagligt
  • lögn kallas sanning
  • svart blir vitt

Det finns all anledning att baserat på ovanstående allegori, i form av en vitskrift försöka klargöra vad som pågår. Men än större skäl finns till att belysa vad som måste ske framöver i denna ödesfråga för världens befolkningar. Termen vitskrift används för att markera att texten så långt möjligt bygger på verifierade fakta och för att klargöra att världen befinner sig i ett allt mer avgörande politiskt läge.
2(5)

Repressionen mot befolkningar ökar. Fascismen breder ut sig allt mer, i Sverige senast med förslaget om att införa vaccinpass. Passet innebär att man måste injicera sig för att få del av rättigheter, som ovaccinerade utestängs från. Det förekommer till och med att injicering är ett villkor för att få behålla jobbet och ha kvar sin lön.

Men vad pågår egentligen?
Som framgår av avsnittet ”Pandemin” i punktform nedan föreligger ingen pandemi. Det som sker i samhället är något helt annat och frågan blir förstås – vad ligger bakom? Jo, det som pågår är att en global maktelit med regi från World Economic Forum och i samspel med andra internationella maktorgan, försöker tillskansa sig herravälde över jorden. Nej, detta är ingen konspirationsteori, utan står fritt att läsa om på internet, se exempelvis ”Event 201”. Denna verkliga konspiration, sker i täckmanteln av den av WHO fejkade pandemin med företag inom Big Pharma och Big Tech som huvudaktörer samt med politiker och massmedia som medspelare.

I massinjiceringarna kombineras biokemi och digital teknik i en biokemisk krigföring. Detta bryter mot Nürnbergkonventionen och påstås utgöra det största brottet mot mänskligheten någonsin. Nürnbergkonventionen tillkom efter rättegångarna mot förövarna av de medicinska övergreppen från nazismen under andra världskriget. Detta för att förhindra att något liknande skulle kunna hända igen. Och nu sker det åter fast i mycket större skala. Integritetsberövande åtgärder införs i land efter land under en tilltagande fascism.

Målet för denna konspiration är dels maximal styrning av mänskligheten, dels en minskad befolkning på jorden. Då blir förstås frågan hur politiska ledare och massmedia kan åtlyda samt till och med marknadsföra detta. Särskilt som injiceringarna åtföljs av allt fler insjuknanden och dödsfall. Vid tidigare epidemier som svininfluensan, har injiceringar stoppats efter ett fåtal dödsfall, men denna gång bara fortsätter det. Varför? Svaret kan bara bli – etik, moral och juridik offras på maktens och kapitalets altare.

Vad måste hända nu?
Risken är uppenbar, om inte fakta och sanning får komma fram, att man kommer att hävda att ökande insjuknanden och dödsfall till följd av injiceringarna kommer att kallas nya fall av Covid. Man ljuger också med statistiken genom att beteckna en person som ovaccinerad tills det gått mer än fjorton dagar efter dos nr två! Detta kan komma att påkalla nya restriktioner och krav på nya injiceringar, osv. Redan nu har det i Sverige flaggats för upp till hela fem doser per person. Och internationellt talas det till och med om ett evigt doserande!

Den pågående repressionen måste stoppas, så fort det bara går. Man kan konstatera att ju längre tiden gått efter att pandemi utropades, desto värre har förtrycket blivit. Men samtidigt som fler och fler injicerats och repressionen tilltagit, har motståndet och protesterna bara växt, den senaste världsomfattande manifestationen 20 november 2021 – World Wide Rally for Freedom 5.0.
Se länken World Wide Demonstration på webbkanalen ”web.telegram.org”. Förutom detta har diverse protester och rättsutslag kommit i olika länder mot repressionen och ett växande antal rättsprocesser pågår runt om i världen. Katalysator för detta är ”Stiftung Corona Ausschuss” med advokaten Reiner Fuellmich som frontperson.

Om etik och juridik rådit, skulle de illegala injektionerna aldrig ha skett. De borde därför upphöra omedelbart! Liksom förstås alla de restriktioner som införts med anledning av den påstådda farsoten.

Människor och samhällen har sargats svårt och behöver snarast återställas/repatrieras. Befolkningarna behöver nu snarast förses med verktyg för att förstärka sina immunförsvar och förbättra sin hälsa.

Samtidigt måste följderna av massinjiceringarna tas om hand. Ohälsa och dödsfall antas växa betydligtnär de olämpliga substanserna i de så kallade vaccinerna får verka. Och när okontrollerad produktion av spikprotein sätts igång hos injicerade för att möta nya attackerande virus. Botemedel till drabbade måste därför tillgängliggöras. Detta bör förstås ske så snabbt och effektivt, som det låter sig göras.

”Pandemin” i punktform

  1. Någon pandemi finns inte
    – det påstådda viruset existerar inte/har ej påvisats isolerat
    – farligheten är inte onormalt stor
  2. Testerna är grovt missvisande
    – det finns inget definierat virus att testa mot
    – PCR-testmetoden kan inte påvisa smitta hos ett enskilt virus
    – påvisade positiva testresultat är till så gott som 100 % falska
  3. Virusets farlighet är kraftigt överdriven
    – överdödligheten var endast 3 % i Sverige år 2020
    – antalet döda av Covid 19 är på grund av felklassificeringar avsevärt lägre än enligt statistiken
  4. Smittspridningen bör få ha sin gång
    – inga generella åtgärder förhindrar spridning av smitta
    – genomgången sjukdom stärker immunförsvaret avsevärt
  5. De äldre i samhället har misshandlats
    – under hösten 2020 insattes morfin i stället för syrgas mot sjuka på äldreboendena
    – detta ledde till många förtida dödsfall
  6. Restriktionerna är oproportionerliga och kontraproduktiva
    – vetenskapligt ogrundade restriktioner som social distansering, resebegränsningar,
    mötesbegränsningar, munskydd och vaccinpass ger starkt negativa nettoeffekter på både individ och samhälle
    – munskyddsanvändning ger nästan ingen effekt på spridning av smitta, är ohälsosam, försämrar socialt utbyte och skapar psykisk ohälsa
  7. Tillgängliga botemedel skulle ha använts
    – tillgängliga botemedel som Ivermektin, D-vitamin, Hydroxiklorokin, C-vitamin och
    zink skulle kommit till användning
  8. Injiceringarna är brottsliga
    – botemedel finns och ska användas innan andra åtgärder får komma på tal
    – medicinska experiment som dessa injiceringar är i sig illegala
  9. Injiceringarna är inte vacciner
    – de så kallade vaccinerna är inga riktiga vacciner utan genetiska medicinska experiment
    – injektionerna vare sig skyddar mot eller förhindrar spridning av smitta
    – informerat samtycke krävs vid injicering och detta har inte skett
  10. Allvarliga risker negligeras
    – antalet svårt sjuka och döda till följd av injektionerna är onormalt stort
    – injicering leder till falsk trygghet, då den inte biter på infektioner
    – en injicerad är normalt mer smittsam för en ovaccinerad än tvärtom
  11. Politiken har svikit – demokratin monteras ner
    – pandemilagen är en överträdelse av grundlagen
    – politiska möten har ställts in, antalet deltagare har minskats och debatt uteblivit
  12. Vaccinpass är ett tydligt steg till fascism
    – passen är integritetsberövande
    – passen uppmuntrar till brott genom att premiera de illegala injektionerna
    – passen diskriminerar de personer som varit lagliga och undvikit att injicera sig
  13. Vetenskapen har förnekat sig själv
    – erfarenheten att ett virus farlighet klingar av när det muterar har åsidosatts
    – mutationer utges felaktigt för att vara farligare än ursprunget
    – man agerar som om ett icke-vaccin vore ett vaccin
  14. Så kallade etablerade massmedia som SVT är maktens megafoner
    – lögner och utelämnade sanningar har präglat rapporteringen
    – skrämsel i olika former har varit dominerande arbetsmetoder
    – det som ska prägla massmedia – saklighet och opartiskhet, har lyst med sin frånvaro
  15. Konsekvenserna för samhället är förödande
    – människors psykiska och fysiska hälsa påverkas starkt negativt – motionerandet minskar och fetman ökar. Många människoår förloras. En hel ungdomsgenerations framtidsmöjligheter är på väg att förstöras på grund av försämrad undervisning och underminerat socialt utbyte. Utsatta människor slås ut allt mer
    – ekonomin blöder på grund av ”pandemin”. Mindre och medelstora företag drabbas allt hårdare, jobb och försörjning hotas. Kultur, idrott och föreningsliv pressas allt mer. Injicerandet och testandet kostar samhället enorma summor och en stor vårdskuld har byggts upp
  16. Samhällsgemenskapen slås sönder
    – människor hindras från att möta varandra
    – injicerade ställs mot ovaccinerade
    – det sociala livet förstörs

Hälsningar

Gunnar Söderberg

Referenser
Det finns otaliga källor och referenser att tillgå i denna omfattande fråga. Av åberopade skäl ovan behöver man för att få en mer korrekt och fullständig bild använda sig av andra källor än SR, SVT och de större tidningarna. Här följer ett urval av andra informationskällor. ”Latest videos” på internetkanalen BrandNewTube förmedlar dygnet runt nyheter om Covid 19 från hela världen.

https://brandnewtube.com
https://dailyexpose .uk
https://childrenshealthdefense.org
https :/www.naturalnews.com
https://www.mercola.com

NewsVoice SE


https://swebbtv.se
https://rumble.com/c/StewPeters

Home


https://vernoncoleman.org
https://corona-ausschuss.de
https://doctors4covidet hics.org
https://www.medicdebate.org
https://botasverige.se

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.