Det är uppenbart att svenska massmedier som Aftonbladet, Bonnierpressen nu med DN i spetsen och SVTs nyhetsredaktioner bedriver en samfälld kampanj mot vaxmotståndare.

TEXT: BÖRJE PERATT

Huruvida det är en lydig härmfågelinsats (operation Mockingbird) eller pressreleaser från hydran är kanske inte viktigt i nuläget. Det är lätt att konstatera att det är en samordnad strategi iscensatt av främmande fientlig makt vilket rubriceras Högförräderi. Aftonbladet, Bonnierpressen och Public Service (SVT) blir här kollaboratörer dvs landsförrädare.

Här kan nämnas journalisten Sebastian Comar Alm (31) på Aftonbladet som ignorerar fakta och adekvat kritik mot Covid 19 och istället skriver falska påståenden om att det flertal av antivaxrörelsens medlemmar som arbetar inom den svenska sjukvården tillhör extrema högerrörelser.  Påståendet saknar grund och utmynnar en hatpropaganda mot självständigt tänkande vårdpersonal. Istället är det så att majoriteten av kvinnliga vaxmotståndare är utbildade och särskilt kunniga inom vård och hälsa och med känsla för medmänniskan.

DN-journalisten Erik Helmerson har utnyttjat sin position för att propagera för tvångsvax av svenska folket med oprövat MRNa ”vaccin”. Det kan ses som ett förräderi mot svenska folket som ska tvingas att ovetandes ingå i en experimentell och vetenskapligt oprövad vaxkampanj som bevisligen orsakat skada och död på vaxade. Både Alm (§6.7) och Helmerson (§6.4)  liksom Wolodarski nedan har  i början av September 2021 ställts inför Svenska Folkdomstolen.

Några av de senaste DN-publikationerna härrör från Peter Wolodarski som med flera artiklar riktade mot vaccinmotståndare och som i flera artiklar manar på att upphäva mänskliga fri- och rättigheter. Hans uppfattningar som sprids som senapsgas leder till stöd för diktatur och av detta skäl står nu Wolodarski anklagad inför Svenska Folkdomstolen §6.9.

En annan DN-journalist är Maria Gunther som med artikeln Forskare: Risk för radikalisering bland vaccinmotståndare Länk tror sig komma undan hets mot dem som har laglig rätt att undslippa injiceringar av ett medicinskt försöksmedel. Nämnda artikel ifrågasätter rent av erkända fakta att det rör medicinskt försök och artikeln blir ett skräckexempel på fejk news och propaganda. Här citeras en Andreas Önnerfors som tillåts sprida hatpropaganda mot forskare som står för vaxkritiska fakta och förmedlar lögner som går lätt att motbevisa med lite faktagranskning. Det som en journalist ska göra men som Gunther ”missat”.

Ett utsnitt ur artikeln vittnar om hur hennes ”journalistik” förvandlas till illvillig propaganda.

– ”Där finns en radikaliseringspotential. Rörelserna har legitimerade läkare som frontfigurer, för att förpacka det konspirationsteoretiska budskapet på ett mer acceptabelt sätt. Men de använder också en vokabulär där man kan avkoda att det handlar om ganska radikala idéer. De kallar inte vaccinet för vaccin utan för injektionen, säger Andreas Önnerfors, idéhistoriker och dekan i humaniora vid European Academy of Sciences and Arts i Salzburg.

– Med det vill de säga att det här inte är ett vaccin som testats och prövats ordentligt innan det släpptes på marknaden. De säger istället att just nu är Sveriges befolkning och resten av världen utsatt för medicinska experiment.”

Här förnekar Andreas Önnerfors att det rör ett oprövat experiment som saknar godkännande från alla etablerade vetenskapliga, etiska och lagliga instanser. Önnerfors begår ett flagrant övertramp vilket kan rendera i han ställs inför Folkdomstolen för lögn och förräderi. DN-journalisten Maria Gunther som förmedlar texten bär också ett ansvar. Huruvida hon ska ställas inför Folkdomstolen får folket avgöra. https://humantribunalen.wordpress.com/2021/08/07/svenska-folkdomstolen/

Dags också att pröva TV4 reportern Marcus Oscarsson som berättar ”Glada nyheter i kampen mot anti-vaxxarna” att vaccineringen i Sverige går riktigt bra. Oscarsson har sedan uppmanat sina egna besökare att svara på frågan om dessa anser att Sverige ska överväga att neka ovaccinerade tillträde till restauranger. Han rapporterar att TV-anställda i USA får sparken – kom till jobbet ovaccinerade. 2021 08 06. Allt fler företag och arbetsgivare i USA kräver att de anställda har vaccinerat sig och tre personer får nu sparken från CNN för att de kom till jobbet ovaccinerade. Och sedan påstår han att smittspridningen ökar men anger inga bevis för det. Jovisst bör Oscarsson ställas inför Folkdomstolen.

Nyligen ställdes också Agnes Wold inför Folkdomstolen och en nyligen utförd omröstning har fällt henne som ensam ansvarig för sina uttalanden och därmed skyldig till vilseledning och förräderi.

Börje Peratt

Värna Svea

 

 

 

4 COMMENTS

  1. Det var så det började i nazityskland. Konstigt när de själv säger att de avskyr rasism och så uppför de sig likadant. Dr Reiner Fullmich kommer att bli en mardröm för politiker, doktorer/läkare sköterskor, ja alla som håller med politiker och FHM kommer också att få en överraskning som de sent kommer att glömma. Övriga politiker, poliser, SÄPO kommer också att få sig en överraskning. Det går runt listor att skriva på. Ni vet vad de gör mot oss. Låt oss visa att dom kommer att förlora och åka i fängelse. skriv på…

  2. I över två år har jag skrivit ” Tribunalen i Haag fixar problemet. Det betyder att i början på 2020 så märkte jag och skrev att det påminner om Nazityskland. Media skall stå för sitt för tack vare SVT, Sveriges radio, TV4 och ett antal andra. Dom mördar folk och pratar om Ukraina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.