Två modiga läkare, Glenn Dormer och Hanna Åsberg är nu på roadtrip i Sverige för att informera bort desinformationen kring covid19.  Det är vars och ens  uppgift att visa sitt stöd för sanningen med dokumentation, donationer och positiva kommentarer. Allt annat är förräderi.

Torbjörn Sassersson publicerade en artikel på Newsvoice med klara och tydliga fakta: Svenska läkare om Covid-19: Det finns ingen signifikant ökad dödlighet 2020 jämfört med de 20 senaste åren LÄNK
VIDEO: https://rumble.com/viy8ql-svenska-lkare-om-covid-19-finns-ingen-kad-ddlighet-2020-jmfrt-med-20-senast.html

Bota Sverige är en grupp hälso- och sjukvårdspersonal med legitimerade läkare Glenn Dormer och Hanna Åsberg Leg. läkare Leg. läkare specialist i allmänmedicin som genomför en informationskampanj helt utan ekonomiska vinstintressen. Målet är att bota den svenska desinformationen kring Covid-19 genom att informera privatpersoner och andra intresserade om vetenskapligt beprövade och patientsäkra behandlingsmetoder mot Covid-19. Man kommer även förklara bl.a. innebörden av att injektionerna endast är nödgodkända, avsaknaden av informerat samtycke och varför PCR-testerna inte är tillförlitliga.

Närmaste Datum:Fredag 13/8 kl 17
Ort: Borlänge
Plats: Liljeqvistska parken

Välkommen att ta del av informationen och att ställa frågor! Alla är välkomna!

Erik-Stefan Årsjok Sagelind Kommunikatör i sociala media Samordnare för turnén
Kontakt: 076-777 51 37
Mer info: www.botasverige.se

DU SOM VILL STÖTTA med ett bidrag till bensin och mat:
Swish: 070-939 45 63 SKRIV GÅVA I MEDDELANDET!
TACK!
Facebook

4 COMMENTS

  1. Det är mycket olyckligt att försöka förleda folk med att covid 19 nästan inte existerar eller i vart fall är en vanlig influensa. I min bekantskapskrets har flera dött i covid och också en ung 28- årig kvinna. Det är mycket märkligt att det finns läkare som inte ser denna sjukdom som en farlig pandemi. Jag och min man befinner oss på Gotland sedan mitten av juni. Bara senaste veckan har covid spridit sig med 280 procent. Visby lasarett är i beredskapsläge och vädjar till att sjukvårdspersonal från andra kommuner åker till Gotland för att hjälpa till med ett mer än överfullt sjukhus med covidpatienter. Jag ber ödmjukast om att KK tar beslut på att ta sitt förnuft tillfånga.

    • Men säger de så, att covid nästan inte existerar? Man ska inte underskatta virusets farlighet, men media och etablissemang gör tvärtom, de försöker skrämma upp folk så mycket som möjligt. På order från makter högre upp, som ser själva sprutkampanjen som det viktigaste.
      Bota Sverige pratar ju om bl.a. Ivermectin, och det är detta man borde koncentrera sig på, att det finns fungerande mediciner och behandlingar undanhålls. Det finns exempel på läkare som behandlat ca 6000 covidpatienter och bara haft något enstaka dödsfall, som Brian Tyson i Kalifornien, USA. Genom att behandla så tidigt som möjligt vid symptom, med bl.a. hydroxiklorokin och Ivermectin.
      Rådet som ges av den svenska vården till covidpatienter, att gå hem och isolera sig och göra ingenting och kontakta sjukvården om man får svårt att andas är receptet för att få så många dödsfall som möjligt från smittan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.