Home Samhället Debatt Agnes Wold dömd av Folkdomstolen för bedrägeri, vilseledning och brott mot mänskligheten

Agnes Wold dömd av Folkdomstolen för bedrägeri, vilseledning och brott mot mänskligheten

11
11626
https://sv.wikipedia.org/wiki/Agnes_Wold#/media/Fil:Agnes_Wold_Bokm%C3%A4ssan_2017.jpg

https://sv.wikipedia.org/wiki/Agnes_Wold#/media/Fil:Agnes_Wold_Bokm%C3%A4ssan_2017.jpgAgnes Wold har sedan 2020 svängt 180 grader från att tidigare har förklarat Covid19vaccin även till barn olämpligt liksom till gravida kvinnor. Under 2021 har hon istället uppmanat till Covid 19 injicering. Trots ett oprövat medikament felaktigt beskrivet som vaccin och helt i strid med Vetenskap och beprövad erfarenhet. Mot denna bakgrund blir hennes dramatiska omsvängning där hon propagerar för dessa injiceringar synnerligen förvillande och bedrägligt. Se Agnes Wolds egna uttalanden från 2020 till 2021 nedan.

Folkdomstolen har först en allmän anklagelse beskriven i paragraf 5.3 som förklarar:

Att injicera barn och ungdom med Covid19vaccin är förutom hälsovådligt och livsfarligt ett svårt brott och en grov misshandel av barn. Samtliga som är inblandade i att förespråka, propagera och genomföra sådan vaccinering är: Var och en enskilt skyldig för sin insats i att med Covidvaccin underminera barns immunförsvar och riskera att orsaka svår skada och även död.

95,50% av 3821 röster.

Skulle denna anklagelsepunkt innebära till övervägande del skyldig så innebär det att upprätta listor över de personer som personligen ska ställas inför Folkdomstolen. Det innebär också att utmäta och tilldela straff.

Sedan säger Agnes Wold så här:

”Unga har offrat väldigt mycket”

Det håller Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi vid Göteborgs universitet, med om:

– Man får göra lite som man själv vill. Det är ju ingen nackdel att vänta, men jag förstår ju att man är trött på att vänta. Jag tycker unga människor har offrat väldigt mycket för att vi gamlingar inte ska bli smittade, så jag unnar även dem att bli vaccinerade snabbt, säger hon till Nyheter24.

Vaccinationsmotståndare sprider skrämselpropaganda i Gästrikland – professor Agnes Wold: ”De vill skapa kaos”

En grupp vaccinmotståndare är just nu aktiva i Gästrikland och försöker avskräcka unga från att vaccinera sig samt vill värva nya volontärer till rörelsen.

– Det här är människor som älskar att skrämmas och skapa kaos, säger Agnes Wold, läkare och professor i klinisk bakteriologi vid Göteborgs universitet.

Agnes Wolds oro för antivaccin-propaganda

Så länge det har funnits vaccin har det funnits vaccinkritiker. Men kraften och genomslaget i de konspirationsteorier och myter som florerar kring covidvaccinen är något nytt och betydligt farligare.Det menar Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi vid Göteborgs universitet.– Det här är det obehagligaste jag har varit med om på länge, säger Wold. 

Mot denna bakgrund döms Agnes Wold av Svenska Folkdomstolen som föreslår ett minimistraff av 10 års fängelse.

11 COMMENTS

 1. bra carona leken har för länge sen gått från lek till planerade mord. med mörkande ljugande dom mörka krafterna är ute och leker med folket och ställer folket i en sitts som är alvarlig man ska kunna lita på dom som sprider information så när det liger intressen bakom som ser till att det sprids medvetet lögner då är det alvarligt om folket inte kan lite på experter media så lär sig folket att dom styrande är ljugare det ställer samhället i en mycket alvarligt delläma tror inte folket på dom styrande då är det verkligen illa hur ska folket kunna tro efter detta på myndigheter/personer media experter när folket nu inser att dessa som folket ska lita på inte är att lita på vad värre är folket inser att dessa är ljugare har ett syfte att ljuga för folket detta kommer få allvarliga bestående för lång framtid för samhället som har svickigt folket. säkerhetspartiet

 2. Agnes Wold du skrev/sa tidigt att du aldrig trodde att Folkhälsomyndigheten skulle ge råd om att ”vaccinera” barn. Och sedan när FHM beslöt om att propagera för att injicera barn och gravida med sådan livsfarlig smörja så gick du offentligt i media ut med ditt fulla stöd för detta barbari. Denna omoraliska twist kanske du kan fördra med ditt samvete och le hela vägen till banken. Svenska Folkdomstolen har i två domar med nära 7000 röstande dömt dig och beslutet blev ovillkorligt. Ca 95% av de röstande anser dig personligt ansvarig för alla som skadas och dör av denna process. Det innebär också att du är fredlös innan makten finns att ställa dig inför rätta och placera dig i fängelse.

 3. Ni får komma ihåg att människor som hon som går ut med offentliga varningar för vaccinet, också blir extremt utsatta för de som vill att vi ska vaccinera oss. Jag tror att hon ändrade sina uttalanden för att rädda sig själv och sin familj. Hon kan definitivt ha blivit mordhotad exempelvis. Det är viktigt att komma ihåg att offentliga personer och alla som jobbar inom medicin osv, som visar motstånd mot vaccinet utsätter sig själva för enorma risker!
  Jag kan tänka mig att hon hoppades på att hennes första uttalanden nått fram till rätt personer, men hon var sedan tvungen att ändra sig, för att överleva själv.

 4. Delgivning: https://varnasvea.wordpress.com/delgivning-om-domslut-agnes-wold/

  Ämne: Agnes Wold, Svenska Folkdomstolen har dömt dig för: §5 Folkmord på den svenska befolkningen och §6 Framkallande av masshysteri och psykiska trauman
  Datum: 27 november 2021 09:05:50 CET
  Till: Agnes Wold <>

  Agnes Wold du skrev/sa tidigt att du aldrig trodde att Folkhälsomyndigheten skulle ge råd om att “vaccinera” barn. Och sedan när FHM beslöt om att propagera för att injicera barn och gravida med icke vetenskapligt godkänd och obeprövad ”c19dekokt” så gick du offentligt i media ut med ditt fulla stöd för denna c19dekokt. Trots mängder av rapporter om skador och död av sådan injicering.
  (Ingen seriös läkare, medicinsk forskare kallar det vaccin)

  Svenska Folkdomstolen har i två domar §5.3 (Generell) och §6.4 (Agnes Wold) med nära 7000 röstande dömt dig och beslutet blev ovillkorligt. Drygt 95% av de röstande anser dig personligt ansvarig för alla som skadas och dör av denna process.

  Svenska Folkdomstolens beslut med bevis för dina uttalanden rapporterad här: https://humanismkunskap.org/2021/10/15/agnes-wold-domd-av-folkdomstolen-for-bedrageri-vilseledning-och-brott-mot-manskligheten/#comment-17036

  Officiellt beslut här: https://varnasvea.wordpress.com/domslut/

  Innan verkställighet är domarna opinionsbildande.
  Det innebär också att du är ”fredlös” i offentliga media innan makten finns att ställa dig inför rätta och placera dig i fängelse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Verifierad av MonsterInsights