För vems skull ska egentligen barnen covidvaccineras?

1
965
“Medicinkvinnan” Bodil Appelquist och de snart avgående statsministern Stefan Löfven. Foton: SVT. Montage: NewsVoice
“Medicinkvinnan” Bodil Appelquist och de snart avgående statsministern Stefan Löfven. Foton: SVT. Montage: NewsVoice

Newsvoice har kommenterat hur det skiljer sig i uppfattningarna om motiven till att injicera barn med experimentellt oprövat och ickegodkänt innehåll som man kallar ”vaccin” men som inte har de kvaliteter och egenskaper som kännetecknar vaccin.

KÄLLA NEWSVOICE

NOTERAT. Medicinreportern Bodil Appelquist på den statliga TV-kanalen SVT och Stefan Löfven i Regeringen ger olika budskap när det gäller motivet till varför barnen ska covidvaccineras.

Bodil Appelquist sa i SVT den 15 september 2021 att barnen måste vaccineras för de vuxnas skull, men den snart avgående statsministern Stefan Löfven sa dagen efter att barnen måste vaccineras för barnens skull.

Detta utgör ytterligare ett exempel på ett i raden av motstridiga och opålitliga påståenden som fällts under de senaste 18 månaderna om Covid-19 och de mRNA-baserade covidvaccinerna som av experter kallas för genterapier.

Kunskapsdebatten är fri. Kommentera nedan.

Källor

 • SVT Play 15 september 2021: Socialministern håller pressträff om vaccin
  “Socialminister Lena Hallengren (S) håller en pressträff på temat vaccin. Vid pressträffen medverkar Marie Morell, ordförande i SKR:s sjukvårdsdelegation, och Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson.”
 • SVT Play 16 september 2021: Regeringen presenterar en coronanyhet
  “Statsminister Stefan Löfven, socialminister Lena Hallengren, utbildningsminister Anna Ekström och Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson medverkar.”

KÄLLA

Uppgifterna från Torbjörn Sassersson Newsvoice.

1 COMMENT

 1. Båda utlåtanden stämmer inte överens med vetenskap och medicin.
  Barn behöver inte vaccineras för de vuxnas skull, därför att de inte driver pandemin vilket har visats i flera studier.
  Barn behöver inte heller vaccineras för deras egen skull, därför att de löper nästan noll risk att dö från covid-19.
  Vissa barn kanske profiterar av att injiceras, om de har ett immunnedsättande sjukdom. Generellt behöver barnens immunsystem kontakt och exponering till virus och mikrober för att utvecklas.
  Här är en oroväckande vetenskaplig artikel i Science direct ”Why are we vaccinating children?” https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S221475002100161X?via%3Dihub#! som ger fakta som kanske inte är bekanta till Löfven och Appelquist?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.